Informace o serveru
Číst diskuzi
|
vizitka
|
|
| _SeLecT_ |
Přidané 03.08.2013 11:16
|
![]() Příspěvků: 4
Založený: 01.08.13
|
Váš nick na serveru: _SeLecT_ Odehrané hodiny na serveru: 156 Váš bankovní obnos: 5 404 601 Nasbíráno marihuany: 0 Vlastním dům číslo: nemam ![]() Vlastním hotel číslo: Mam izbu v hoteli The Biffin Bridge Hotel Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Hello Kitty Můj oblíbený administrátor: wwndis, derpina Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /prihodit, /q, /info, /admins, /hide Můj nejoblíbenější event serveru (vyberte pouze jedno z kategorie - jeden závod, jeden dm,...): nechodím velmi na eventy takže nemam nič oblubene ![]() Má nejoblíbenější akce od administrátorů: tuning, kopec Mé oblíbené vozidlo: elegy, infernus, sultan, uranus, Má oblíbená práce na serveru: Voják Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 2 Vaše webové informace Váš nick na webu: _SELECT_ Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick): 0 Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): 9 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: nemam Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: http://youtube.com/watch?v=UOB4KJWLKO0&feature=c4-overview&list=UUOrfZld1dbJb__IX5MMDrOQ lááájk odbeeer!! D ale neDoporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): nemam ![]() Vaše osobní stránka Jméno: Mino Příjmení: ![]() Datum narození: 8.1.1998 Věk: 15 Kontakty: ![]() Kraj (pro neuvedeno napište neuvedeno): Košický Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: vela kolo 200-300 Stav (pro neuvedeno napište neuvedeno): Svobodný ![]() Zaměstnání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Student Vzdělání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Základne Jazyky: Čeština, angličtina, slovenčina, ruština, Děti (pro neuvedeno napište neuvedeno): to ešte počká :3 Kde bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): V byte S kým bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): S rodiči Sexuální orientace (pro neuvedeno napište neuvedeno): Heterosexuál -.- ![]() Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne): zachod,šunka Informace Vaší povahy Povaha: v pohode niesom nervák, ked sa niečo stane hladam riešenie ... Pohled na svět: Ako skurený ![]() Otevřenost: poviem čo si myslím Moje povaha: Aktivní, bavící, bezstarostná, charakterní, klidná, podporující, pozitivní, přátelská, přesvědčivá, romantická , upřímná, věrná, veselá, som na seba hrdý ![]() Informace o Vaší postavě Výška: asi 168 Hmotnost: 56 (to mam ťažké svaly )Postava: štíhlá, sportovní, vypracovaná no makam na sebe ale žeby až vypracovaná ![]() Barva očí: hnedé ![]() Barva vlasů: hnedé ![]() Brýle: Nepotřebuji, akurat slnečné ![]() Na těle mám: kožu a oblečenie , piercing, (v jazyku)Vousy: strašidelný prales nemam ![]() Fotografie (ukažte se nám): v profile mam ! *ZABIT* Závislosti Kouření: občas, Alkohol: Kedy ako ale nechlastám každý deň ani každý týždeň dakedy si dame Sex: už dlho nebol Závislosti: Auta, chatování, dobré jídlo, ICQ/Skype, internet. kamarádi, pc, hry, sport, Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: gaučing Sport: motocross, futbal, box Literatura (zde uvedete žánr): .... Hudba (zde uvedete žánr): elektro, rap hip-hop, dubstep Zvíře: yorkshir miny ma 2 mesiace :3 Můj styl: styl? nemam styl Moje motto: nemam motto ![]() Moje webová stránka: ![]() Životní cíl: mam 3 športy čiže ked by 1 nevišiel su tam dalšie 2 ale chcel by som sa niekde aj so šporom dostať a viem že by som musel s 2 prestať :/ Co nesnáším: ked ma rodičia buzeruju, klamanie, ohovaračky, ked mi dojde benzín na motorke Co miluji: moju priatelku (ktoru zatial nemam ) hudbu, mojho psa atd...Oblíbená muzika: ukf,dnb, Oblíbené jídlo: *PIZZAMNAM* a hranolky burger a tak Oblíbené pití: coca-cola, kofola, fanta, mojito Oblíbený film: komedie, horory Oblíbená kniha: nečitam ale ked som čítal tak klub zahad ![]() Oblíbené oblečení: niečo čo mi ide ![]() Oblíbená barva: čierna, zelena, modra, tyrkysová a niekedy fialova ked je pekná |
|
|
|
| asthenic |
Přidané 03.08.2013 11:22
|
![]() Příspěvků: 1509
Založený: 29.06.12
|
Vizitka o ničom, žiadna farba, vela smajlíkov, skús sa s tým hrať.
|
|
|
|
| _SeLecT_ |
Přidané 03.08.2013 11:35
|
![]() Příspěvků: 4
Založený: 01.08.13
|
daval som farbu nešla |
|
|
|
| Yamborghini |
Přidané 03.08.2013 11:50
|
![]() Příspěvků: 1425
Založený: 15.05.12
|
Citace _SeLecT_ napsal: Přečti si toto, je dam vysvětlené všechno, co bys mohl potřebovat. |
|
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasůBudu sám, nemám nikoho.
12 HlasůBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasůNeslavím tento svátek.
17 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.