Informácie o serveri
Čítať tému
|
Famiglia del Mare
|
|
| Valda7 |
Pridané 13.04.2026 17:10
|
![]() Príspevkov: 46
Založený: 12.06.21
|
![]() Rodina, únik z reality, respekt, kvalitní čerstvé ripki Firma byla založena 1.4.2026 Jsme sehraná parta rybářů, která proměnila obyčejný lov v poctivé řemeslo. Naše firma stojí na důvěře, spolehlivosti a lásce k moři. Každý úlovek má svůj příběh – a my ho píšeme společně. Sídlíme v Bayside pokud by jste se chtěli dostat k nám tak -> /cloc 43. Firma ze začátku byla ve Fort Carsonu, poté jsme se přestěhovali do Palomino Creek a momentálně jak už jsem psal výše. ⚓ Co nabízíme: • Profesionální rybolov • Stabilní spolupráci • Velké prémie • Obrovské soutěže • Výdělky v hodnotě 40mg za večer • Přátelskou, ale disciplinovanou partu • Discord server s informacemi, návody pro začátečníky a další! 🌅 Proč právě my? Nejsme jen firma. Jsme famiglia. Držíme při sobě, kryjeme si záda a jedeme naplno – ať je klidná hladina, nebo bouře. 📞 Hledáme nové členy! Chceš být součástí něčeho většího? Přidej se k nám a ukaž, co v tobě je. Ale upozorňujeme že nemáme zájem o hroty a podobně, jsme klidová firma s dokonalým kolektivem. 🚗 Náš vozový park • 6x Squallo • 12x Sadler ![]() 👑 Vedení firmy • Valdaa7 (Majitel) • Chameleon • Sergio_ • [L]ukyna • lamko1312 • Diskreis. • xEvilAngelx 💸 Výdělky ![]() ![]() _____________________________________________________________________
✨ Famiglia del Mare – kde moře není jen práce, ale životní styl. _____________________________________________________________________ Upravil Valda7 dňa 13.04.2026 17:44 BMW Loyalty is a key. ![]() ![]() |
|
|
|
| Lukyna1122 |
Pridané 13.04.2026 17:35
|
![]() Príspevkov: 44
Založený: 11.09.20
|
Krátka a stručná vizitka,vcelku hezká a ve firmě se mi taky líbí,platy by mohli být vyšší,ale jinak jsem spoko. |
|
|
|
| Mafia |
Pridané 13.04.2026 17:58
|
![]() Príspevkov: 16
Založený: 02.03.23
|
Chlapci **** vydělky fajn kolektivos maximos |
|
|