Informace o serveru

Adresa IP
Online hráčů
Partner:
Připojit se na server

Číst diskuzi

Najdi ztracené dárky 2025
Salazar
imgtpx.cz/uploads/darky8.png

Zdravím všechny hráče a hráčky!
Vánoce nám klepou na dveře a s nimi i naše legendární vánoční akce, kterou jsem si pro Vás společně s Czechem připravil!
Někteří si ji jistě pamatujete z minulých let. Těší nás, že vás naše akce stále tak baví!

🎄 Kdy bude akce probíhat? 🎄

Každý den od 12.12. – 22.12.2025

🎄 V čem tahle akce spočívá? 🎄

Jelikož na Superpařbě šel bývalý Jéžíšek do důchodu a jeho syn nosí dárky k Vám domů teprve po po sedmé, tak na svých cestách často své dárky ztrácí! Vaším úkolem bude pomáhat Jéžíškovi, aby stihl všechny dárky včas doručit!
Každý den Vám v 19:00 sem přidám já nebo kolega Czech příběh, kudy se Jéžíšek daný den vydával a vy budete dle indicií nuceni zjistit, kde se Jéžíškovi zatoulal dárek a zachránit tím Vánoce. Poté pořídíte fotku s dárkem, že jste ho našli a přidáte do rychlé odpovědi v tomto příspěvku. Když se Vám poštěstí a budete mezi prvními, kdo sem přidá fotku s dárkem, tak získáte body! Každý den může získat body 5 lidí. Někdy bude příběh lehčí, někdy těžší. Dárky budete moci hledat vždy až po tom, co sem přidám příběh!

Každý den bude hodnocení následovné:
První poslaná fotka s dárkem – 3b
Druhá poslaná fotka s dárkem – 2b
Třetí poslaná fotka s dárkem - 2b
Čtvrtá poslaná fotka s dárkem - 1b
Pátá poslaná fotka s dárkem - 1b
Na konci akce body sečteme a nejlepší hledače odměníme!

[!] Všechny screeny musí být zaslány v původním stavu, tzn. neořezané, neupravené, aj.

img.tpx.cz/uploads/23333355.jpg

Dárky budou vypadat takto, někdy bude červený, někdy ten druhý.

🎁 Odměny 🎁

╰☆╮1. místo╰☆╮
18 000 000$
X-MAS Cheetah
40 dní inkasa na dům NEBO +15 dní ochranky na nemovitost
1300 nábojů do RPG NEBO 45 000 nábojů jakékoli zbraně (vyjma RPG, C4, minigun)
Možnost uspořádat na serveru dvě akce dle vlastního výběru pod dozorem kapitána Salazara
Speciální zápis dle vlastního výběru na serveru
+možnost stát se vánočním skřítkem pomocníčkem v Ježíškově dílně následující rok (zmínka tvého nicku v příbězích)

╰☆╮2. místo╰☆╮
16 000 000$
X-MAS Voodoo
30 dní inkasa na dům NEBO +10 dní ochranky na nemovitost
850 nábojů do RPG NEBO 39 000 nábojů do jakékoli zbraně (vyjma RPG, C4, minigun)
Možnost uspořádat na serveru jednu akci dle vlastního výběru pod dozorem kapitána Salazara

╰☆╮3. místo╰☆╮
14 000 000$
X-MAS NRG-500
25 dní inkasa na dům NEBO +5 dní ochranky na nemovitost
550 nábojů do RPG NEBO 30 000 nábojů jakékoli zbraně (vyjma RPG, C4, minigun)

╰☆╮4. místo╰☆╮
12 000 000$
1x série questů - kategórie 1 (do 90 akcebodů)
15 dní inkasa na dům
450 nábojů do RPG NEBO 20 000 nábojů jakékoli zbraně (vyjma RPG, C4, minigun)
40 vánočních bodů

╰☆╮5. místo╰☆╮
10 000 000 $
12 dní inkasa na dům
350 nábojů do RPG NEBO 15 000 nábojů jakékoli zbraně (vyjma RPG, C4, minigun)
30 vánočních bodů

with <3 Salazar a Czech

Sloučené 12.12.2025 19:00:
Ahoj, dnešní příběh z technických důvodů posuneme na 19:30h, buďte připraveni! Ježíšek potřebuje vaši pomoc!
Upravil/a Salazar dne 12.12.2025 19:00
img.tpx.cz/uploads/97637158-4EC0-4E0F-B15E-73E51A8649B5.jpeg
Kacka
Salazar
imgtpx.cz/uploads/darky9.png

★ 12. 12. 2025 ☆

★ PŘÍPRAVA DÁRKŮ VE VÁNOČNÍ DÍLNĚ ☆

★ PŘÍBĚH ☆

Vážení Ježíškovi pomocníci! Rok nám rychlostí blesku utekl a nastává čas vánoční. Přicházejí dny, kdy Vás bude Ježíšek opravdu moc potřebovat. Přeci jen dárků je letos zabaleno a připraveno opravdu hodně. Není se tedy čemu divit, že občas se nějaký dárek zatoulá.

