Informácie o serveri
Čítať tému
|
Najdi ztracené dárky 2025
|
|
| Mrzzzlinka |
Pridané 14.12.2025 19:56
|
![]() Príspevkov: 12
Založený: 19.01.21
|
|
|
|
|
| Salazar |
Pridané 14.12.2025 20:09
|
![]() ![]() Príspevkov: 1384
Založený: 17.02.16
|
![]() ke dni 14. 12. 2025 ⁂ Získané body za dnešní příběh ⁂ 3b - Domo10 2b - McScroon 2b - Mrzzzlinka 1b - zatím neobsazeno 1b - zatím neobsazeno ⁂ Celkový stav ⁂ ❆ Zlatá hvězda ❆ 8b - McScroon ❆ Stříbrná mince ❆ 6b - Mrzzzlinka ❆ Bronzová váza ❆ 6b - Domo10 ⁂ Ostatní ⁂ 2b - tarGet. 2b - hoftyk 1b - mafia123 Nápověda k příběhu ze dne 14. 12. : Zaměř se na tuto část! Třetí volající: Dobrý den, pracuji jako strojvedoucí a když jsem projížděl městem Los Santos, tak jsem ze své kabiny zahlédl dárek. Jestli to byl ten Váš opravdu nevím, před Vánocemi jsou dárky všude. Však to znáte. Stále mohou dva hráči najít dárek a získat body do této vánoční akce. Sloučené 15.12.2025 19:07: ![]() ★ 15. 12. 2025 ☆ ★ DALŠÍ ROZNÁŠECÍ DEN ☆ Dnešní roznášecí den Ježíšek započal v malé vesničce, která se může pyšnit obřím tvorem. Tento opeřený pták hýbe hlavou a každoročně přiláká mnoho turistů. Proto si místní majitel ubytovacího zařízení může dovolit každý rok navýšit cenu, nyní si již za hodinu v tomto motelu účtuje neuvěřitelných 1500$! Ježíšek obešel všechny domky, každému daroval dáreček a popřál hezké vánoční svátky. Nejenom, že všem vykouzlil úsměv na tváři, ale také ho napadlo, jak místní naladit na správnou vánoční notu! Dříve měla poblíž vesničky sídlo teroristická firma, Ježíšek sem všechny svolal a společně si zazpívali známé vánoční koledy. Sousedé spolu zpívali, smáli se a odpočítávali, kolik dní ještě zbývá do Vánoc. Poté se s nimi již Ježíšek rozloučil a vydal se ke svým saním. V tom si však všiml starší paní, která seděla před svým domem a nevypadala moc spokojeně. Ježíšek se jí zeptal, proč si nešla také zpříjemnit s nimi čekání na Vánoce. „Za svým domem mám naskládaných 20 pytlů krmiva pro lesní zvířata. Snažila jsem se je naplnit tak, aby každý lesní tvor si po vysypání našel něco, co mu chutná. Jejich obsah je opravdu rozmanitý. Každý rok je se svým švagrem vysypávám na stejném místě. Zvířátka si to moc dobře pamatují a k tomuto místu se na začátku zimy schylují. Můj švagr této oblasti říká zelený trojúhelník. Pokud by ses Ježíšku podíval do mapy, tak tě toto označení ani nepřekvapí. Toto místo se totiž nachází mezi třemi objekty, jejich poloha připomíná trojúhelník. A proč zrovna zelený? Na těchto místech se pěstuje jedna a ta samá rostlina, po jejím vysušení se dá prodat za velmi slušné peníze. Ředkvičky, kedlubny, hrášek, nic z toho tu nenajdeš. Švagr si letos zlomil nohu a já tu celé dny sedím a přemýšlím, jak to letos udělat. Nemám srdce na to, abych ty nebohá zvířata nechala o hladu.“ Ježíšek na nic nečekal, naložil všech 20 pytlů do saní a společně se starší paní se vydali do oblasti nazývané „zelený trojúhelník“. Ježíšek nad touto oblastí kroužil a paní s úsměvem na tváři vysypávala jeden pytel za druhým. Leckdo by si mohl pomyslet, že se inspirovali akcí „Money rain“ od Kazmy. Při zpáteční cestě se starší paní chtěla zastavit v sázkové kanceláři, aby si mohla vsadit na svého koňského favorita. To Ježíškovi nijak nenarušilo jeho plány, jelikož tato vesnička byla na dnešním roznášecím programu. Po přistání starší paní šla do sázkové kanceláře a Ježíšek roznášel dárky po celé vesnici. Když došel k poslednímu domu, tak zjistil, že mu chybí jeden dárek, který měl u sebe. Vypadl mu snad ve vesničce, která se může pyšnit obřím tvorem? U dřívějšího teroristického sídla? V zeleném trojúhelníku? Nebo snad na poslední zastávce? Na to už musíš přijít ty! ★ OSNOVA KOMENTÁŘE ☆ 1) Nick: 2) Screen s dárkem: Je velmi důležité napsat přesný nick na serveru! Screen můžete nahrávat na: https://img.tpx.cz/ Své příspěvky vkládejte do /hide, abyste nenapovídali ostatním hráčům, kde se dáreček nachází! Ať si pořádně všichni užijí hledání! Upravil Salazar dňa 15.12.2025 19:07 |
|
|
|
| MekSkron |
Pridané 15.12.2025 19:31
|
![]() Príspevkov: 51
Založený: 22.02.23
|
|
|
|
|
| Mrzzzlinka |
Pridané 15.12.2025 19:38
|
![]() Príspevkov: 12
Založený: 19.01.21
|
|
|
|
|
| Domoo10 |
Pridané 15.12.2025 19:53
|
![]() Príspevkov: 7
Založený: 04.07.21
|
|
|
|
|
| Salazar |
Pridané 15.12.2025 20:05
|
![]() ![]() Príspevkov: 1384
Založený: 17.02.16
|
Nápověda k příběhu ze dne 15. 12. : Zaměř se na tuto část! Při zpáteční cestě se starší paní chtěla zastavit v sázkové kanceláři, aby si mohla vsadit na svého koňského favorita. To Ježíškovi nijak nenarušilo jeho plány, jelikož tato vesnička byla na dnešním roznášecím programu. Po přistání starší paní šla do sázkové kanceláře a Ježíšek roznášel dárky po celé vesnici. Když došel k poslednímu domu, tak zjistil, že mu chybí jeden dárek, který měl u sebe. Stále mohou dva hráči najít dárek a získat body do této vánoční akce. |
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Už řešíte Vánoční dárky?
Ano, už je mám nakoupené.
5 HlasovNe.
18 HlasovŘeším to na poslední chvilku.
20 Hlasov
Len prihlásení môžu hlasovať.
Najnovšie články