Informace o serveru
Číst diskuzi
|
SmurF
|
|
| SmUrF |
Přidané 31.12.2012 17:11
|
![]() Příspěvků: 121
Založený: 04.11.12
|
PERNIKOVY BANANIK Vaše serverové informace Váš nick na serveru:SmurF Odehrané hodiny na serveru:800 +- Váš bankovní obnos:270 mega Nasbíráno marihuany:cca 100 Vlastním dům číslo: 948 Vlastním hotel číslo: podla potreby Momentálně jsem šéfem/členem gangu:Monkey on Drugs Můj oblíbený administrátor: spt.N[M].CZ.SK Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /piss Můj nejoblíbenější event serveru: zavody Má nejoblíbenější akce od administrátorů:Tuning sraz Mé oblíbené vozidlo:Bullet.turismo Má oblíbená práce na serveru: Mechanik---- moze opravovat auta Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 3 Vaše webové informace Váš nick na webu:SmUrF Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick):10 Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): 10 Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz):Inzeraty Vaše osobní stránka Jméno:Boris Příjmení:----- Datum narození:28.4.1998 Věk:14 Kontakty:Skype,facebook Kraj (pro neuvedeno napište neuvedeno):Nitrianskz kraj---Topolcany Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek:vela vela Stav (pro neuvedeno napište neuvedeno):Slobodny Zaměstnání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Student, Vzdělání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Základní Jazyky: Slovencina,Cestina,Anglictina,Nemcina Děti (pro neuvedeno napište neuvedeno): Zatim ne Kde bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): Vbyte S kým bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): S rodiči Sexuální orientace (pro neuvedeno napište neuvedeno): Heterosexuál Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne): **** ![]() Informace Vaší povahy Povaha: Melancholik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Aktivní futbalista Informace o Vaší postavě Výška:160 Hmotnost:50 Postava: štíhlá, sportovní, Barva očí:hneda Barva vlasů: hneda Brýle: Nepotřebuji Na těle mám: Modriny Vousy: nemam Můj styl Moje motto:Nikdy sa nevzdavaj Moje webová stránka:nemam a nco bz mi bola Životní cíl:nemam Co nesnáším:mlaskani Co miluji:futbal Oblíbená muzika:pop Oblíbené jídlo:pizza Oblíbené pití:kofola Oblíbený film:Smolkovia Oblíbená kniha:necitam Oblíbené oblečení:tricko a teplaky Oblíbená barva:zelena Upravil/a SmUrF dne 14.02.2013 14:15 |
|
|
|
| lunatika |
Přidané 10.02.2013 19:44
|
![]() Příspěvků: 296
Založený: 24.05.12
|
Pěkná vizitka až na to, že ti je 13
Upravil/a lunatika dne 10.02.2013 19:45 |
|