Informácie o serveri
Čítať tému
|
> $ < ™_Vito_™ > $ <
|
|
| Vito_Scalleta |
Pridané 03.11.2025 01:17
|
![]() Príspevkov: 120
Založený: 14.01.14
|
![]() Môj Nick: _Vito_ Odohrané hodiny: ![]() Veľmi rýchlo sa to mení mojou aktivitou. ![]() Môj bankový účet: ![]() Tie čísla sú naozaj len orientačné ![]() Nazbieraná Marihuana:Marihuanu nezbieram, len kupujem v dražbách aby som si mohol zajazdiť s priateľmi CJ. (Zatiaľ mám okolo 20kg) Môj dom a hotel:Rád predávam nehnuteľnosti takže dom taký stály nemám a čo sa týka hotela najradšej mám motel v PC. Moji obľúbený administrátor:Skylake Larex PazZ Zbrk Kompre peto123451 [b]Najoblúbenejší príkaz na server: /kill , /admins . /port , /LV,/SF,/LS Moja naj. akcia od administrátora: Ja mám najradšej street akcie a sem tam si zaskáčem parkour. Obľúbené auto: Jednoznačne na prvom mieste je môj Fire Sandking Obľúbená práca: Najviac ma určite baví Hasič ale baví ma práca v convoy takže si rád v kľude zarybárčim a potom si dáme s priateľmi convoy. Mechanik je tiež job, ktorý si zajazdím ![]() Ohodnotiť administrátorov ? To je ťažké rozhodnutie pretože si prácu robia naozaj zodpovedne. Dbajú na poriadok a chod serveru veľmi dobre, organizátori sa snažia vypĺňať voľný čas rôznymi akciami ... Ale samozrejme nikto nie sme dokonalý preto ich hodnotím na[/color[color=#ffff33]-2] ![]() ![]() Môj Nick na webe: Vito_Scalleta Vložené komentáre: Nerád komentujem príspevky ( 3 komentáre ) Vložené príspevky: Tých je zatiaľ: 118 Najlepší screen z hry: Moja prvá výhra ( Admin dražba ) Autoškola LV ![]() ![]() Doporuč tému z forá, ktora by mohla zaujímať: [b][i]Ja v poslednom čase dosť často navštevujem "Diskuze o PC " dostávam tam dobré rady od skvelých a naozaj šikovných ľudí. ( https://superparba.eu/forum/viewforum.php?forum_id=238 ) ![]() Meno a Priezvisko: Dominik Mlynárik Dátum narodenia: 25.7. 1997 ( Lev ) ![]() Vek: Mal by som mať 28 rokov Kontakt: DC - dominik107541 Koľko mám kamarátov: To je veľmi ťažká otázka. Záleží čo potrebujú, keď potrebujú pomôcť tak ich nedokážem ani spočítať ale takých pravých kamarátov asi spočítam na jednej ruke. Stav: Mám priateľku s ktorou plánujeme a teda aj realizujeme spoločné bývanie ( staviam rodinný dom ) a samozrejme aj rodinu by sme si chceli založiť. Moje zamestnanie: Tak to je dosť zložité....ale tak podme na to ... ::: Venujem sa stavebníctvu takže máme s bratom založenú stavebnú firmu , v ktorej sa venujem hlavne nákladnej auto dporave a stavebným strojom. A mojou druhou prácou od roku 2018 je povolanie Hasič . ( Uniforma robí človeka / chlapa )![]() ============================================================================================== ![]() ============================================================================================== Moje vzdelanie: Samozrejme mám skončenú základnú školu 2 roky som študoval kuchára a potom som prestúpil na strednú hasičskú školu.Znalosť jazyku: Rozprávam Slovensky Nemecky , Poľsky , Česky a rozumiem Ukrajinčine ( keď že máme vo firme dosť Ukrajincov )Deti: V blízkej dobe určite bábätko príde Kde bývam: Zatiaľ bývam v prenajatom byte ale ako som už spomínal staviam dom takže čoskoro sa budem sťahovať do nového domčeka ![]() Moja sexuálna orientácia: Ľúbim len moju lásku takže žiadny chlapčekovia ma nezaujímajú Moja povaha: Som človek, čo má viac energie než trojitá káva a stále niečo vymýšľa. Mám rád ľudí, smiech a dobrú prácu , ideálne všetko naraz . Keď niečo poviem, myslím to