Informace o serveru
Číst diskuzi
Vizitoš Ghost8971
|
|
Ghost8971 |
Přidané 05.03.2013 16:22
|
![]() ![]() Příspěvků: 79
Založený: 10.10.11
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru:[Pp]Ghost8971 Odehrané hodiny na serveru: 450+ Váš bankovní obnos: nič ![]() Nasbíráno marihuany: 0 Vlastním dům číslo: nemám je to žrút peňazí Vlastním hotel číslo: nevlastním Momentálně jsem členem gangu: Můj oblíbený adminstrátor: All Můj nejoblíbenější příkaz serveru:/kill, Můj nejoblíbenější event serveru: /zavod SandKing Má nejoblíbenější akce od administrátorů:Kopec ,Tuning sraz Mé oblíbené vozidlo: Sultán,SandKing Má oblíbená práce na serveru:Yakuza,Terorista Ohodnot práci administračního týmu: 2 Vaše webové informace Váš nick na webu : Ghost8971 Vloženo komentářů: 110+ Vloženo příspěvků ve fóru : Neviem ![]() Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat:http://superparba.eu/viewpage.php?pag...age_id=741 Vaše osobní stránka Jméno: Dávid Příjmení: Ondruška ![]() Datum narození: 27.8.1997 Věk: -_- počítaj ![]() Kontakty: skype: canterman Kraj: Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Nespočetne Stav: Slobodný Zaměstnání: študent Vzdělání: Základná Jazyky:Angličtina,Slovenčina Děti: Nemám Kde bydlím: Doma S kým bydlím: S rodiči Sexuální orientace: Heterosexuál Informace Vaší povahy Povaha: Pohled na svět:Optimista Otevřenost: Moje povaha:Aktivna Informace o Vaší postavě Výška:190 cm Hmotnost:75 kg Postava:Svalnatá Barva očí: Hnedá Barva vlasů:Hnedá Brýle: Nepotřebuji Na těle mám:kožu Vousy: už niesu Kouření : Vôbec Alkohol: "Občas" ![]() Sex:Bude Závislosti:SuperPařba Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: PC Sport: Parkour Literatura : Nečítam Hudba : Všetko možne Zvíře: už nemám Můj styl Moje motto: Keď ti niekto povie: "môžeme ostať kamaráti ", to je ako - "zomrel ti pes, ale môžeš si ho nechať.." Životní cíl:Uff na dlho ![]() Co nesnáším: Politiku SR,Políciu,Deti ktoré sa nevedia správať... . Co miluji:Super Parbu Oblíbená muzika:all Oblíbené jídlo ![]() ![]() Oblíbené pití: Pivečko ![]() Oblíbený film: Vela Oblíbená kniha: Nečítam Oblíbené oblečení:Všeličo Oblíbená barva:čierna,hnedá,zelená |
|
|
Logan_ |
Přidané 05.03.2013 16:26
|
![]() ![]() Příspěvků: 750
Založený: 05.01.13
|
Pekná vizitka ale hráča nepoznám ![]() |
|
|
Ghost8971 |