Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Czipisek // vizitka starého pardála!
Czipisek
jojo, my dva toho máme hodně zasebou.. díky moc kámo!
MaReK_
Pekna Vizitka Good Hrač :D
Rado
Najkrajšia vizitka na celom WEBU czipisku *Dobrá práce*
kapr
Dobrá vizitka, na tebe nelze zapomenout :D
Czipisek
Marku & Rado: Díky moc! Cením si toho.
kaapřeeeee, na tebe taky ne hele ! :D to bych tě jinak nepsal do "never forget" sekce.. díky!
WOLIX
je to už hodně dávno co si tu hral,samozřejmě díky za označení Smile jinak prostě jde vidět že ty si ze starší doby,prostě paráda hráč ! jsem rád že ses vratil když tu jsem ještě já :D starý pardal ano ano legendo ! Smile
jestli tu budeš smrdět hodně dlouho tak to vytahni na 4 roky jako mám zatim ja :D co ty na to :D
Jinak vidim že si žiješ normálním a dobrým stylem Smile styl hudby se mi libi co bych si stěžoval že :D vizitka dobra ! Smile a až budeš točit film nezapomen se mi ozvat :D jestli nebudu moc zaneprazděný kapelou :D
Tak ještě na serveru legendo ! Smile
Czipisek
Fuha, co k tomu Smile Tvůj koment mě ohromně potěšil, na označení tebe by jsem zapomenout nemohl, protože ten kdo je tady legenda jsi ty. Já ještě ani ne Smile Neboj, u filmu se ti ozvu. :D Fakt mě to potěšilo, díky! Smile
Xena
czipiskoooo :D skvelý človek z našej stareej party! :D a ten rodokmeeň! :D som rada že sa nezachoval len u mňa :D na staré časy nikdy nezabudnem! :D

A vizitkaa suúper! :D *Dobrá práce*
Czipisek
Xeniskooo :D . Tak to už byla spíš ta novější parta, už vás tam bylo víc, ale jo stará parta to je. Joo, já ho vyhrabal v dokumentech ze SP, mám tu ještě videa z důkazů o cheatingu a tak. :D Díky! Pusa
Xena
hej pre mňa to bola stará partia.. :D tú ešte staršiu žial nepoznam :/ :D nz nz :D ja mám v počítači priečinok GTA a tam mám všetko :D
Czipisek
Jojo, to jsme na tom stejně hele, já to musel promazat už tam toho bylo fakt moc. :D
err0rk0
Neznám Tě, ale snad nebude s Tebou problém.
Czipisek
Ať jsi hulil cokoliv, chci to taky.
err0rk0
Citace
Czipisek napsal:

Ať jsi hulil cokoliv, chci to taky.

Musím říct, že opravdu kvalitní. Jsem spokojen, ale těžko se dá něco takového sehnat. Každopádně když seženeš, je to jakoby jsi narazil na poklad. Senzace, cítim se jak vlaštofka. Vidím, že by sme jsi mohli rozumět. Když tak se ozvy, pomůžu Ti jako nováčkovi.
Czipisek
Ok. Mohl bych vědět tvé zdroje? Pěstuješ to sám, nebo ti to někdo dodává? Velice by mě to zajímalo, jelikož jsem široko daleko jeden z dodavatelů zboží po kterém se cítíš jako pták. Ano, byl bych moc rád.
NISSAN_350_Z
Super človek ešte zo starej party Smile Som rád že si sa vrátil, chcel by som aby si sa dostal do AT znova Smile A ďakujem, že si nezabudol na mňa Smile Dúfam že sa vrátiš, aj keď by som chcel aby sa vrátili aj tie časy, celá "stará garda" keď sme boli Smile No lenže to už SP nezažije Smile Pohode týpek Pusa
Czipisek
Na Niššanka se nezapomíná Smile) Děkuji ti, bohužel no.. to už se nejspíš nestane:/ byli to luxus časy.Pivo
Teczka83
Jojo, super kámoš ze starý party a ze zlatejch časů. Jsem rád že jsi mě ve vizitce zmínil dvakrát :D:D. A vizitka super Smile
Czipisek
"Lofastkovi" chlapci se nikdy neztratí Smile) No vidíš to, ani jsem si toho nevšiml. :D Nemůžu Díky moc, vážím si toho, ještě k tomu od tebe! Smile
Rado
Díky za pridanie ;) velmi pekná vizitka Smile bratře :D
Upravil/a Rado dne 22.02.2013 18:35
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
11 Hlasů
20%