Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

UnknownGamer Vizitka
UnknownGamer
Admin Stats

Apríl 2013

Nenašiel som

Máj 2013

6-Var
100-Jail
675-Mute
1-Freeze
5130-Odpoved
73-Kick
122-TimeBan
9-PermaBan
47-Akce

Virtual Life Info

Nick na servery: UnknownGamer

Nick na webe: UnknownGamer

Počet hodín: 1500

Počet $ v banke: Niečo okolo 90 000 000 $

Marihuana: Žiadna

Firma: Nevlastním, som vo firme vLas Venturas - kamioňáci

Podnik/y: Wang Cars

Dom: Vo Vinewoode

Gang: Niesom členom gangu
Oblúbený adminitrátor: Všetci ste v pohode Peckaaaa

Oblúbený hráči:Masina, Pribinak, smetyx, Petoo, svateek, Jarco, Kebl, Prokyll, err0rk0, [other]emilian, Hrb, Kapo, Soach, xenon, Lauren, Marek.SS, Spooky, dusan_sk, Dratecek, AnDy_, IrocZ aka Tečka82, ViktoreK, Czipisek, 20dvojka... Samozrejme mnoho dalších ;)

Oblúbený event/akcia: Všetky závody..

Oblúbená práca: Šofér kamióna

Oblúbené auto:Bullet, Cheetah

Vloženích príspevkov vo fóre: 2000 +

Vloženích komentárov: 23

Rada do "života" na SP:Nehraj kôli peniazom, bav sa, užívaj si a hlavne poslúchaj heheheee

Môj ciel na SuperPařbe: Zatial sa mi všetko splnilo Smile

Real Life Info

Meno: Miro

Priezvisko: Ten kto ma pozná vie..

Vek: 17

Kontakt:
Skype - energsk
ICQ - 655 606 338

Povaha: sagvinik-flegmoš

Výška: 186cm

Hmotnosť: 70kg

Závislosti: GTA, Kamaráti..

Životný ciel: Hlavne čo by som chcel je odsťahovať sa zo SR niekam na sever EU a žiť si tam šťastne a pokojne..

Oblúbené jedlo: Kuracie prsia na prírodno Pohoda

Oblúbené pitie: Pivo *OTRAVENY*

Oblúbená farba: Bledo modrá

Školy: Vychodil som ZŠ (úspešne :D), teraz študujem na SŠ - hotelová Akadémia

Šport: Občas fitko

Fajčenie: Fajčím no..

Alkohol: Občas sa treba dať dole :D

Drogy: Nie !

[img]http://i41.tinypic.com/6p6rtt.jpg[/img]
Moje pôsobenie na SuperPařbe

Nový začiatok menom GTA
Jednoho krásneho dňa, spolu s mojím dobrým kamarátom a polužiakom s nickom Masina sme nemali čo hrať. Všetky hry boli otrepané a niečo, ako v tej dobe bolo zvykom hrávať Metin 2 ma nebavilo. Chcel som si niečo vybudovať a to sa mi aj podarilo. Úplnou náhodou som navrhol, či nezačneme s GTA:MP. Na moje prekvapenie súhlasil, a tak sme hladali server kde sa ukoristíme. Samplist nám k tomu pomohol. Objavili sme server s menom Super Pařba, kde v tej chvílke bolo cez 120 hráčov.

Začiatky vždy nebývajú až také ťažké
Hneď ako sme sa napojili, spoznávali sme server. Nikto nám nebol ochotný v tej dobe poradiť, tak som si prešiel /help a mierne módu pochopil. Moje prvé zamestnanie bol Taxikár, vtedy som si myslel, že je to najviac vynášajúce povolanie. Avšak opak bol pravdou. Na server prišiel môj další spolužiak (na nick si užnespomínam), kotrý nám ukázal Dealera. Behom týždňa som mal zhruba 50 mil. $.

Nový člen na posádke
Naše prvé domy boli na Ostrovoch, kde som býval zhruda další mesiac. S autami to nebolo až také ružové, pretože ich mali vychytané po reštartoch miliardáry a zbaviť sa ich nechceli. Po našom spoločnom zabývaní sa sme sa rozhodli presťahovať na Juh Las Venturas. Tu sme stretli nového "členy posádky" s nickom ladoners, s ktorým sme volávali na skype. Ten zo sebou priniesol jeho kamaráta Kryštofa.

