Informace o serveru
Číst diskuzi
21.7. _RaPtOR_
|
|
TheRaP |
Přidané 18.01.2013 21:50
|
![]() ![]() Příspěvků: 835
Založený: 26.02.12
|
UPOZORNENIE: PRED TÝM NEŽ ZAČNETE ČÁTAŤ TÚTO VIZITKU, RADÁM VYPOČUŤ SI TEN NAJLEPŠÁ SONG & KLIP POD SLNKOM. AK TAK NEUROBÁTE, MOŽE SA STAŤ ŽE BUDETE MAŤ DOŽIVOTNÚ TRAUMU Z TOHO, ŽE STE NEPOČULI TÚTO BOMBU KLIK[IMG]http://i57.tinypic.com/10him53.png[/IMG] Začalo sa to 6.2. 2012. Náhle som ochorel a nemohol som ísť do školy. Keď som si poobede pýtal od spolužiaka úlohy mi napísal že nemá čas, pretože hrá SA:MP. Tak som mu napísal nech mi pošle server ktorý hraje. Samozrejme mi poslal SuperParbu. Tak som si nainštaloval GTA a hneď nato aj SA:MP. Zapol server a pripojil sa sem. Začiatky boli ťažké ako u každého z vás. Po dvoch týždňoch môjho hrania ma zobral hráč Thalasse do môjho prvého gangu. California City Gang. Tento gang spravil so mňou to čo spravil. Spravil zo mňa normalného hráča, ba naopak. Neskôr spravil zo mňa špinu na servery. Asi o pár dní ako ma zobral som zarobil môj prvý velký peniaz. Našiel som Bullet. Hneď som ho hodil na web a deň nato predal za 80mega. CCG ma vychovavalo dalej, dalej, a prišiel nový gang systém. A to boli uzemia. To spravilo v CCG zo mňa ešte väčšiu špinu. Asi po dvoch mesiacoch môjho hrania som našiel dalšie auto. Tento krát sa jednalo o Cagajovú Blistu. Dostal Perma Ban a ja som bol s hodou okolností na mieste kde sa spawnla. Tú som predaj Loupákovi za 200mega + Elegy. Asi o mesiac neskôr prišiel new Vehicle systém + House Systém. V tom čase sa zrušilo CCG a ja som nastúpil do Nightmare ako norý zavodník. Nightmare ma naučilo nespočetne vela vecí, ale hlavne ma vychovalo. Podrazák spravil zo mňa skvelého zavodníka a zato mu velmi ďakujem. V Nightmare som vydžal 1-2 mesiace. Hráči na servery ma prestali považovať za špinu, ba naopak, začali ma mať radi a obdivovali ma. Dokonca mi v tú dobu napísalo pár ludí že som naozaj skvelý hráč. Keď som opustil Nightmare, podal som si prihlášku do A.C.A.B. To bolo asi moje najväčšie odhodlanie ktoré som za celé moje pôsobenie vykonal. A nelutujem toho. Do A.C.A.B. ma zobrali a to bol ešte lepší pocit, akoby vam napísal nejaký admin či chcete do AT. Neopísatelte skvelý pocit. A.C.A.B. ma vychovalo na velmi vysokú úroveň. Spravilo zo mňa jedneho slušneho hrača ktorý sa vedel chovať. Skrátim to troška nech to nečítate do pol noci. Po nejakom čase keď sa zrušilo A.C.A.B. sa založil gang Inglourious Basterds, v ktorom som bol dá sa povedať až do svojho zrušenia. Síce som pár krát opustil ten gang (menšie nezhody - nebudem to písať), ale vedel som že do IB patrím aj keď som tam nebol. Koncom leta 2012 ma SP vôbec nebavila a nemal som ani chuť hrať ju. Tak som si nechal dať PBAN. Lenže v Novembri som sa vrátil a znova som