Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Šok ♣VIZITKA♣ (Aktualizace 18.4)
_Sh0ck_
_Sh[0]ck_

------->Vážení přátelé, je mi velikou ctí, oznámit vám můj come back na server :-) Nebyl jsem zde něco přes 2 měsíce (Možná déle)... Kdo mě zná z dřívějška, ví jakou jsem měl reputaci a zkušenosti, každopádně bych byl rád, když by jste mě přijaly zpět do vaší komunity a zaučovaly mě v tom, co je na serveru nového :D Nevím co sem psát takže prosím neříkejte že je to psaní suché a o ničem, děkuji Smile <-------

Vaše serverové informace
Váš nick na serveru: -> _Sh[0]ck_ -> Říkej mi šoku Smile

Odehrané hodiny na serveru: -> 730 (Zaokrouhleno)

Váš bankovní obnos
: -> 0 $

Nasbíráno marihuany: -> 0 g

Vlastním dům číslo: -> Nemám.

Vlastním hotel číslo: -> Zbytečnost. :D

Momentálně jsem členem gangu: -> Gangy mě nikdy moc nebraly.

Můj oblíbený administrátor: ->
Stará parta:
RocketLauncherSs (Legenda SP... Co víc říct Smile Jsem rád že jsi zase tady)
lofastek (Starej dobrej Lofas, něco podobného jako u Rocketa Smile)
Czipisek (Kvalitní admin který ví jak dělat svou práci, a za to tě uznávám kamaráde, jen tak dál. Jsem rád že jsi se vrátil Smile)
Wojta (Pamatuji si tě jen krátce ale i to se počítá, byl, jsi a budeš frajer Smile)
err0rk0 (Kámo, obdivuji tvou výdrž v AT, vážně obdivuhodný výkon)
Pixel (Starej kámo Pixel :-D Je dobře že jsi se dopracoval na HL. Smile)
Deniska (Tebe si pamatuju hlavně díky těm spawnkillům co jsi mi prováděla :-D)
cGj (Kvalita sama o sobě. Člověk který si dokáže zjednat respekt !)
PrisonerxD (Pohodář se kterým byla vždy sranda Smile)
xP_KoKy_xP (Soused jak se patří, jen ty auta jsi mi nemusel odtahávat ! :-D)
Wlcacek (Jezevčíku, děkuji ti že jsi mi umožnil vrátit se na post admina, moc to pro mne znamená a vážím si toho ! Jsi perfektní admin a obtivuji tvou výdrž na postu HL. admin Smile

Mladší garda:
CzSK (Doufám, že se někdy dostaneš do pozice HL. admina ! Ty se mi tam prostě nejvíc hodíš. Mám rád lidi jako jsi ty, lidi kteří si stojí za svím Smile)
Grizzly (Kámoš a suprový admin. Važte si toho že tu s vámi hraje ! Smile)
DoMiNo (Ty společně s Grizzly-m jste moji dva nejlepší přátelé ze hry Smile Vážím si té příležitosti že jsem vás dva poznal Smile
Pavol (Server potřebuje adminy jako jsi ty, děláš svou práci na výbornou, to cením Smile)
Xena (Xenka, kamarádka, super adminka a fajn holka Smile Jsem moc rád že jsem tě poznal i když jen ze hry Smile)
UnknownGamer (Čistý důkaz toho jak se člověk dokáže změnit, jsi super admin a hráč, pokračuj v tom, a někam to dotáhneš ! Smile)
[J]effo (Jsem moc rád že jsi se vrátil, jako admin jsi super a hráči tě mají rádi, jen tak dál Smile)

Můj nejoblíbenější příkaz serveru: -> /lv
Moji přátelé na serveru, aneb lidi na které nezapomenu !: ->

ThOoOoOoR
Eddo
Czipisek
Dance
eGGy_
Xena
Hroch12
Hawk
RocketLauncherSs
Lofastek
cGj
Kaky
wlcacek
B.Tears
pavo5231
jatkar
err0rk0
Dark
Pixel
Mamba
DoMiNoCZ
Lawicek
Joseph_CZ
Vasilka
Fugi
Grizzly
Dj.Shock
[Other]emilian
nuGGet
Ajo82
Maos
[M]lady_[G]avlas
GiGi
A další..

Můj nejoblíbenější event serveru (vyberte pouze jedno z kategorie - jeden závod, jeden dm,...) Závod freeway

Má nejoblíbenější akce od administrátorů: -> Kopec...
Mé oblíbené vozidlo: -> Jasná volba, ADMIRAL :D
Má oblíbená práce na serveru: -> Právník.

Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): -> 1- Jak kdy...

Vaše webové informace
Váš nick na webu: -> _Sh0ck_

Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick): -> přibližně 63 ale mění se to

Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick)
: -> Něco přes 1200 ale mění se to

Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: -> přece ofocené info :D

Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: -> nevím

Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): -> !!!-> PRAVIDLA <-!!!

