Informace o serveru
Číst diskuzi
abSeiter´s vizitka
|
|
abSeiter |
Přidané 03.06.2013 15:22
|
![]() ![]() Příspěvků: 54
Založený: 29.05.13
|
Server info Poslední START: 13. 5. 2013 Váš nick na serveru: abSeiter Odehrané hodiny na serveru: cca. 120 Váš majetek: cca 13.000.000 Nasbíráno marihuany: 40g Vlastním dům číslo: Malá chajda u lesa Vlastnim firmu: Novináři SF Můj oblíbený administrátor: FUNREAL, Morrison321, Xena... Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /drazba, /port Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Kopec smrti, Koule smrti, Roura smrti a všechno co má v názvu smrti ![]() Mé oblíbené vozidlo: FreeWay, Turismo Mé oblíbené práce na serveru:Chvilku to, chvilku ono. Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: 2 Web info Váš nick na webu: abSeiter Vloženo komentářů: 3 Vloženo příspěvků ve fóru: 140 Zbytek bude přidán časem *Hraju* Vaše osobní stránka Jméno: Daniel Příjmení: Němec (ne, nejsem Němec ![]() Rok narození: 1993 Věk: 19 Kraj: Praha Kolik mám zhruba kámarádů: Nezáleží kolik, ale jaké. ![]() Stav: zadaný (2 roky) Zaměstnání: Student Vzdělání: SOŠ s maturitou (s vyznamenáním! ![]() Jazyky: Čeština, slovenština, angličtina, němčina, italština Děti: Nestraš ![]() ![]() Kde bydlím: V bytě S kým bydlím: Někdy s přítelkyní, někdy s rodiči, někdy sám ![]() Sexuální orientace: Heterosexuál Informace Vaší povahy Povaha: Melancholik + flegmatik. Pohled na svět: pesimista, realista. Otevřenost: introvert Výška: kolem 180 Hmotnost: došly baterky ve váze ![]() Barva očí a vlasů: Hnědá Brýle: Již nepotřebuji - po operaci Na těle mám: Plánuju tattoo s přítelkyní ![]() Vousy: strniště Kouření: Ne. Alkohol: Ne. Sex: Pravidelný ![]() Závislosti: Snažím se žít nezávisle, ale PC zvítězilo. Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: PC hry, přítelkyně, knížky, poznávání všeho možného a nemožného a hlavně jazyky ![]() Sport: ![]() Literatura: Odborná Hudba: House, electro, dubstep, drumec a podobné zmašťoviny Můj styl Moje motto: Rozdávat rady je zbytečné, moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne. Životní cíl: Umět všechny jazyky světaaaa ![]() Co nenáším: Hloupost, přetvářku, hrocení, spěch Co miluji: *Hraju* Oblíbená muzika:: Tiesto, Deadmau5, Example, Prodigy, Pakito, Pendulum, Nicky Romero, Fedde Le Grand, Swedish House Mafia, Avicii [color=#99ff33Oblíbené jídlo:[/color] řízek s kaší, kebab *Oběd* Oblíbené pití: Asi minerálky a podobný hubolepy Oblíbený film: Růžový Panter, Kameňák, Scary Movie Oblíbená kniha: Česko-německý slovník ![]() Oblíbené barvy: fialová, modrá, [bcolor=#ffffff]černá[/bcolor] Každá připomínka, ať již negativní či pozitivní, je vítána ![]() Fotografie: Fotka asi ze třeťáku, blbeček mě tam fotil, tak sem mu zamával. Obvykle mám patku hozenou ![]() ![]() Ex-Avatary: ![]() ![]() Upravil/a abSeiter dne 20.06.2013 18:42 |
|
|
MaoS |
Přidané 03.06.2013 15:27
|
![]() ![]() Příspěvků: 522
Založený: 11.07.12
|
Ehm vizitká není zla ale ešte sa kus pohráj z farbami ... ![]() ![]() |
|
|
abSeiter |
Přidané 03.06.2013 15:28
|
|
ďakujem za připomínku, trošku jsem to pozměnil ![]() Upravil/a abSeiter dne 03.06.2013 16:18 |
|
|
Dance |
Přidané 03.06.2013 16:26
|
![]() ![]() Příspěvků: 199
Založený: 03.12.12
|
Vypadas na slusneho hrace ![]() ![]() ![]() |
|
|
abSeiter |
Přidané 03.06.2013 16:30
|
|
Díky moc, taky doufám. Na serveru jsem průměrně 4 hodiny denně, nicméně především dopoledne nebo kolem poledne, kdy tam ty "hlavní hráči" nejsou no. ![]() |
|
|
SmouKy_ |
Přidané 11.06.2013 21:17
|
![]() ![]() Příspěvků: 1592
Založený: 23.03.13
|
To samé co napsala dance vizitka pěkná snad se na serveru poznáme ![]() |
|
|
abSeiter |
Přidané 13.06.2013 18:34
|
|
Snad si najdu trvalou práci, kompletně se osamostatnim a budu smažit celej den a celou noc, a pak se snad potkám s každym ![]() Jinak dík za pochvalu. ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
11 Hlasů💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasů🚀Možnost zakoupit si Jetpack
8 Hlasů📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasů🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasů😍Líbí se mi vše!