Informace o serveru
Číst diskuzi
|
Mr.Leropos-Vizitka-aktualizace
|
|
| LeximCZ |
Přidané 06.05.2013 19:13
|
![]() Příspěvků: 94
Založený: 10.12.12
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru: Mr.Leropos , bývalý Bonbon05 Odehrané hodiny na serveru: 156+,- Váš bankovní obnos: cca 4.2 MG Nasbíráno marihuany: 1g Vlastním dům číslo: 1222 Bone county Vlastním hotel číslo: Pokoj 3-hotel Vissage Pokoj 6-hotel V rock Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Můj oblíbený administrátor: Tr1xmy, Xena, Czipisek, RedGinger, pavol5231, Grizzly, Janci, DoMiNoCZ, Wellar , Gero, N[M].Cz[S]K, mistr.sveta a Pixel Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /getid, /nitro, /kill Můj nejoblíbenější event serveru: /závod Vinewood, /dm Army area Má nejoblíbenější akce od administrátorů:Kopec, vyřazovák, derby a fallout Mé oblíbené vozidlo: Comet,Oceanic,Shamal a Stretch Má oblíbená práce na serveru: Pilot (asi 705 bodů) Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 1 Vaše webové informace Váš nick na webu: Bonbon05 (Zatím) Vloženo komentářů: 16 Vloženo příspěvků ve fóru: 125 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Dodám Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Dodám Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: PRAVIDLA !!!!!!!! Vaše osobní stránka Jméno: Filip Příjmení: Inkognito ![]() Datum narození: 13.9.---- Věk:13 Kontakty: SZ,PM, Mr.ButterCZ@seznam.cz Kraj: Středočeský Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Opravdových málo, ale jinak dost Stav: Svobodný ![]() Zaměstnání: Student Vzdělání: Základní Jazyky: Čeština, angličtina, slovenština, trochu španělština Děti: Chci mít Kde bydlím: V domě S kým bydlím : S rodiči Sexuální orientace: Heterosexuál Poznámka : Entiende usted esta frase? ![]() ![]() Informace vaší povahy Povaha:Flegmatik,sangvinik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert Moje povaha:Aktivní, bavící, diplomatická, přátelská, pozitivní, veselá, klidná. Informace Vaší postavy Výška: Nad 160 cm Hmotnost: 50 kg Postava: Přiměřená Barva očí: Modro-zelená Barva vlasů: Hnědá Brýle: Áno Na těle mám: Oblečení Vousy: Trochu Fotografie (ukažte se nám): Někdy jindy ![]() Závislosti Kouření: NIKDY !!!!!!!!!!!!!! ![]() Alkohol: Ne Sex: Zatím ne ![]() Závislosti: Auta, internet, kamarádi, Superpařba, hry, televize, škola Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: Učení, čtení, televize a kamarádi Sport: Plavání, lyžování, jízda na kole a běh Literatura: Dobrodružná,detektivky,komiksy Hudba: Jazz,rock,klasika Zvíře: Pes a kočka Můj styl Moje motto: Proč je tak těžké být šťastný? Protože je tak lehké být nešťastný ? Moje webová stránka: Již brzy… Životní cíl: Dostat se na vysokou školu, být adminem na SP a mít rodinu Co nesnáším:Udavače, sobce a matematiku Co miluji: SP,holky,dobré jídlo a letadla Oblíbená muzika: To by se sem nevešlo Oblíbené jídlo: Boloňské špageti, pizza, řízky s kaší, zeleninový salát Oblíbené pití: Voda,sprite Oblíbený film: Harry Potter Oblíbená kniha: Tajuplný ostrov Oblíbené oblečení: Džíny,tričko Oblíbená barva:Modrá,zelená Prosím zanech komentář !! Upravil/a LeximCZ dne 23.05.2013 17:24 |
|
|
|
| MouG19 |
Přidané 08.05.2013 03:08
|
![]() Příspěvků: 319
Založený: 30.12.12
|
Dobrá vizitka, dobrý hráč |
|
|
|
| Fantasy |
Přidané 08.05.2013 04:01
|
![]() Příspěvků: 1022
Založený: 24.01.13
|
Celkem pěkná vizitka a dobrý hráč
|
|
|
|
| lunatika |
Přidané 08.05.2013 04:03
|
![]() Příspěvků: 296
Založený: 24.05.12
|
Pěkná vizitka a dobrý hráč
|
|
|
|
| Polaco |
Přidané 08.05.2013 07:38
|
![]() Příspěvků: 417
Založený: 03.03.13
|
Pěkné vizitka zda jsi dobrý hráč nemohu posoudit neznám tě ale dle tvé vizitky soudím opravdu kvalitního člověka s životním cílem |
|
|
|
| Xena |
Přidané 08.05.2013 08:02
|
![]() Příspěvků: 2014
Založený: 21.07.11
|
Kolko farieb Ale aj tak to je pekné ďakujem za označenie
|
|