Vaše osobní stránka
Jméno: -> David

Příjmení: -> Do toho vám je prd jazyk

Datum narození: -> 6/5 1997

Věk: -> 17

Kontakty: -> Skype -> spshocksp

Kraj (pro neuvedeno napište neuvedeno): -> Středočeský

Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: -> Těch opravdovích je málo...

Stav (pro neuvedeno napište neuvedeno): -> Forevr eloun

Zaměstnání (pro neuvedeno napište neuvedeno): -> Študák na SČ

Vzdělání (pro neuvedeno napište neuvedeno): -> Základní

Jazyky: -> Čeština, angličtina, němčina, slovenština

Děti (pro neuvedeno napište neuvedeno): -> No to nechci. Eště by to bylo po mě.

Kde bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): -> V domě,

S kým bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): -> S rodiči

Sexuální orientace (pro neuvedeno napište neuvedeno)
: -> Heterosexuál

Informace Vaší povahy
Povaha: -> jiná.

Pohled na svět: -> Pesimista

Otevřenost: -> Introvert jak poleno

Moje povaha: -> Aktivní, bavící, bezstarostná, ctižádostivá, diplomatická, charakterní, klidná, naslouchavá, nervózní, neústupná, obětavá, pečlivá, plánující, podporující, pořádná, poslušná, pozitivní, přátelská, přesvědčivá, přirozená, romantická, rozverná, samostatná, sebevědomá, spolehlivá, stydlivá, taktní, ulítlá, upřímná, urovnávací, věrná, veselá, vůdčí, vypravěčská, :D

Informace o Vaší postavě
Výška: -> kolem 183 cm

Hmotnost: -> 61 kg (Rád něco spapám :D)

Postava: -> sportovní, vypracovaná, svalnatá (Sem jeden velkej sval :D)

Barva očí: -> hnědá

Barva vlasů: -> hnědá

Brýle: -> nosím... Ale bejt to možný tak je hodim z útesu.

Na těle mám: -> Kůži, sem tam chlupy :D

Vousy: -> No.... No.... Ale jo, něco už tam raší :D

Fotografie (ukažte se nám):Možná příště :D KDo zapátrá v "Ukažte se na fotce" tak mě najde Smile

Závislosti
Kouření: -> Kuřák... Bohužel

Alkohol: -> Příležitostně. :D

Sex: -> Závislák opravdu nejsem Smile

Závislosti: -> muzika

Vaše zájmy a co máte doma
Zájmy: -> Airsoft, detektoring

Sport: -> Airsoft a detektoring :D

Literatura (zde uvedete žánr): -> Akční.

Hudba (zde uvedete žánr): -> Kvalitní rap se poslouchá dobře Smile.

Zvíře: -> Pes (yorkshire terier)

Můj styl
Moje motto: -> Moje motto zní, je to levný, kup to :D

Životní cíl: -> Být uspěšný v reálu

Co nesnáším: -> cheatry, lidi co si o sobě moc myslí a přetvářku.

Co miluji: -> ****ečky který sem přitáhnou, je jim 10 let a furt se jim nelíbí něco ohledně AT, kdyby tam byli tak by mě zajímalo jak by v tom šlapali. Posránci Smile

Oblíbená muzika: -> Ta kterou poslouchám.

Oblíbené jídlo: -> řízek

Oblíbené pití: -> sprite

Oblíbený film
: -> zku.rvenej pátek 1,2,3, Nevyhrožuj, Kdo hulí ten umí

Oblíbená kniha
: -> nečtu

Oblíbené oblečení
: -> černé

Oblíbená barva: -> černá[/center]
A na závěr vám sem dám můj příběh Smile

Jak to všechno začalo

Rozhodl jsem se, že vám zde také popíši svůj příběh, od začátku až do současnosti.
Začátky.
Vše začalo před dvěma lety, když jsem se s kamarádem ve škole bavil o různých hrách na PC... Zeptal jsem se ho co hraje on, když mi řekl že hraje GTA San Andreas, myslel jsem si že je to blázen, tuto hru jsem měl v té době už minimálně dvakrát dohranou, a nikdy by mě nenapadlo, že mě ta hra začne zase bavit, potom mi řekl že single player nehraje, že hraje multiplayer (V té době jsem ještě ani nevěděl že GTA SA:MP vůbec existuje). Myslel jsem si, že to bude nuda, že tam nebude co dělat a tak celkově to bude stát za prd, ale na konec jsem povolil, a řekl mu, ať mi na skype napíše co a jak, kde ten multiplayer stáhnout, jak nainstalovat, a pošle IP serveru kde hraje. Vše jsem udělal jak mi bylo porazeno, zvolil jsem si nick (David97) a klikl na play.
Seznámení se hrou.