vážne, lebo spoľahlivosť mám v DNA. A hej, som workoholik, ale zato s humorom aj pri strese viem spraviť srandu zo seba a väčšinou aj z kolegov. ![]() Výška: 186 cm Hmotnosť: 93 kg ( vyšportovaná - snažím sa udržať v kondičke a som tak trošku NARCIS ) Farba očí: Hnedo - zelená Okuliare zatiaľ nepotrebujem. Farba vlasov: Krátke a hnedé Na tele mám: Mám na ľavom lýtku vytetované moje znamenie ( Lev ) Fotografie: Príprava na penovú párty pre detičky ![]() To je tá čo tak ľúbim ![]() A tu je môj najlepší kamarát ![]() ![]() ============================================================================================== ![]() ============================================================================================== ![]() Fajčím? : Fajčil som 10 rokov ! A teraz som už hrdý nefajčiar. Alkohol: Áno pil som a nie málo Takže abstinujem už. ![]() Sex: Sex samozrejme pravidelne. Bez toho nemám toľko energie ![]() Závislosti: Tak mojou závislosťou je určite práca či už doma okolo domu a záhrady alebo v práci. Keď si nájdem voľný čas tak je to superparba a ten čas na to si hľadám v poslednej dobe dosť často. ![]() Záujmy a koníčky: Vo voľnom čase si rád odpočiniem pri TV pozeraním športu, hlavne hokej a futbal. Tiež si rád idem s chalanmi zahrať nejaký ten futbalík ale na ten voľný čas nepotrebujem keď že ho hrávame v práci . Posilka tá je súčasť môjho dňa. A môj víkendový rituál sú prechádzky v prírode, opekačky. A nemôžem zabudnúť na čas strávený s priateľmi na kávičke.Šport: V televízore--Futbal, hokej, basketbal a OKTAGON Literatúra: Dosť som sa načítal v škole ale rád si prečítam nejakú psychoterapeutickú kňižku.Hudba: Hip-Hop ( Rap ) ::: Separ , Kali , Miagy a Panda Zvieratá: Mám rád kone a exotické zvieratá. No a nesmie chýbať psík ( ten mi robí radosť )![]() Moje motto: Nie si na svete na to, aby si bol nešťastný. Avšak šťastie je iba vnútorný pokoj. Nauč sa ho nájsť. Dokážeš to. Premôž sám seba a premôžeš svet. Životný cieľ: Mojím cieľom v živote je mať skvelú rodinu o ktorú sa budem vedieť postarať. Zachraňovať ľudské životy. Teda môj cieľ je splený. Čo neznášam: Neznášam klamstvá a arogantných ľudí. Veď predsa človek dokáže žiť život aj bez klamstiev. Čo milujem: Milujem posteľ, popcorn a dotyky mojej drahej polovičky. Oblúbené jedlo: Keď že som skoro celé moje detstvo vyrastal v Severných Dolomitách tak milujem Taliansku kuchyňu. Oblúbené pitie: Miloval som veľmi rum Capitana Morgana ale keď že už nepijem tak mi ostala len Aloe vera Oblúbený film: Športové dokumenty ale pri spoločnom sledovaní rád pozerávam rodinné filmy Obľúbené oblečenie: Ja som teplákový typ. Kamkoľvek idem mám rád pohodlné tepláky žiadne obtiahnuté rifle a podobné hlúposti. Mám rád ležérny štýl oblečenia. Oblúbená farba: Zelená Modrá Žltá ========================================================================================== Milý priatelia ďakujem, že ste si našli čas a prečítali ste si pár riadkov o mne. Prajem vám všetkým veľa úspechov v živote. A na SuperParbe taktiež ... Díky moc. _Vito_ ![]() ========================================================================================== |
|
|
|
| PazZ |
Pridané 03.11.2025 01:57
|
![]() Príspevkov: 223
Založený: 10.08.11
|
Hezká vizitka Už se vůbec nedivim proč tě na serveru potkávam jen v hasičským sandkingu ![]() Dík za označení
|
|
|
|
| Vito_Scalleta |
Pridané 03.11.2025 06:38
|
![]() Príspevkov: 120
Založený: 14.01.14
|
Ten Sandking je moja láska ... Ďakujéém
|