Informace o serveru
Číst diskuzi
|
mmoninkaa vizitka
|
|
| MONINKA |
Přidané 24.03.2026 02:27
|
![]() Příspěvků: 1
Založený: 05.01.26
|
![]() Váš nick na serveru: mmoninkaa Odehrané hodiny na serveru: 226h Váš bankovní obnos: 50 082 235$ Nasbíráno marihuany: 972 Vlastním dům číslo: 1430 Vlastním hotel číslo: Las Payasadas Motel Momentálně jsem šéfem/členem gangu: clique Můj oblíbený administrátor: Diamond. Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /flip, /vb Můj nejoblíbenější event serveru: Squid game Má nejoblíbenější akce od administrátorů: To mi nejde Mé oblíbené vozidlo: Sultan Má oblíbená práce na serveru: Právnik, Italská Mafia, Terorista Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): Fx ![]() Váš nick na webu: MONINKA Vloženo komentářů: 0 Vloženo příspěvků ve fóru: 0 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Nefotím Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Toto určite Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: Nie ![]() Jméno: Monika Datum narození: 14.10.2004 Věk: 21 Kraj: Brassislava Kolik mám zhruba kámarádů: Nemám žiadnych Stav: Dobrý Zaměstnání: Student Vzdělání: Základné Jazyky: Mám rada Děti: Nenávidím Kde bydlím: Byt S kým bydlím: To ani nechcite vedieť Sexuální orientace: Všetko čo príde ![]() Typologie osobnosti: Chlór Pohled na svět: Real G Otevřenost: Podľa toho s kým Moje povaha: Najlepšia čo môže byť ![]() Výška: 177cm Hmotnost: 200kg Postava: Jak zmeškaný hovor Barva očí: hnedá Barva vlasů: hnedá Brýle: Mám Na těle mám: Tetovania, piercingy Vousy: Tiež mám Fotografie: To radšej nie ![]() Kouření: Jasnačka Alkohol: Alkoholik extrémny Sex: Nymfomanka Závislosti: Superparba ![]() Zájmy: Nemám Sport: To fakt nie Literatura: Neviem čítať Hudba: Rada počúvam Zvíře: Som ja ![]() Moje motto: Plyn do šporáku nafta do traktora Životní cíl: Zomrieť Co nesnáším: Mužov Co miluji: Seba Oblíbená muzika: Rap Oblíbené jídlo: Všetko Oblíbené pití: Ruský štandard Oblíbený film: Horrory mám rada Oblíbená kniha: ASOIAF Oblíbené oblečení: Žiadne Oblíbená barva: Čierna |
|
|
|
| akronix |
Přidané 24.03.2026 13:30
|
![]() Příspěvků: 74
Založený: 30.01.22
|
S tou hmotností 200 kg a výškou 177 cm se do toho Sultanu musíš skládat s vazelínou a obouvákem na boty, ne? 😂 Ale s 50 mega na účtě a vlastním motelem to je vlastně jedno. ‚Postava jak zmeškaný hovor‘ mě úplně rozsekala. Super vizitka, pobavila! |
|
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
26 HlasůBudu sám, nemám nikoho.
10 HlasůBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasůNeslavím tento svátek.
17 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.