Po načtení se mi naskytl úplně jiný pohled než ten, na který jsem byl zvyklý ze single playeru... Nevěděl jsem ani jak se přihlásit, nevěděl jsem co mám dělat, zkrátka jsem nevěděl vůbec nic. Oběvil jsem se u letiště v Las Venturas, hned jsem si začal procházet informačními body, popřípadě jsem se ptal hráčů co a jak, někteří hráči byly vážně ochotní, a pomohli mi, nebýt toho tak jsem hru hned vypnul, a už bych ji nehrál. Když mi bylo vše důležité patřičně vysvětleno, dal jsem se do hraní, nebyl jsem jeden z těch, kteří přijdou, a střílí po všem co se hne, já byl hráč klidný, a raději jsem si prohlížel mapu, kde jsou jaká auta, obchody, domy a tak dále. Později se připojil i kamarád (Homer) a dovysvětlil mi zbylé podrobnosti co se hry týče. Poté s námi začala hrát i Homerova teta která měla nick MargE, v této sestavě jsme se scházely, a dělali blbosti. (Toto vše se odehrálo před jedním rokem, ani jeden z mích přátel už nehraje)
1 rok.

Když vrcholil jeden rok mého hraní, tak postupně začal každý, s kým jsem na serveru hrával odcházet, a končit. Zůstal jsem na serveru sám, už mě to také moc nebavilo ale nakonec jsem se zpřátelil s hráčem DinyMI, Dexter_Cz a Simp[Son], a vše se odehrávalo od začátku. Jeden z této trojky později dostal permanentní ban a zbylí dva bez něho hrát nechtěli, toto prátelství vydrželo půl roku, a pak jsem zase zůstal sám. Za tu dobu se mi přestal líbit můj nick (David97) tak jsem si ho nechal změnit na D[avi]d_97. Ten mi vydržel necelé dva měsíce, než mě také omrzel, a nechal jsem se permanentně přejmenovat na _Sh[0]ck_. S tímto jménem hraji do dnes, a měnit ho už nehodlám.
Kariéra administrátora.

V té době probíhal nábor do administračního teamu, tak jsem si řekl že to zkusím, sepsal jsem přihlášku, počkal na otevření náboru, a pak jen zkopíroval na web. Bylo to někdy kolem čtvrt na jednu ráno, po odeslání jsem šel spát, když jsem druhý den ráno rozbalil mou žádost, už v ní byly dva příspěvky, a k mému překvapení byly oba dva pozitivní, (Už nevím od koho byly) byl všední den tak jsem šel do školy a když jsem se vrátil, žádost byla bohatší o dalších pár příspěvků které byly pozitivní, do dalšího dne byla má žádost schválena od všech administrátorů, a já byl přijat do druhého kola. Den na to vyšla novinka, ve které stála jména hráčů kteří postoupili do druhého náborového kola které se skládalo z administračního testu. Den na to se mi na skype ozval RocketLauncherSs a zaslal mi test, vyplnil jsem ho, odeslal, a napjatě čekal na odpověď, která přišla do pěti minut. Byl jsem přijat. Tím se od základů změnilo mé hraní na serveru, začaly povinnosti, omezila se zábava, ale já byl rád že jsem se dostal do teamu. Den na to mi byl na serveru přidělen level, s chutí jsem se pustil do své práce, byl jsem zelenáč takže s něčím mi museli staří admini pomáhat ale řekl bych, že jsem se rychle uchytil. Pamatuji si, na jednu večerní akci, kterou jsem pořádal společně s Hrbem, bylo to derby na kopci v Nevadě, ta akce tenkrát dopadla fatálně, ani jeden z nás pomalu nevěděl jak se co dělá takže jsme byly zmatení ale nakonec jsme to nějak zvládly. (Adminoval jsem jen krátkou chvilku, něco kolem tří až čtyř měsíců). Poté jsem si podal omluvenku, ale i přes to jsem byl vyloučen, nevadilo mi to, hra mě už celkově nebavila, a já jsem si potřeboval oddychnout.
Odchod a návrat.

Odešel jsem dne 12.8/.2012 bez jakékoliv myšlenky na návrat. Nehrál jsem dva měsíce. Po tu dobu jsem byl pouze na webu kde jsem si psal s přáteli a koukal na témata co je na serveru nového. Hra mi ale začala chybět, a já začal cítit že se nudím, nedalo mi to, a hru jsem si dne 11.1.2013 opět nainstaloval. Myslel jsem si že se jen podívám jak to na serveru vypadá, co se změnilo a tak dále, ale nakonec se mi hra zase začala líbit, a já už jsem se neodhodlal ji odinstalovat. Díky screenům z mého starého infa mi byl navrácen účet, na kterém mám momentálně nahráno 670 hodin, a věřím, že když bych si nedával pauzu, tak bych již dávno překročil hranici 1000 nahraných hodin.
Závěr.