Diabolská inšpirácia
Po dlhých nociach presedených za SP som mal zrazu nazbieraných 300 hodín. Inšpiroval ma jeden hráč menom [UP]_Holis_[war]. Vlastnil Hotel v SF, mal majetku, po ktorom by nejeden hráč túžil. Dom s diabolskou povesťou. Ako však zvykom býva, máloktorí bohatí ludia si na svoj majetok dokážu zarobiť podstivo, Holis nebol výnimka. Po jeho pernamentnom zabanovaní som ostal sklamaný, pretože som ho obdivoval.

Osudové stretnutie
Hneď ako zabanovali Holisa ostal poňom Hotel SF, ktorý som si samozrezme ukoristil ja. Dlho som mu síce nevládol, ale malo to svoju výhodu. Prišiel hráč menom Jarco, ktorý mi za Hotel SF ponúkol 2 miliardy a jeho podnik Doherty Tunning, kotrý som dalej predal za 600 mil. Spolu som mal teda 2,5 miliardy, ale ako to bežne chodí, kto má chce viac a viac. Síce som to investoval do výhodne kúpenéhopodniku Otto´s Auto´s kúpený za 1,1 miliardy spolu s Jarcom sme viedli kšefty, ktoré mi do banky priviedli dalšie miliardy.

Obchodovanie
Viedli sme pochmúrne kšefty s autami, podnikmi a domamy. V tej dome sme mali 3 SandKingy (všetky čo na SP boli), najväčšie vilky vo VineWoode a skoro všetky podniky ! 3 mullty accounty plné $ boli mojou odmenou. V tento moment som sa spoznal aj s mojím najdlhším kamarátom na SP, Pribinak. Ja som bol Jarcovou pravou rukou, Pribinák zasa mojou.

enerG mal byť výhovorkou
Môj druhý nick a účet s menom enerG pôsobil pre mňa ako oslobodenie od napráskaného suspectu. Zahral som si naňom 100 hodín. No všetko má svoj koniec.

Deň D, deň kedy sa všetko skončí.
Tento deň si pamätám ako keby bol včera. Doobedie prebiehalo kludne, pripojil som sa na server a staral sa o bežné veci. No prišiel večer. V chate som zbadal hráča, admina menom RocketLauncherSs. A čo zrazu nezbadám, najhoršiu vetu, ktorú môžete na SP prečítať. Administrátor RocketLauncherSs zabanoval hráča enerG z důvodu: Neustále porušovanie pravidiel
Žiadosť o UnBan bola márna, aj keď som mal pravdu ja. V mojom suspecte bol 1 ban neoprávnený, ale pravá ruka vodcu to nepochopila, a tak sa enerG, UnknownGamer chílil ku koncu SPTu je možnoš vidieť moju žiadosť o UB alebo Tu zasa 2.. Samozrejme bolo ich viac.

UnBan nevyšiel, nevadí, ja sa vám ešte odplatím.
Po márnej snahe o UnBan nadišla chvílka keby sa SP pomstím, teda to som si myslel len ja. Neustále obchádzanie, floodovanie a iné znepríjemňovanie hráčom a adminom života na SP.

Nový začiatok
Dňa 2.11.2012 som dostal novú šancu. Chcel by som sa poďakovať všetkým amdinistrátorom, že mi hlasovali kladne pri žiadosti. Momentálne po UnBane som odohral cez 400 hodín s 3 malými prehreškami a dúfam, že to tak ostane.

