Informace o serveru

Adresa IP
Online hráčů
Partner:
Připojit se na server

Číst diskuzi

[Update 2026] Wanksta
Wanksta
Citace
Asmodeus napsal:

Citace
Nirvana,Linkin Park

Máš u mě velké PLUS Smile Chválím.
Vizitka pěkná a jsem rád, že jsi mě ráno nezatkl :D

Smile Admina pri práci nezatknem.
NorB
Čo ti poviem, vizitka pekná, ako hráča ťa moc nepoznám ale už podla nicku som vedel, že budeš tiež z pohranočnej oblasti ako ja. Niekedy dáme reč, rád by som ťa spoznal. ;)
Wanksta
Norb,ďakujem. Kludne,možeš mi kludne napísať hocikedy na serveri,poprípade ti dám aj iný kontakt na mňa,lebo to asi vo vizitke nemám. A ešte raz ďakujem za avatar.
imkovrabel
Bencee:D Nice vizitka trochu prázdna ale nevadí:D BTW.. dlho sme nepokecali:D Keďže som teraz roz**** PC tak mi keď tak zavolaj sa stretneme:D Ti ukážem ten PC:D
Wanksta
Citace
imkovrabel napsal:

Bencee:D Nice vizitka trochu prázdna ale nevadí:D BTW.. dlho sme nepokecali:D Keďže som teraz roz**** PC tak mi keď tak zavolaj sa stretneme:D Ti ukážem ten PC:D

Díki. :D Veď stačí mi napísať a nie je problém,kontakt nájdeš na mojom web profile,mám tam mail,skype a ICQ asi.Napíš kludne hodicedy.
imgtpx.cz/uploads/podpis.jpeg
Terka
Přesouvám mezi AT. At se daří Smile
img.tpx.cz/uploads/Comp%201_2.gif
maxim92
Wanky jsem rád, že jsi napsal, že na mě nikdy nezapomeneš a patřím mezi top lidi... <3 ja na tebe taky nezapomenu! <3
Začali jsme se bavit, až v AT a je to fakt škoda, že jsem neměl takového parťaka už dřiv… Diky za tebe a snad už brzo budeš taky pan admin. Smile

jo a btw. mam te pod sebou na postu spravce siti a dekuju ze vykonavas tento post tak dobre jak vykonavas Smile
Organizátor akcí 23.4.2022 - 25.5.2022

Organizátor akcí 2.3.2024 - 30.5.2024

Helper 27.7.2025 - 3.1.2026

Moderátor + OA 3.1.2026 - 3.3.2026

Moderátor + Správce Sítí 15.2.2026 - 3.3.2026

Administrátor + Správce Sítí 3.3.2026 - xx.xx.xxxx

Porotce Prominutí 4.3.2026 - xx.xx.xxxx
Wanksta
Wanky jsem rád, že jsi napsal, že na mě nikdy nezapomeneš a patřím mezi top lidi... <3 ja na tebe taky nezapomenu! <3
Začali jsme se bavit, až v AT a je to fakt škoda, že jsem neměl takového parťaka už dřiv… Diky za tebe a snad už brzo budeš taky pan admin. Smile

jo a btw. mam te pod sebou na postu spravce siti a dekuju ze vykonavas tento post tak dobre jak vykonavas Smile

Maxime, ďakujem ti. Pred mojím nástupom do AT som nebol veľmi aktívny, bral som to skôr rekreačne. Viac ma to chytilo až na XMAS párty a počas sviatkov, keď som mal doma počas dovolenky viac voľného času. Vtedy som bol doslova vyzvaný, aby som si podal žiadosť na pozíciu Organizátora akcií – a vôbec to neľutujem. Vďaka tomu som spoznal množstvo skvelých ľudí a celý tím si zaslúži veľkú pochvalu.

Aj ty si výborný parťák a skvelý kolega. Ďakujem ti za dôveru, ktorú si mi dal na poste Správcu sietí. Snažím sa všetky úlohy robiť čo najlepšie a verím, že môj „kariérny rast“ na SuperPařbe sa tu ešte nekončí. Smile

imgtpx.cz/uploads/podpis.jpeg
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
22 Hlasů
40%
Budu sám, nemám nikoho.
9 Hlasů
16%
Budu hrát na SuperPařbě.
9 Hlasů