Informácie o serveri
Čítať tému
Vizitka - TommyVercetti
|
|
TommyV |
Pridané 12.03.2013 20:22
|
![]() ![]() Príspevkov: 59
Založený: 10.10.12
|
Registrácia na Webe: 10.10.2012 Poprvý krát na serveri: 9.10.2012 (cca) Nový začiatok : Marec 2013 Serverové Info Váš nick na serveru: TommyVercetti Odehrané hodiny na serveru: 100 + - Váš bankovní obnos: 12mg Nasbíráno marihuany: 10g Vlastním dům číslo: 857 v BlueBerry Vlastním hotel číslo: Izba v Hotely VROCK Momentálně jsem členem gangu:Hladám si gang Můj oblíbený administrátor: Czipisek, Pavol, BTears, [Xpression] Můj nejoblíbenější příkaz serveru:/kill /pm /info Můj nejoblíbenější event serveru:/zavod hotring Má nejoblíbenější akce od administrátorů:Kopec Smrti Mé oblíbené vozidlo:Cheetah, Infernus, Mower, BlistaCompact(Jinak, oblibene auto ve VC) Má oblíbená práce na serveru: Mechanik, Voják, Rybár Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole):2- Webové Info Váš nick na webu: TommyV Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Dodám Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Dodám Osobná Stránka Jméno: Adam Příjmení:- Věk:14 Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Pravých je málo Stav (pro neuvedeno napište neuvedeno): Slobodný Vzdělání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Jsem zatím na základce Jazyky: Slovenčina, čeština, angličtina Děti (pro neuvedeno napište neuvedeno): - S kým bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): S rodiči Sexuální orientace (pro neuvedeno napište neuvedeno): Hetero Info o Povahe Povaha: myslím, že sangvinik Pohled na svět:Optimista Moje povaha: Aktivní, bavící atp ... Info o postave Výška: - Hmotnost: - Postava: tTak trochu pri sebe Barva očí: modrá Barva vlasů: hnedá Brýle: - Na těle mám: oblečenie ? Závislosti Kouření: Nie. Alkohol: Nie. Sex: Zatial nie ![]() Závislosti: Auta, chatování, dobré jídlo, ICQ/Skype, internet. kamarádi, superparba.eu, , muzika, pc, hry, Záujmy a čo mám doma Sport: Hrával som Stolný Tenis Literatura : noviny ? ![]() Hudba : Ako, kedy Zvíře: Pes, mačka Môj štýl Moje motto: Chovaj sa k ludom tak, ako by si chcel aby sa chovali k tebe Moje webová stránka: - Životní cíl: Je toho moc Co nesnáším: Nudu, čekáni ... Co miluji: Holky ![]() Oblíbená muzika: Podla nálady Oblíbené jídlo: Všechno, co se dá jíst Oblíbené pití: Voda, Sprite, Kofola Oblíbený film: Počiatok, Matrix a Policajna Akademia ( ![]() Oblíbené oblečení: Ve kterém budu vypadat dobře Oblíbená barva: Zelená S pozdravem TommyVercetti Upravil TommyV dňa 02.04.2013 18:30 |
|
|
Rado |
Pridané 12.03.2013 20:37
|
![]() ![]() Príspevkov: 828
Založený: 23.06.11
|
pekná vizitka ![]() |
|
|
SvKBarney |
Pridané 18.03.2013 12:41
|
![]() ![]() Príspevkov: 367
Založený: 17.07.12
|
Nepoznam ta vyzitka troška taka fádna ale inak pekna skus ju doladiť a mna nenahnevať :-) Nech sa ti darý :-) |
|
|
TommyV |
Pridané 25.03.2013 22:40
|
![]() ![]() Príspevkov: 59
Založený: 10.10.12
|
ďakujem Rado, Barney ![]() |
|
|
NeXus |
Pridané 25.03.2013 22:55
|
![]() ![]() Príspevkov: 2008
Založený: 18.05.12
|
Neznám, ale vypadáš že začínáš dobře. Jen s tím Grove nám nechte LS ![]() ![]() |
|
|
Czipisek |
Pridané 27.03.2013 11:25
|
![]() ![]() Príspevkov: 1804
Založený: 19.02.11
|
Hezká vizitka, dobrý hráč a díky za označení obl. admina. ![]() |
|
|
TommyV |