Informácie o serveri
Čítať tému
Radikal
|
|
Radikal |
Pridané 02.03.2013 16:55
|
![]() ![]() Príspevkov: 11
Založený: 29.10.12
|
Vaše serverové informace Váš nick na s:erveruRadikal Odehrané hodiny na serveru:630 i se starym účtem. Váš bankovní obnos:asi 6 000 dolarů +- ![]() Nasbíráno marihuany:0 Vlastním dům číslo: 0 Vlastním hotel číslo: 0 Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Nemám :/ Můj oblíbený administrátor: Xena,_PrOKill_, dřív Nylez,Czipisek,Fugi Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /pm Můj nejoblíbenější event serveru (vyberte pouze jedno z kategorie - jeden závod, jeden dm,...): Všechny se dají ![]() Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Kopec smrti Mé oblíbené vozidlo: Blista Compact Má oblíbená práce na serveru: Mechanik Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 2 Vaše webové informace Váš nick na webu: Radikal Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick): 0 Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): dřív přes 1 000 teď 5 ![]() Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry:- Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas:- Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz):Moje vizitka ![]() Vaše osobní stránka Jméno:Jakub Příjmení:Bálek Datum narození: 23/12/1997 Věk: 15 Kontakty: Fb Kuba Bálek Icq,Skype na požádání Kraj (pro neuvedeno napište neuvedeno): Pardubický Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Jeden uplně nejllepší ![]() Stav (pro neuvedeno napište neuvedeno): Svobodný Zaměstnání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Student Vzdělání: Základní Jazyky: Čeština, angličtina,ruština samozdřejmě slovenština a něco málo polsky ![]() Děti (pro neuvedeno napište neuvedeno): Nemám Kde bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): V domě S kým bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno):Matka,pes ![]() Sexuální orientace (pro neuvedeno napište neuvedeno):Heterosexuál Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne):Nepřestávej číst ![]() ![]() Informace Vaší povahy Povaha: Sangvinik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Bavící,klidná a tak dál (kdo mě zná ví) ![]() Informace o Vaší postavě Výška: 177 cm Hmotnost:80 kg +- Postava: Středně ![]() ![]() Barva očí:Šedá Barva vlasů:Hnědé Brýle: Nepotřebuji Na těle mám:Kůži ![]() Vousy: Nenosim ![]() Fotografie (ukažte se nám): Někdy příště ![]() ![]() Závislosti Kouření: Občas Alkohol: Víc než jo míň než občas ![]() ![]() Sex: Jsem moc línej na takový vysilování ![]() Závislosti: Auta, muzika, Icq Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: Internet a tak ![]() Sport:Nejvíc hraju florbal když už ale jinak Chill ![]() Literatura: Nečtu moc ![]() Hudba: Rap,HipHop někdy si dám i Dubstep Zvíře: Pes. Můj styl Moje motto:Jestli chceš v klidu žít tak nezáviď ![]() Moje webová stránka:Nevlastním ![]() Životní cíl ![]() ![]() ![]() Co nesnáším:Hatters.. ![]() Co miluji:Když je klid. ![]() Oblíbená muzika: Je to různý. Třeba teď poslouchám Tafrob-Krásný ztráty ale jinak poslouchám Tynikdy ![]() Oblíbené jídlo:Špagety Oblíbené pití:Alko:Corona, Nealko:Cola,voda Oblíbený film:Kamarád taky rád Oblíbená kniha:Nemám. ![]() Oblíbené oblečení:Všechno pohodlné. Oblíbená barva:Modrá,černá,Zelená Jestli si došel až sem tak díky za přečtení a těšim se na nějaké setkání ve hře ![]() Upravil Radikal dňa 05.03.2013 21:28 |
|
|
Xena |
Pridané 04.03.2013 15:16
|
![]() ![]() Príspevkov: 2016
Založený: 21.07.11
|
Ten prvý stlpec sa zle číta ![]() Bože radikaalko no my sme si toho spolu za starých časov zažili ![]() ![]() |
|
|
Radikal |
Pridané 05.03.2013 21:27
|
|
Citácia Xena napsal: ![]() ![]() ![]() |
|
|
Logan_ |
Pridané 05.03.2013 21:31
|
![]() ![]() Príspevkov: 750
Založený: 05.01.13
|
Pekná vizitka, hráča nepoznám. *PANEBOZE* to meno *PANEBOZE* |
|
|
angel1 |
Pridané 05.03.2013 21:50
|
![]() ![]() Príspevkov: 38
Založený: 14.02.13
|
Jsem ráda, že jsi zpět. Na Tebe si pamatuji, patřil jsi vždy mezi hráče, se kterými nebyly na serveru žádné problémy. Jsi jeden z těch rozumných. A mimochodem, neposlouchal jsi něco jiného, než rap? ![]() |
|
|
Radikal |
Pridané 06.03.2013 08:58
|
|
Citácia @ngel napsal: ![]() |
|
|
donchaoz |