2.KAPITOLA

Čas po UnBane
Začala sa písať nová kapitola. Super Pařba je úplne nová, v niečom horšia, ale zároveň sa nájdu aj jasné stránky. Po UnBane, na moje prekvapenie, ma hráči prijali celkom dobre. Po pár hodinách som sa objavil v gangu NWA (11 000RS) neskôr ro bol 18th (pretrvávajúci gang do dnes) a mojím cielovím gangom je a dúfam že aj bude je IB. Spoznal som skvelú partiu ludí, ktorú by som za nič nevymenil. S dolármi to bolo tiež dosť jednoduché. Na nešťastie môj kamarát Pribinak skončil, ktorý mi po sebe zanechal cez 200 mil., neskôr hráč Kungfista, ktorý po jeho odchode mi zanechal 60 mil. Peniaze som investoval do podnikov (Autobahn Motos & Centdown Motos, ktoré si plánujem ešte dlho ponechať). Našťastie p odlhej dobre nehrám na SP kôli peniazom, sú mi v podstate ukradnuté a na účte si vôbec nezdržiavam $. Všetko sa snažím investovať do niečoho lepšieho, čo ma bude baviť.
2. kapitola sa dňom, hodinou a minútou píše dalej a dalej. Som rád, že môžem pokračovať s vami na SP. A či som sa zmenil ? Posúdte sami. Mňa velmi potešila správa od nemenovaného hráča "Mýlil som sa v tebe, ty si naozaj iný človek Gamer !". Autorovi tejto správy ďakujem (ak to čítaš). Na servery sa snažím pomáhať, hrať s úctou a pokojom. Tak príjemné hranie Peckaaaa

Ak si to celé prečítal, ďAKUJEM !

Citace
____UPDATE____

9.5.2013 - Informácie

Upravil/a UnknownGamer dne 11.10.2013 12:12
MaReK_
Pekna Vizitka jeden z najstarších kamošov Smile *Dobrá práce*
king

3.5.2011 Správně
3.5.2012 Správně
3.5.2013 Správně
3.5.2014 Správně
3.5.2015 Správně
3.5.2016 Správně
3.5.2017 Správně
3.5.2018 Správně
3.5.2019 Správně
3.5.2020 Správně
3.5.2021 Správně
3.5.2022 Správně
3.5.2023 Správně
3.5.2024 Správně

king
GTAHellsing
Pekná Vizitka .. myslím vtedy bol tvoj konec keď moj začiatok :D
DrateK
Yo, týpek, co mi pomáhal při začátcích, díky. Smile Jinak vizitka dobrá, jak jinak.
Zimbabwe
Energ dobrej clen gangu a zname se taky docela dlouho+z Prokillova serveru.
Klaun
Ej teba si pametám ty si kedy dostal unban som ani nevedel? :D Pekná vizitka len volaka kratka ni ?
Welcome Back !
UnknownGamer
Citace
css napsal:

Ej teba si pametám ty si kedy dostal unban som ani nevedel? :D Pekná vizitka len volaka kratka ni ?
Welcome Back !

Možno mi niečo chýba no. Pár vecí mi prišlo nepodstatných, tak som to tam nedal ;)
A dík za vyjadrenia
dusan_sk
no vitaj spät :D
UnknownGamer
Vizitka upgradnutá. Je tam toho viac + na novo prerobená. Dúfam, že sa páči..
Wanty
Dobrý hráč,mechanik jako na zavolanou! :D Vizitka přehledná,ale jen to přivítání bych tam já osobně nedával..
UnknownGamer
Citace
Wanty napsal:

Dobrý hráč,mechanik jako na zavolanou! :D Vizitka přehledná,ale jen to přivítání bych tam já osobně nedával..

Stiahnuté, keď som to písal nemal som dobrú náladu, tak možno to vyznelo sebecky :D
Fuska
Dobrá vizitka a docela dost slušný hráč znám tě ještě za doby Lofastka.
Fuska
UnknownGamer
Citace
Fuska napsal:

Slušný ? :D No možno teraz už hej, ale za lofastka som bol diabol :D (Ja si teba vôbec nepamätám To jsem nechtěl)

edit: Dopísal som esej o mojom pôsobení na SP. Keby niekto nemal čo robiť, tak čítajte, priapdne komentujte Smile
Upravil/a UnknownGamer dne 30.12.2012 22:45
Teczka83
Kámoš a kolega z Doherty servisu Smile. Dobře se s tebou kecá a jseš v pohodě Smile
thorous
Vizitka hezká, ale neobcházíš tak trochu ban na webu ? :D
Move
jeden ze starých kámošu . tvůj příběh jsem přečl celý pěkně napsané *Dobrá práce*
UnknownGamer
Citace
thorous napsal:

Vizitka hezká, ale neobcházíš tak trochu ban na webu ? :D

Uhádol si, neobchádzam Smile
Kaja
dobra vizitka na ktere si urobl kus prace
jenek12
Jáj čo sme sa spolu nahrávali Smile Pekná vizitka Smile
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi: