Informácie o serveri
Čítať tému
|
[vizitka]-nestvura
|
|
| nestvura |
Pridané 05.07.2013 14:53
|
![]() Príspevkov: 59
Založený: 06.03.12
|
[bcolor=#0000ff]Vaše serverové informace[/bcolor] Váš nick na serveru:nestvura Odehrané hodiny na serveru:150 Váš bankovní obnos:800.000 Nasbíráno marihuany:0 Vlastním dům číslo:15 Vlastním hotel číslo:12 Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Můj oblíbený administrátor: Atomas,thomas23,Xena,Dyname Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /help Můj nejoblíbenější event serveru:let Balónem Má nejoblíbenější akce od administrátorů:hardrace motorky Mé oblíbené vozidlo:Club Má oblíbená práce na serveru:Popelař Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole):2 [bcolor=#009900]Vaše webové informace[/bcolor] Váš nick na webu:nestvura Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick): Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): [bcolor=#ffcccc]Vaše osobní stránka[/bcolor] Jméno:Šimon Příjmení: Datum narození: 5.2.1996 Věk:18 Kontakty: Email sizez@seznam.cz , Skype sizez96 Kraj: Olomoucký kraj Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: 3 Stav: Svobodný Zaměstnání: Student Vzdělání: Základní Jazyky: Čeština,němčina Děti: Nechci mít Kde bydlím:V domě S kým bydlím:S rodiči,2sestry,1bratrem Sexuální orientace: ženy Poznámka: jsem slušnej vychovanej a mám rád pravdu nemám rád cheaty a další kraviny které jen ničí zábavu [bcolor=#33cc00]Informace Vaší povahy[/bcolor] Povaha: Melancholik, flegmatik, Pohled na svět:pesimista Otevřenost: introvert Moje povaha: Aktivní, bavící, diplomatická,klidná, naslouchavá, pečlivá, plánující, podporující, poslušná, pozitivní, přátelská, romantická, samostatná, spolehlivá, stydlivá,upřímná, věrná, veselá, [bcolor=#3300ff]Informace o Vaší postavě[/bcolor] Výška:165 Hmotnost:50 Postava: Hubená, štíhlá, sportovní, Barva očí:modrá Barva vlasů:hnedá Brýle: nosím stále (neobejdu se bez nich), Na těle mám: Vousy: když mám tak sundám, Fotografie (ukažte se nám):ne [bcolor=#ff6633]Závislosti[/bcolor] Kouření: ne, Alkohol:s Mírou, Sex: ne. Závislosti: Auta, chatování, dobré jídlo,Skype, internet. kamarádi, superparba.eu, pc, hry, sport, televize, [bcolor=#ff99cc]Vaše zájmy a co máte doma[/bcolor] Zájmy:PC,kamarádi,obráběč kovů Sport:airsoft, Literatura (zde uvedete žánr): Hudba (zde uvedete žánr):Sabaton,Rammstein Zvíře:pes,kočka,rybičky [bcolor=#339900]Můj styl[/bcolor] Moje motto: Moje webová stránka: Životní cíl:obráběč kovů,práce,peníze,byt,auto Co nesnáším:cheaty,lidik teři mi nevěři Co miluji:pěkné počasí,Hry,přiroda Oblíbená muzika :Ego Oblíbené jídlo:špagety Oblíbené pití:kofola Oblíbený film:srcadlo1-2 Oblíbená kniha: Oblíbené oblečení: Oblíbená barva:černá s pozdravem [bcolor=#009900]n[/bcolor][bcolor=#33ffff]e[/bcolor][bcolor=#6600ff]s[/bcolor][bcolor=#66ff66]t[/bcolor][bcolor=#ff0000]u[/bcolor][bcolor=#993300]r[/bcolor][bcolor=#006600]a[/bcolor] *Ok* Upravil nestvura dňa 22.02.2014 16:55 |
|
|
|
| RYSY |
Pridané 05.07.2013 23:38
|
![]() Príspevkov: 514
Založený: 25.02.13
|
Viac sa pohrat s farbami
|
|
|
|
| MarekSK |
Pridané 06.07.2013 15:53
|
![]() Príspevkov: 97
Založený: 28.11.12
|
Vizitka by bola dobrá keby si sa viacej pohral s farbami.
|
|
|
|
| nestvura |
Pridané 10.07.2013 14:29
|
![]() Príspevkov: 59
Založený: 06.03.12
|
děkuji já nemám takovou trpelivost aby jsem si hral chtel jsem si udělat rychlou vizitku
|
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasovBudu sám, nemám nikoho.
12 HlasovBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasovNeslavím tento svátek.
17 Hlasov