Informace o serveru
Číst diskuzi
|
Moj_Dedo - vizitočka
|
|
| patrik77774 |
Přidané 01.04.2012 20:55
|
![]() Příspěvků: 56
Založený: 30.11.11
|
Váš nick na serveru: Moj_Dedo Odehrané hodiny na serveru: 2 Váš bankovní obnos: Nasbíráno marihuany: Vlastním dům číslo: Momentálně jsem členem gangu: Můj oblíbený administrátor: Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /nitro /flip Můj nejoblíbenější event serveru: závod buffalo Má nejoblíbenější akce od administrátorů: viradováák Mé oblíbené vozidlo: Buffalo , Sultan Má oblíbená práce na serveru: Taxikar , Pravnik Ohodnoťte známkou práci administračního týmu 1- Vaše webové informace Váš nick na webu: patrik77774 Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): 370+ Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: xxx Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): Moje vizitka Vaše osobní stránka Jméno: Patrik Příjmení: Ištok Datum narození: 12.3.1997 Věk: 15 Kontakty: FB Kraj (pro neuvedeno napište neuvedeno): Trnavský kraj Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: dost ![]() Stav (pro neuvedeno napište neuvedeno): nezadaný Zaměstnání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Student Vzdělání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Základní Jazyky: Čeština, angličtina, Nemčina Děti (pro neuvedeno napište neuvedeno): Uvidimee Kde bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): v Dome S kým bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): S rodičmi Sexuální orientace (pro neuvedeno napište neuvedeno): Heterosexuál Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne): nic ma nenapada ale mam sa fain ak aj ti tak si zahraj SP Informace Vaší povahy Povaha: Sem v poho Pohled na svět: Optimista Otevřenost: xxx Moje povaha: sem v poho Informace o Vaší postavě Výška: 167 Hmotnost: 62 kg Postava: vyšportovaná Barva očí: hnedá Barva vlasů: tak do čierna Brýle: Nepotřebuji Na těle mám: tehly Vousy: xxx Fotografie (ukažte se nám): Závislosti Kouření: ne Alkohol: ne Sex: xxx Závislosti: chatování, superparba.eu, pc, hry, televize, YouTube Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: pařba na kompu tak 4 hodky denne futbal Sport: Futbal ale bavimato lebo som kapitan inak bi som hral radesej SP Literatura (zde uvedete žánr):heee ani nahodou Hudba (zde uvedete žánr): Kabat Majk Spirit Zvíře: nemám Můj styl Moje motto: Dedko- Nahoď odběr!! Životní cíl: Bit najlepši hrač Superparby Co nesnáším: Nudu na SP Co miluji: spolužačku, hraní na kompu, Frajirek_Odvedle Oblíbená muzika: Kabat Oblíbené jídlo: Pizza Oblíbené pití: Kofola-Energetaaak Oblíbený film: Neporaziťelný Oblíbená kniha: xxx Oblíbené oblečení: normalka.pohodička Oblíbená barva: modrá Upravil/a patrik77774 dne 10.02.2013 08:00 |
|
|
|
| Prometheus |
Přidané 10.02.2013 08:25
|
![]() Příspěvků: 77
Založený: 03.12.12
|
I když Tě neznám Docela pěkná vizitka
|
|
|
|
| AK47 |
Přidané 10.02.2013 08:47
|
![]() Příspěvků: 748
Založený: 04.04.12
|
Moj_Dedo? Na Tebe si pamatuji ze stara. Vizitka pěkná. |
|
|
|
| LuKi_ |
Přidané 10.02.2013 09:05
|
![]() Příspěvků: 2071
Založený: 26.05.12
|
Mooooj_dedo na tebe si pamatuju ještě jak si byl v NM.. A viděl sem jak si dostal perma.. Jinak pěkná vizitka
![]() |
|
|
|
| Awky |
Přidané 10.02.2013 09:24
|
![]() Příspěvků: 3
Založený: 28.01.13
|
Hráča nepoznám ale podla toho mena si asi týpek
|