Informace o serveru
Číst diskuzi
|
Vízíítka ---> OndrossCZ!!
|
|
| OndrossCZ |
Přidané 17.02.2013 09:37
|
![]() Příspěvků: 11
Založený: 13.09.12
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru: OndrossCZ Odehrané hodiny na serveru: 250 hodin ![]() Váš bankovní obnos: 6 Mega Nasbíráno marihuany: 7g Vlastním dům číslo: Nevlastním Jsem v gangu: West-Side Thug Life ![]() Můj oblíbený administrátor: Tr1xmy, CzSk, [Black], Wellar Můj nejoblíbenější příkaz na serveru: /flip, /kill, /port, /pm Můj nejoblíbenější event serveru: Závod, Tuning sraz, Deathmatch Mé oblíbené auto: Bullet, Elegy ![]() Má oblíbená práce serveru: Terrorista, Mechanik Vaše webové informace Váš nick na webu: OndrossCZ B) Vloženo příspěvků: Se koukni pod obrázek ![]() Titul: Pokročilí :O Osobní údaje: Jméno a přímení: Ondřej Vojtěch (Vojtěch je příjmení )Datum narození: 4. 10. 1998 Věk: 14 let Sourozenci: Starší ségra Kraj: Středočeský kraj Vzdělání: Základní škola Jazyky: Čeština, Angličtina Kde bydlím: Rakovník Informace o vaší postavě: Výška: 165 cm (tak ne asi, asi km )Hmotnost: 70kg ( tuny )Postava: Nic moc ![]() Barva očí: Zelená Brýle: Nikdy ![]() Moje povaha Povaha: Ulítlá Pohled na svět: Optimista Moje povaha: Aktivní, upřímný, nesoustředěný a společenský Vaše zájmy a závislosti Kouření: Ne Alkohol: Občas Sex:Zatím ne ![]() Závilosti: PC, Samp Zájmy: PC, Sport Sport: Fotbal, Florbal, Basket Hudba: Poslouchám tak nějak vše krom Hip Hopu a Repu Zvíře: Želva, starší ségra Můj styl Moje moto: I pád na hubu je krok vpřed ![]() Co nesnáším: Ty kidy co hrajou na SP Co miluji: Ženy, jídlo Oblíbená muzika: Linkin Park Burn It Down Oblíbené jídlo: Pizza, Grillované masíčko *PIZZAMNAM*Oblíbené pití: Kofola, Pivo Oblíbený film: Drž hubu Oblíbená barva: Modrá Upravil/a OndrossCZ dne 20.02.2013 15:27 |
|
|
|
| Lawicek |
Přidané 17.02.2013 09:43
|
![]() Příspěvků: 85
Založený: 15.11.12
|
pekná vizitka na servery sem te ješte nevidel
|
|