Informace o serveru
Číst diskuzi
[Vizitka] Zdochliak
|
|
Zdochliak_ |
Přidané 27.03.2013 15:29
|
![]() ![]() Příspěvků: 5
Založený: 24.03.13
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru:Zdochliak Odehrané hodiny na serveru:zatial 23 lebo začinam Váš bankovní obnos:3,5mg ![]() Nasbíráno marihuany:50g Vlastním dům u: Můj oblíbený administrátor: zde výběr. Pavol5231.B.Tears Můj nejoblíbenější příkaz serveru:/kill /port /q Můj nejoblíbenější event serveru (vyberte pouze jedno z kategorie - jeden závod, jeden dm,...):/zavod Sanking Má nejoblíbenější akce od administrátorů:Kopec Smrti,Tuning Mé oblíbené vozidlo:Sandking,Turismo,Savanna,Sultan Má oblíbená práce na serveru ![]() Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole):2 Vaše webové informace Váš nick na webu:Zdochliak_ Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick):nwm 9 ![]() Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick):2 ![]() Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas ![]() Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): Vaše osobní stránka Jméno:Lukáš Příjmení:čo ta potom ![]() Datum narození: 13.5.1999 Věk:13 Kontakty:Skype,Web, Alebo na serveri Kraj žilinský kraj, Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek ![]() Stav:Slobodný Zaměstnání:žiak. Vzdělání:Zakladný škola Jazyky: Čeština,ruština,Slovenčina. Děti:Nekdy Kde bydlím:V dome S kým Bydlím: S rodičí Sexuální orientace:Heterosexuál. Poznámka: čo také _D nič ma nenapadá Informace Vaší povahy Povaha:flegmatik. Pohled na svět:Optimista Otevřenost: Extrovert. Moje Povaha:športový,Zábavný. Informace o Vaší postavě Výška:156cm Hmotnost:51kg Postava:Sportovní. Barva očí:Hendé Barva vlasů:Blondak Brýle: Načo zatial ešte nie Na těle mám:Tetováni Vousi: Nemám Fotografie (ukažte se nám): ![]() Závislosti ![]() Alkohol:Ako Kedy moc ne Sex:Zatial Ne Vaše zájmy a co máte doma Zájmy:Knihy Sport:Futbal,Florbal,Hokej Literatura:Hocijaká Hudba:Rock,Metal Zvíře ![]() ![]() Můj styl Moje motto:Nevzdávaj Sa Moje webová stránka:Nemám Životní cíl:Nech sa mám dobre. Co nesnáším:Učitelky. Co miluji:Hudbu,šport Oblíbená muzika:AC/DC tnt Oblíbené jídlo:Hranolky,špagetti,Bryndzové Halušky,Pizza *PIZZAMNAM* Oblíbené pití:Kola,Monster Oblíbený film:Titanic,Smrtonostn Pasca 3. Oblíbená kniha:Harry Poter Oblíbené oblečení:Mikina,Tričko Oblíbená barva:červená,modrá Upravil/a Zdochliak_ dne 28.03.2013 10:00 |
|
|
Koldy |
Přidané 28.03.2013 10:43
|
![]() ![]() Příspěvků: 1198
Založený: 18.01.13
|
Moh by si to udělat víc barevný ![]() |
|
|
Zdochliak_ |