vas tu otravoval. Po mesiaci som zas prestal hrávať, pretože ma to omrzelo a dal som prednosť iným hrám a taktiež som sa začal venovať luďom v realite. V rokoch 2013 & 2014 som hrával dá sa povedať dosť nepravidelne. Bola doba keď som hrával 3-4 mesiace a potom ma zas hra omrzela. No koncom mesiaca február tohto roku som znovu začal chodiť na SP, určite ma tam z vás drvivá väčšina môžte vidieť. Nezabudnem Ejsi Vasilka Podrazak Ratchet Amot89 Thalasse S0uky PaTaZzQkoo ![]() Xena Ajo82 FlexKillah Provocateur Payne-No_Problem Kovalchuk Charisma RocketLauncherSs FIGHT_A_SVK Killer - Patre$ Bratek BanzayKubikulaa (Pony) Petoo Patazzko fetiacik Dandee Foxisek Zimbabwe aka B_Rabbit_Crip (top nick) Shakal Ruda_Kral Panzer Danger Pitras Danger [M]arti[N] RadoSK Pixel Mikulliny sK.. (Jurko) [GPH]thc Gramo_Rokkaz Aure-lius Rulicekooo Caton-iSs Rival-iSs A všetkých ostatných členov z IB & A.C.A.B. na ktorých som zabudol (samozrejme aj niektorých hráčov, ktorí v týchto gangoch neboli) Server ★ Nick: _RaPtOR_ (naozaj nečakaná informácia) ★ Hodiny: Myslím že už to bude vyše 2000 ★ Bankový obnos: Fúúú, myslím že pár korún by sa tam našlo ★ Marihuana: Bohužial 0, všetko som prehulil ![]() ★ Gangy v ktorých som bol za celé svoje pôsobenie na SP: California City Gang Nightmare All Cops Are Bastards (navždy verný svojej rodine) Inglourious Basterds (potomok ACAB-u, stále verný) Pain & Gain (síce som v ňom nebol až tak dlho, ale je to skvelá partia ludí, nato akí su hráči dneska na servery) Cypress Hill (môj vlastný gang, ktorý som sa rozhodol založiť a chystám sa to sním dotiahnuť ďaleko) ★ Oblúbený Administrátor: Pixel, Xena, wlk, Jatkar, Canyon, Nico, Geroid, Patre$ko, Prokill, Raiden, BlackTears, Kapo, RocketLauncherss (väčšina z nich je stárá garda AT) Momentálne sa mi nepáči zväčša zloženie AT. Ale sú tam Administrátori, ktorých mám rád (to si ale nechám pre seba, možno v budúcnosti to sem napíšem, pokial spoznám celkový AT lepšie ako teraz. ★ Oblúbený príkaz na servery: /gangrace & joinrace (som vášnivý fanatik do GRiek, t.j. "srdcař jak má bejt". ★ Oblúbený job: Yakuza, Mafia, Terorista Web ★ Nick: TheRaP (to ako fakt ?) ★ Najlepší screen z hry: Prvý od Kapa ![]() [IMG]http://i46.tinypic.com/ak7m9v.jpg[/IMG] [IMG]http://i50.tinypic.com/3534g8y.png[/IMG] Osobná stránka ★ Meno: Richardos ★ Dátum narodenia: 13.9.199* ★ Kontakt: Kto pekne poprosí ten dostane. ★ Kraj: Bratislavský ★ Okres: Pezinok ★ Kolko mám zhruba kamarátov/tiek: Čím starší som, tým menej ich mám (nehovorím ale že ho ešte nemôžem stretnúť). Človek časom spozná kto je pravý kamarát a kto nie. Pravých by som spočítal na prstoch jednej ruky. ★ Jazyky: Slovenčina (kto by to bol povedal), Čeština, Nemčina & Angličtina ★ Deti: V budúcnosti asi jop (ak nejsom neplodný ![]() ★ Kde