Tak, a toto je konec mého příběhu, to co bude dál nikdo neví, třeba mi zase rupne v bedně a zkončím... A nebo třeba taky né, a budu hrát až do alelůja. Doufám, že se vám můj příběh zalíbil, a vydržely jste to se mnou až do konce. Těm kteří to dokázaly bych chtěl poděkovat za trpělivost, a budu se těšit u dalších článků. Smile
Upravil/a _Sh0ck_ dne 04.06.2014 21:56
HeWhoMustNotBeNamed
Promazáno tedy .
Když to tak vemu všichni ti kteří zde byly když jsem začínal. - obl. admins. A jsi reglej konec května 2011 takže tam mezi ně patřím i já čumím . Vizitka krásná , super hráč a bývalý admin. Věřím v to že se opět dostaneš do AT.
Prometheus
Dobrá Vizitka! Smile
_Sh0ck_
Citace
Pixel napsal:

Promazáno tedy .
Když to tak vemu všichni ti kteří zde byly když jsem začínal. - obl. admins. A jsi reglej konec května 2011 takže tam mezi ně patřím i já čumím . Vizitka krásná , super hráč a bývalý admin. Věřím v to že se opět dostaneš do AT.

Děkuji ti, na web jsem se zaregistroval o hodně déle než na server. Ty jsi pro mě taky člověk který patří do kolonky "Oblínení administrátoři" Smile Ty jsi také jeden z těch kteří něco dokázali Smile

Prometheus: Děkuji Smile
HeWhoMustNotBeNamed
čumímčumím tak to děkuju čumímčumím
_Sh0ck_
Citace
Pixel napsal:

čumímčumím tak to děkuju čumímčumím

Nemáš zač, dokonce si pamatuju jak jsem ti psal do PM dotaz, jakým příkazem se zamkne auto, měl jsem nahráno asi 30 minut a stál jsem v LS u nádraží Smile Jsou to krásné vzpomínky Smile
HeWhoMustNotBeNamed
lol ták to si už nepamatuju:D A to bylo kdy tak?:D
Czipisek
Hodně dobrá vizitka, a hodně dobrý kamarád. Díky za označení toho obl. admina i když si myslím, že si to zaslouží jiní, než já. Smile Ale fakt ti moc děkuji potěší to!
Mamba
Shocku sice sme spolu asi moc nenahrály ale to se asi ted zmnění
a jsi v pohodě hráč Smile jen tak dál Smile
_Sh0ck_
Citace
Pixel napsal:

lol ták to si už nepamatuju:D A to bylo kdy tak?:D

Tak to už ani já nedokážu říct hele :D

Czipisku děkuji ti Smile Taktéž dobrý kamarád. Smile To s tím adminem, myslet si to můžeš Smile

Mambo děkuji Smile Také jsi dobrý hráč Smile
DoMiNo
Dobrý hráč a dobrý právník.Peckaaaa
Jinak doufám,že tě znovu uvidím znovu v AT.Smile
K vizitce *Dobrá práce*
_Sh0ck_
Citace
DoMiNoCZ napsal:

Dobrý hráč a dobrý právník.Peckaaaa
Jinak doufám,že tě znovu uvidím znovu v AT.Smile
K vizitce *Dobrá práce*

Děkuji ti Smile Ty máš u mě vyhájení vždy zdarma :D
Falus_O
Hej shocku si v šoku ??? :D :D
_Sh0ck_
Citace
Falus_O napsal:

Hej shocku si v šoku ??? :D :D

Jak kdy, a jak z čeho :D Ale toto je trošku off topic Smile
Wanksta
Farebná vizitka,len by si mohol dať tučné písmo aby bolo viacej výrazné.Ako s hráčom som sa s tebou málo krát stretol ale určite napíšem ak budem mať nejaký ten WL. Smile *Dobrá práce*
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=11031
_Sh0ck_
Citace
Wanksta napsal:

Farebná vizitka,len by si mohol dať tučné písmo aby bolo viacej výrazné.Ako s hráčom som sa s tebou málo krát stretol ale určite napíšem ak budem mať nejaký ten WL. Smile *Dobrá práce*

/taxa 0 je ti vždy připravena Smile
MaReK_
Pekna Vizitka Good Hrač Smile
_Sh0ck_
Citace
MaReK SS napsal:

Pekna Vizitka Good Hrač Smile

Děkuji Smile Nápodobně Smile
Alfy_Cz
Pekna vizitka Smile)
Xena
shoooock :D Teba už poznam (keď odmyslím dobu, keď si tu nehrával) mám pocit, že patríš k hráčom čo na servery poznám najdlhšie :D óó za to označenie ďakujem ;)
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
11 Hlasů
20%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasů
13%