Informácie o serveri
Čítať tému
ThomasenCZ
|
|
SovietMc |
Pridané 11.04.2013 11:09
|
![]() ![]() Príspevkov: 58
Založený: 11.08.12
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru:ThomasenCZ Odehrané hodiny na serveru:240h Váš bankovní obnos: 5mega Nasbíráno marihuany: 150g Vlastním dům číslo: 690 Vlastním hotel číslo:asi žádný Můj oblíbený administrátor: UnknownGamer,DoMiNoCZ,N[M].Cz[S]K ,Czipisek,Kapo,Pixel,Yaroush Můj nejoblíbenější příkaz serveru:/oznacit,/lv,/sf,/ls,/kill, /prihodit Můj nejoblíbenější event serveru : /Zavod Freeway Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Kopec Smrti Mé oblíbené vozidlo: bullet,Infernus Má oblíbená práce na serveru:Ruská mafie Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: 2 Vaše webové informace Váš nick na webu: SovietMc Vloženo komentářů: 0 Vloženo příspěvků ve fóru : 61 Vaše osobní stránka Jméno:Tomáš Příjmení: Novák Datum narození: 1. 3. 1997 Věk: 16 Kraj: Moravskoslezský kraj Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: těch pravých málo. Stav: Svobodný Zaměstnání: Student Jazyky: Čeština, angličtina Děti: chci mít. Kde bydlím: v bytě, S kým bydlím: S rodiči, Sexuální orientace: Heterosexuál Informace Vaší Povahy Povaha: Jak kdy ![]() Pohled na svět: Optimista, Moje povaha: Kamaradská, Hlavně ukecaná ![]() Informace o Vaší postavě Výška: 190cm Hmotnost: 85kg Postava: Normální ![]() Barva očí: Modrá Barva vlasů: do hněda. Brýle: Nepotřebuji, Na těle mám: Kůži ![]() Vousy: Vousy oholené Závislosti Kouření: ano. Alkohol: ano. Závislosti: Pc, spánek ![]() Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: Nic ![]() Sport: Ne Hudba: Rap, HipHop, Remixi, Zvíře: Pes Můj styl Moje motto: Na každého jednou dojde. Moje webová stránka: nemám Životní cíl: udělat školu najít si práci. Co nesnáším: lháře. Co miluji: Ženy Oblíbená muzika: vše možný Oblíbené jídlo: řizek s kaší. Oblíbené pití: Ondrašovka ![]() Oblíbený film: 8-mile. Oblíbené oblečení: Puma! Oblíbená barva: černá, šedá, bíla Upravil SovietMc dňa 28.01.2014 16:52 |
|
|
LeximCZ |
Pridané 23.04.2013 19:25
|
![]() ![]() Príspevkov: 94
Založený: 10.12.12
|
Pěkná vizitka |
|
|
Xkol |
Pridané 23.04.2013 20:30
|
![]() ![]() Príspevkov: 1242
Založený: 19.07.12
|
Pekná vizitka a v pohode hráč ![]() |
|
|
Nero |
Pridané 24.04.2013 16:20
|
![]() ![]() Príspevkov: 43
Založený: 09.12.12
|
pekna vizitka hrač dobrý |
|
|
Czipisek |
Pridané 24.04.2013 16:22
|
![]() ![]() Príspevkov: 1804
Založený: 19.02.11
|
Na to, že jsem Ti dal ban jsem nečekal, že budu tvůj oblíbený admin, ale pravidla jsou pravidla, nicméně díky za označení, jako hráč bezproblémový celkem.
![]() |
|
|
UnknownGamer |
Pridané 25.04.2013 13:01
|
![]() ![]() Príspevkov: 1323
Založený: 04.11.12
|
Takže 8 míle jo ?
![]() Díky za označenie |
|