bývam: V dome ★ S kým bývam: S rodičmi, nedávno ešte s bratom ale už sa odsťahoval ★ Sexuálna orientácia: Heterosexuál (pre Aureho samozrejme fajkar :3 ) ★ Poznámka: Limity neexistujú. Všetko je len v tvojej hlave. Povaha ★ Typ: V reále som kludný človek, ale dokážem sa poriadne vytočiť aj za maličkosti (všetko záleží na okolnostiach). A v hre som býval strašne velký cholerik, ale v poslednom čase mám všetko v paži. Snažím sa nebrať tú hru až tak vážne no.. Ale dokážem sa nasrať aj tu. ★ Pohlad na svet: 70% optimista & 30% realista ★ Otvorenosť: Extrovert (podla nálady aj introvert) ★ Moja povaha: Sám by som to asi nedokázal napísať. Ludia čo ma poznajú vedia aký som. Postava ★ Výška: 182 kilometrov ★ Hmotnosť: 71 ton ★ Postava: Športová, možno mierne "svalnatá?". Venujem sa súťaženiu v posilňovaniu (silový trojboj-powerlifting) ★ Farba očí: Hnedučká :3 ★ Farba vlasov: Asi tmavo hnedá ? Hnedá určite, ale neviem či tmavá ![]() ★ Okuliare: Jedine slnečné 8) Ale zistil som že vďaka PC trošku zle vidím do dialky. Ale okuliare eeee ![]() ★ Foteška: ![]() Závislosti ★ Cigaretix & Alkoholix: Nope, nenavidim.. za ziadnu cenu by som taky humus do ust nedal ★ Marihuana: Strašne moc, Marry Jane :3 [IMG]http://i61.tinypic.com/2j2ytn7.jpg[/IMG] ★ Sex: Nechceli by ste vedieť aj dlžku môjho... ale nič radšej ![]() ★ Závislosti: Hudba, kamaráti, posilka, jedlo & poriadne tučné bongá. Záujmy ★ Šport: Posilovňa - Powerlifting, volakedy som hrával na futbal & muai thay. Ale dá sa povedať že som športový typ a baví ma skoro každý šport takže.. ★ Literatúra: Robíte si srandu ? ★ Hudba: Old School Rap (hip-hop), poslednú dobu nemám čo počúvať tak skôr nejaká trap music & Vexento ★ Zviera: Komáre Style ★ Moje motto: Follow your dreams and don't let anyone stop you. ★ Životný ciel: Asi taký, ako každý z vás. Neskončiť na ulici, mať rodinu a byť zdravý ★ Čo neznášam: Aroganciu, Demenciu, Namyslenosť, Faloš & Klamárov - zápalkárov ★ Oblúbené jedlo: Ryža + mäso, špagetýýýý & bryndzové haluštičky od babičky ★ Oblúbené pitie: Voda, Proteín ★ Oblúbené oblečenie: Tepláááky Upravil/a TheRaP dne 22.07.2015 15:39 |
|
|
HeWhoMustNotBeNamed |
Přidané 19.01.2013 10:06
|
![]() ![]() Příspěvků: 5852
Založený: 20.02.11
|
Nájs vizitka Raptore,díky za ozn. oblíbeného admina. |
|
|
RojcekSK |
Přidané 19.01.2013 10:08
|
![]() ![]() Příspěvků: 83
Založený: 16.07.12
|
Éj Raptór, pekná vizitka a dobrý kolega v gangu![]() |
|
|
Vasilka |
Přidané 19.01.2013 10:29
|
![]() ![]() Příspěvků: 181
Založený: 09.04.12
|
Voe voe voe voe!! Zubar pěkně barevná vizitka *Dobrá práce* Pinďourku můj! ![]() |
|
|
TheRaP |
Přidané 19.01.2013 10:37
|
![]() ![]() Příspěvků: 835
Založený: 26.02.12
|
Citace Vasilka napsal: Pravačka ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Vasilka |