Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

thomas23
cz_rpd_jawol_kiks
Však čo bych povedal no:? Pre mňa posobil , ako arogantný človek, ktrorý pre hráča (CZ/SK )robí všetko najlepší, a preto bych ti scel prať do života vela uspechov a vela šťastie lebo si najlepší admin pre mňa neviem ak pre koho, ale viac skúšený. Toto je moj názor
HeWhoMustNotBeNamed
Přesouvám Ti vizitku do Hráčský vizitek.
Díky za to co jsi pro SP dělal.
(viz. novinka)
MaReK_
škoda Sad ale život ide dalej
king

3.5.2011 Správně
3.5.2012 Správně
3.5.2013 Správně
3.5.2014 Správně
3.5.2015 Správně
3.5.2016 Správně
3.5.2017 Správně
3.5.2018 Správně
3.5.2019 Správně
3.5.2020 Správně
3.5.2021 Správně
3.5.2022 Správně
3.5.2023 Správně
3.5.2024 Správně

king
thomas23
To je nejvíce přesunutá vizitka :D Přesouvám do hráčských, pak do administračních :D Jinak všem děkuji za krásné komenty ;)
Tr1xmy
Kde máš tých 350 mega ? čumím :D
Lojzo
Valentýn Nemůžu ale nie ty si "drobček" Super administrátor (kolega)ale aj kamarát.Snaď budeme ešte dlho kolegovia.Je s tebou sranda vždy bola a aj bude (dúfam).A dúfam že nikdy na mňa nezabudneš drobček! Smile
thomas23
Citace
Lojzo napsal:

Valentýn Nemůžu ale nie ty si "drobček" Super administrátor (kolega)ale aj kamarát.Snaď budeme ešte dlho kolegovia.Je s tebou sranda vždy bola a aj bude (dúfam).A dúfam že nikdy na mňa nezabudneš drobček! Smile

Jasně prcku, ještě dloooouho budeme kolegové jestli nedostanu padáka :D

Citace
Tr1xmy napsal:

Kde máš tých 350 mega ? čumím :D

Hm, 350 mega mi zmizelo a zbylo jen 11 *Pláču*
Rado
dobry admin - pekna vizitka
horkac81
moc pěká vizitka a skvělý admin
Vendul_Ka
jsem ban na 50 hodin ale nezavinil jsem to za co mi ho dal narazilo do me auto ja narazil do mostu snažil jsem se vytočit a jet ale bratek tam dal i video ale má jen to jak se snažim vytočit ne to jak do me narazil a dal mi ban az potom jsem se dovedel že to byla náka akce myslel jsem že si tam jentak nekdo jezdi koukni se na to vydeo a pomos mi prosim.předem děkuju
Prometheus
Pěkná vizitka Smile
Alfy_Cz
Dobrá vizitka (možná bych zvětšil písmo)
Na serveru sem tě, ale moc neviděl Sad
Julian
Pivo
SvKBarney
Tomino :D už máš priatelku čooo? :D No škoda že odchádzaš a odkail si nabral 350mega? nikdy som ta na servery nevidel inak by som ta otravoval :D Ale tak pár hračov si mohol banuť nebolo by to zlé :D aspoň večší klud :D Ale tak nech sa ti darý a prid nas kuknuť :D A inak fajny začiatok do prihlašky na AT :D Maj sa Hi
Julian
neodchadza :D
Raiden
Citace
SvKBarney napsal:

Tomino :D už máš priatelku čooo? :D No škoda že odchádzaš a odkail si nabral 350mega? nikdy som ta na servery nevidel inak by som ta otravoval :D Ale tak pár hračov si mohol banuť nebolo by to zlé :D aspoň večší klud :D Ale tak nech sa ti darý a prid nas kuknuť :D A inak fajny začiatok do prihlašky na AT :D Maj sa Hi

už? :D :D :D
Vždyť ten už ji má hodně dlouho :D :D :D
Thomas je hodně dobrej admin. Výborně se stará o web a je to jeden z nejlepších adminů Palec nahoru
Tr1xmy
Výborný administrátor jak webu tak aj serveru. rozumný,dá sa s Tebou pokecať. len škoda tej aktivity na serveri, ale chápem to Smile
MarekSK
Pekná vizitka*Dobrá práce*
MaReK_
Admin jak ma byt! Dobra stručná krátka vizitka :D
dpq7WImm8w
Přesouvám do administrátorských Nemůžu
//Tak, zpět do hráčských no Smile
Upravil/a dpq7WImm8w dne 05.03.2014 19:42
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)