Informace o serveru
Číst diskuzi
|
Ondis - Vizitka
|
|
| ondis |
Přidané 13.01.2025 04:46
|
![]() Příspěvků: 175
Založený: 06.08.19
|
![]() Nick na serveru: Ondis. Odehrané hodiny: Okolo 1 900 hodin Bankovní obnos: Pořád se mění, ale většinou stovky milionů Nasbíráno marihuany: Nehulím, ale několik tisíc gramů mám ![]() Vlastním dům ID: 33, 60, 1102, 1460 Jsem zástupce ve firmě: Autobahn Service(11) Jsem zástupce v gangu: MotorKáři Oblíbení admini: Nebudu jmenovat, ale myslím že vědí Oblíbený příkaz: /flip, /zakaznik. /alog, /lv, /sf, /ls, /ti /pvydelky, /wl Oblíený event: Skyrace, sniper DM, color dash Oblíbené auto: Můj milovaný Infernus, Hydra, Tow Truck Oblíbený job: Mechanik, Voják ![]() Nick na webu: ondis Vloženo komentářů: 2 ![]() Vloženo příspěvků: 96 ![]() Za mě nejlepší screen ze hry: HUSTLAND! Nejlépe zpracovné video z GTA SA: Jakýkoliv edit ze SP (hlavně ty moje )Doporučené táma z tohoto fóra: Viztky ostatních hráčů,Admin akce, SP Memes ![]() Jméno: Ondřej Příjmení: V****** Datum narození: 6.6. 2002 Věk: 22 let Kontakty: Discord: .ondisek Kraj: Jihomoravský Rodinný stav: Svobodný Jazyky:Čeština, Angličtina, Slovenština, trochu Německy a minimálně Polsky Sexuální orientace: Heterosexuál ![]() Osobnost: Flegmatický cholerik Pohled na svět: Realistický Otevřenost: Spíše introvert ![]() Výška: 194cm Hmotnost: cca 130kg Postava: Normální Barva očí: Modrá Barva vlasů: Hnědá Brýle: Nosím na blízko Na těle mám: 3x tetování a 2x piersing Vousy: Normální, jak potřebuji tak zaholím Fotka mé osoby: Najdeš mě na "Lidé ze SP" ![]() Kouření: Přestal jsem Alkohol: Dám si občas Sex: Sexuju Závislosti: Super Pařba, dobré jídlo, kamarádi, internet, hudba, pc hry ![]() Moje motto: Žádné asi nemám, žiju tak YOLO Životní cíl: Založit rodinu a koupit dům Co nemám rád: Zlé lidi Co miluji: Moji maminku Oblíbíbené hudba: Převážně Hip Hop a Rap Oblíbené jidlo: Asi svíčková Oblíbené piti: Asi Cuba Libre Oblíbený film: Momentálně Pulp Fiction nebo cokoliv z Ghibli Studia Oblíbené oblečení: Košile a rifle Oblíbená barva: Všechny jsou pěkné |
| Mostecak |
Přidané 02.04.2025 20:11
|
![]() Příspěvků: 68
Založený: 20.01.24
|
trochu natvrdla hlava jak basketbalovej balon ale jinak zabijak kluk stav se nekdy v lete u nas na jezere most dame doutnicka a tak visjak snad te nekdy osud da dohromady s tou sestrickou z nemocnice ty vis jakou
BSB ![]() |
|
|
|
| Kacka |
Přidané 01.08.2025 17:58
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 1281
Založený: 15.06.17
|
Vítej v AT, ať se ti daří, přesouvám mezi AT. |
|