Dnešní den Ježíšek strávil ve vánoční dílně, kde jako obvykle kontroloval, zda jsou všechny dárky zabalené a připravené na zítřejší první roznášecí den. Všechny dárky byly krásně zabalené a Ježíšek měl ze svých skřítků obrovskou radost! Vše nasvědčovalo tomu, že letošní příprava dárků ve vánoční dílně proběhla bez chybičky. Velké díky patří také novému vedoucímu vánoční dílny Zavovi, který se svěřené funkce chopil velmi zodpovědně.

Ježíšek minulý rok ztratil při roznášení mnoho dárků, a proto je přítomnost vás pomocníků velmi důležitá! Minulý rok se osvědčil ZavaJr, který velké množství ztracených dárků vypátral! Z toho důvodu se Ježíšek rozhodl, že se Zava stane novým vedoucím vánoční dílny pro rok 2025. A dobře udělal! Zava dohlédl na svěřený tým a dokonce se pod jeho vedením podařilo dárky zabalit v rekordním čase!

Po kontrole se již Ježíšek chystal jít spát, aby měl dostatek sil na zítřejší první roznášecí den. Když v tom k němu přišel vedoucí dílny Zava se slzami v očích. Ježíšek se ho zeptal, proč je tak smutný, když letošní příprava dárků proběhla na jedničku. Zava se přiznal.

„Neříká se mi to lehce, Ježíšku. Letošní příprava dárků ve vánoční dílně skutečně proběhla na jedničku. Panovala přátelská atmosféra, zpívali jsme si všemožné koledy a dokonce jsme měli vše zabaleno a připraveno o den dříve. Měl jsem neskutečnou radost a byl jsem hrdý na svěřený tým. Konečně se mi v životě něco podařilo. Nechtěl jsem časový náskok promarnit, a proto mě napadlo, že bych mohl již nějaké dárky rozvést, a tím tě mile překvapit. Naložil jsem je včera v ranních hodinách do saní a vydal se potěšit obyvatele Palomino Creek. Těšil jsem se, že po přistání ucítím vůni mořských ryb táhnoucí se od sídla zdejších rybářů. Jenže opak byl pravdou. Po přistání jsem ucítil zápach odpadků, aby taky ne, když zrovna pracovníci městských služeb v blízkosti vesničky vysypávali popelářský vůz plný odpadků. V tu chvíli jsem si uvědomil, že v Palomino Creek rozhodně nejsem. Ani na druhý pokus se mi nepodařilo přistát na správném místě. Po přistání ke mně přiběhl příslušník bezpečnostního sboru z místní služebny a ptal se mě, zda u nich budu dnes roznášet dárky, že by mě pro jistotu doprovodil. Dle slov příslušníka bezpečnostního sboru v této vesničce aktuálně není bezpečno, usídlili se tu gangsteři, ze jména jejich šéfa jde mráz po zádech. Když policista pochopil, že jsem přistál na špatném místě, pousmál se a nasměroval mě správným směrem. Díky němu se mi na třetí pokus podařilo konečně přistát na správném místě, obešel jsem celou vesnici, popřál místním obyvatelům hezké vánoční svátky a každému z nich jsem předal vánoční dárek. Poté jsem již nasedl do saní, když v tom jsem si všiml, že mi chybí dárek, který jsem měl celou dobu u sebe.“

Vypadl snad ve vesničce, kde Zava cítil zápach odpadků? V blízkém okolí? V druhé vesničce, ve které se dal Zava do řeči s místním příslušníkem bezpečnostního sboru? V Palomino Creek? Nebo snad úplně někde jinde? Na to už musíš přijít ty!

★ OSNOVA KOMENTÁŘE ☆

1) Nick:
2) Screen s dárkem:

Je velmi důležité napsat přesný nick na serveru!
Screen můžete nahrávat na: https://img.tpx.cz/

Své příspěvky vkládejte do /hide, abyste nenapovídali ostatním hráčům, kde se dáreček nachází! Ať si pořádně všichni užijí hledání!
MekSkron
Mrzzzlinka
Santaaaaaa

Salazar
Nápověda pro první kolo: Ježíšek cítil zápach ve Fort Carson, hledej tam!

Stále mohou tři hráči dárek najít, vložit screen sem do rychlé odpovědi a získat body do této vánoční akce!
Domoo10
Přejít na fórum:
Anketa
Přijdeš letos na Xmas Párty ?
Ano
25 Hlasů
51%
Rád/a bych, ale nemohu
2 Hlasů
4%
Ano, ale jen na dárečky