Informace o serveru
Číst diskuzi
|
[Vizitka] JokeR
|
|
| JokeR |
Přidané 15.04.2013 17:51
|
![]() Příspěvků: 4
Založený: 16.03.13
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru: .JokeR Odehrané hodiny na serveru: 2oo +/- Váš bankovní obnos: 3o.ooo.ooo$ Nasbíráno marihuany: 0 g Vlastním dům číslo: Nevlastním Vlastním hotel číslo: Hotel Visage - pokoj č. 12 Momentálně jsem šéfem/členem gangu: IB ♥ Můj oblíbený administrátor: Grizzly a DoMiNo Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /opravit /kill /hajit Můj nejoblíbenější event serveru : /dm Airport - sawny Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Tuning sraz Mé oblíbené vozidlo: Infernus, Sultan, Bullet, Flash a Cheetah. Má oblíbená práce na serveru: Mechanik, Právník, Popelář a Terorista Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: 1- Vaše webové informace Váš nick na webu: JokeR Vloženo komentářů: 0 ![]() Vloženo příspěvků ve fóru: 6 ![]() Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: https://img.tpx.cz/uploads/image_2803...e_2803.png Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Je jích mnoho. Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: Vaše osobní stránka Jméno: Lukáš Příjmení: Beran Datum narození: 1.2.1998 Věk: 15 Kontakty: [img]http://skypec.i.lithium.com/html/rank_icons/icon_role_skype.png[/img] lukas_beran Kraj: Středočeský Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Dost Stav : Svobodný Zaměstnání: Základní Škola = 9 Ročník. Vzdělání: Základní Škola = 9 Ročník. Jazyky: Čeština, Angličtina a Němčina Děti: Chci mít. Kde bydlím: Panelák S kým bydlím: Máma a Táta Sexuální orientace: Heterosexuál Kouření: Ano Alkohol: Každý týden ![]() Sex: Nemusí vás zajímat ![]() Sport: Sem tam někdy si zahraji fotbálek. Hudba: Evropa 2 Zvíře: Mám psa. Závislosti: Auta, chatování, dobré jídlo, Skype, internet a kamarádi. Informace o Vaší postavě Výška: 195 cm Hmotnost: 91 Kg Postava: Při těle Barva očí: Hnědá Barva vlasů: Špinaví blond Brýle: Nenosím Na těle mám: Kůži ![]() Vousy: Holím měsíčně/týdně Fotografie: Někdy jindy ![]() Můj styl Moje motto: Nikdy neříkej nikdy. Moje webová stránka: Nemám Životní cíl: Zdravá rodina, hezkou milující ženu a dobré zaměstnání. Co nesnáším: Lháře Co miluji: Ženy Oblíbená muzika: Hip Hop a dNb Oblíbené jídlo: Pizza Oblíbené pití: Coca Cola Oblíbený film: Kdo hulí ten umí Oblíbená kniha: Žádná Oblíbené oblečení: Pohodlné. Oblíbená barva: Zelená, Červená a Černá Upravil/a JokeR dne 17.04.2013 15:00 |
|
|
|
| Grizzly |
Přidané 15.04.2013 22:05
|
![]() Příspěvků: 1414
Založený: 03.08.12
|
Pěkná vizitka kamaráde, když píšeš, tak to stojí za to. Díky za označení oblíbeného administrátora, super kolega v gangu.
![]() |
|
|
|
| Vasilka |
Přidané 15.04.2013 22:11
|
![]() Příspěvků: 181
Založený: 09.04.12
|
Lukáš, fajne vizitka. *Dobrá práce* Jako hráč, kamarád a hlavně kolega v gangu si na mě udělal velmi dobrý dojem. ![]()
|
|
|
|
| JokeR |
Přidané 15.04.2013 22:36
|
|
Děkuji vám.
|
|
|
|
| DoMiNo |
Přidané 17.04.2013 15:09
|
![]() Příspěvků: 3218
Založený: 25.04.12
|
Džoukre jsi pohodový hráč,máš pěknou vizitku a děkuji za označení obl.administrátora *Dobrá práce*
|
|
|
|
| JokeR |
Přidané 17.04.2013 18:53
|
|
Domino Děkuji.
|