Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Gero - vizita
Geroid
Jenže ja to nemam v popisu :D Nýbrž ve vizitce :D A o tom to je aby si člověk počkal :D :D
A mimochodem jsem asi tak 3-4 člověk co to měl takže to zas neberu za tak velké okoukání :D
Upravil Geroid dňa 27.05.2012 04:45
Pro_Ceed
Staré dobré časy BSG.Smile
Škoda, že je to fuč no ale aj tak si jeden s najlepších adminov SuperParby.jazyk
A vizitka je pekná ale sral by som to kebyže to mám robiť 2 hodiny.:D
kodeks
Super admin, super hráče, dobře se sním kecá. A co k vizitce? to snad není co dodat originální... *Dobrá práce*
Geroid
Díky díky Smile Hlavně @ngel Smile
Adrian
Čau Geroid. Ja ťa moc nepoznám ale veď tak trošku hej. Ako správca vykonávaš menej práce ako taktiež správca Kapo s tebou neni moc sranda a zábava napr: Raz som prišiel k tvojmu domu myslel som že sa trošku skamarátime hej a ty si vytiahol alebo si si Givol motorovku a hneď si ma zabil čo u iných administrátorov nevidím. Svoj titul ako Správca nevidím ako sa staráš jedine v tom topicu Stráty tam už to je aspoň trošku vidieť ale ináč jako 0 bodov. Je vidieť že Kapa ako Správcu majú radšej lebo v jeho vizitke je 6 strán a to si ho chvália a všetko šak aj teba si chvália ale málo ludí niektorý asi aj nasilu. To je všetko. Hráč SvK...Adrian...
Kriss
Já jsem taky rád za takového šéfa, na serveru je sranda, to co děláme to Ty víš. :D:D
Jak řekla @ngelína, dokud tu budeš SP půjde výš, chceš pro SP to nejlepší, si myslím já.;)
Krysa.*Angry*
Geroid
Citácia
3311adrian napsal:

Čau Geroid. Ja ťa moc nepoznám ale veď tak trošku hej. Ako správca vykonávaš menej práce ako taktiež správca Kapo s tebou neni moc sranda a zábava napr: Raz som prišiel k tvojmu domu myslel som že sa trošku skamarátime hej a ty si vytiahol alebo si si Givol motorovku a hneď si ma zabil čo u iných administrátorov nevidím. Svoj titul ako Správca nevidím ako sa staráš jedine v tom topicu Stráty tam už to je aspoň trošku vidieť ale ináč jako 0 bodov. Je vidieť že Kapa ako Správcu majú radšej lebo v jeho vizitke je 6 strán a to si ho chvália a všetko šak aj teba si chvália ale málo ludí niektorý asi aj nasilu. To je všetko. Hráč SvK...Adrian...

já se o svou vizitku nikdy moc nestaral,nepsal jsem at mi kazdy do nic napiše. Nejsem tady od kamaradičkování.Víš prd kolik věci dělám,co jsem udělal v pokecu. Pořád vidíte jen to kolik kdo zamkl topicků tot vše. Beru tvuj názor ,ale je máš málo informací natož aby to byla pravda Smile řešim totiž 90% ztrát,navracení učtu a dalších věci přes sz či skype
EKG
Geroid, perfektná vizitka a si jeden z najlepších adminov. Smile
Adrian
Geroid došla mi správa od Thomase 23 že mám ohodnotiť adminov tak ohodnotujem + mám svoje názory.
Zrušený účet
Ako som čítal pozeral si určite ako admin fajn staráš se furt si tam si proste nice Smile
Knight
Citácia
theSkater napsal:

Podla mňa sa vôbec na post Hlavného Administrátora nehodíš.

Je mi líto,ale bohužel stebou musím souhlasit. Jako řadovej admin pohodička. Ale tohle k tobě nejde...
Geroid
až napíšeš tvuj pravý nick tak potom se budem bavit. Ja se nehodím a ty si **** který se schovává pod jiným nickem. Nezneužívám nic,nissan už má unban.
Měj te svuj nazor. Ale ja takové věci nevnímám od lidí co mě neznají nebo se schovávají.
Loupak
Vole,když mě vyhodíš z AT za to co jsi sám tenkrát dělal tak nevim nevim no.
_FreeZeR_
Nejhezčí vyzitka co jsem kdy viděl Good Jop !
DrateK
V pohodě admin, vizitka zvláštně udělaná, člověk musí čekat nějakou tu dobu, než to ten lenoch napíše, ale jinak to je pěkný. :D Tady mam jeden včerejší screen, aneb. jak se hraje správně golf. :D:D img.tpx.cz/uploads/golfikgeroid.png
Geroid
haha :D :D díky
Shellby
Zhúlenec :D :D Dobrý hl. šéfik niekedy trošku buzeruje inač fájn :D Téma o tráve každý večer si dobrý a dúfam že tu vydržíš pretože si aj zábavny ale trošku prísny :D Drž sa zhúlenec :D
Tr1xmy
Dobrý admin a super vizitka Smile *Dobrá práce*
NewSuperHero
Zlej admin, co mě přejíždí Dumperem, SandKing a jinejma autama co jsou vyšší než já.... :D
Né dělám si srandu, skvělej Hl.Admin je na tebe spoleh, chováš se zodpovědně a svou funkci plníš přinejmenším tak jak máš.
PS : Tu kůnničku na mém poli mi zaplatíš :D
Zimbabwe
Takovej pablb no:DD ,ale takovej weed man,vizitka gute i tvůj smysl pro hůmor..:D
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasov
19%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
6 Hlasov
12%