Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

LeGacy - CMBCK vol.1
Sh1TeRkO
Škoda Ťa a to Ty vieš, ale som rád, že si prišiel na to, že to už je stráta času. Sú prednejšie veci.

Chcem avatar a podpis, pane grafiku.Nemůžu
biatec
Co budes robit stym majetkom,ked skoncis to urcite zaujima mnohych :D
daky 1mld hitman by bodol :D
LeGacy
Citácia
biatec napsal:

Co budes robit stym majetkom,ked skoncis to urcite zaujima mnohych :D
daky 1mld hitman by bodol :D

No neviem, nie som ten typ, že skončím a hneď tie peniaze porozdávam alebo sa nechám zabiť pomocou hitmana. Jedine by som dal tie peniaze nejakému známemu alebo niekomu, kto si to naozaj zaslúži. Preto to urobím tak, že si to nechám. :D
biatec
Takze tak uplne nekoncis,ci?
skola,real dostal prednost? Smile
tak tolko $ len tak niekomu dat isto nieje jednoduche,kedze na to clovek musi makat nie tyzden dva.

ale tak mozes 200-300mega utratit v mojom kasine.to je jasna volba,ako zmysluplne utratit $ :D
LeGacy
Citácia
biatec napsal:

Takze tak uplne nekoncis,ci?
skola,real dostal prednost? Smile
tak tolko $ len tak niekomu dat isto nieje jednoduche,kedze na to clovek musi makat nie tyzden dva.

ale tak mozes 200-300mega utratit v mojom kasine.to je jasna volba,ako zmysluplne utratit $ :D

Končím tak, že tam prídem len v krajnom prípade nutnosti. Inak hrať nebudem, ale nechcem aby mi prepadol účet. Určite dostala škola prednosť, s hrou nedosiahnem nič.
pavol5231
Škoda, že končíš :D Bol si dobrý Atmyn aj hráč :D každopádne si to určite nechaj Smile ($) keď sa raz vrátiš, aby si nezačal odznova
HeWhoMustNotBeNamed
Měj se. Prachy si buď nech, nebo je nech zresetovat. Smile
GL v realu.
Barborka
Škoda ťa Lego :| No nič prajem vela šťastia v reálnom živote a hlavne na tom gymnáziu Smile

PS: :D :D :D
[img]http://0.tqn.com/h/humor/1/H/m/M/-/-/Wat.jpg[/img]
LeGacy
ďakujem, áno, palo, nechám si to. Začínať od znovu sa mi už nechce. Aj tak toho mám už málo. :D
_Ego
Legy, přeji ti úspěchy v realném životě. Konečně se našel někdo, kdo skončil na SP kvůli škole nebo prostě realu. Snad až dosáhneš svého tak se vrátíš jinak by tě byla škodaSmile. Měj se Legacy a jak jsem psal GL in real life. Hi
LeGacy
Citácia
VaciQ napsal:

Legy, přeji ti úspěchy v realném životě. Konečně se našel někdo, kdo skončil na SP kvůli škole nebo prostě realu. Snad až dosáhneš svého tak se vrátíš jinak by tě byla škodaSmile. Měj se Legacy a jak jsem psal GL in real life. Hi

Vychádza mi to tak, že na zimné prázdniny sa asi vrátim. :D ďakujem.
Xena
Takže koniec legacy? Sad Uži si to v reáli. Makaj na sebe, až to ako grafik aj niekde dosiahneš, lebo ti poviem, že zo všetkých, čo sú tu si najlepší. Velmi sa mi páčia tvoje veci. Smile Len nezabédaj, že ak to budeš chcieť niekde dosiahnuť, tak to bude velká drina a je pred tebou ešte vela práce. Prajem ti to. Smile
_Ego
Citácia
LeGacy napsal:

Citácia
VaciQ napsal:

Vychádza mi to tak, že na zimné prázdniny sa asi vrátim. :D ďakujem.

už se těším Hi
DarKoBiT
Paráda stračne sa mi to páči je tam asi všetko čumím
LeGacy
Citácia
Xena napsal:

Takže koniec legacy? Sad Uži si to v reáli. Makaj na sebe, až to ako grafik aj niekde dosiahneš, lebo ti poviem, že zo všetkých, čo sú tu si najlepší. Velmi sa mi páčia tvoje veci. Smile Len nezabédaj, že ak to budeš chcieť niekde dosiahnuť, tak to bude velká drina a je pred tebou ešte vela práce. Prajem ti to. Smile

Vážim si od Teba tento pekný komentár, ďakujem za podporu, velmi si to cením. Smile Takú podporu nemám ani od známych, takže si môžeš domyslieť, že čo to premňa znamená. ďakujem Xeni.
PaTreS_
Maj sa legacy a pozdrav lukaška, nech sa mu darí na gymnáziu a samozrejme aj tebe v živote Smile
LeGacy
Citácia
PaTreS_ napsal:

Maj sa legacy a pozdrav lukaška, nech sa mu darí na gymnáziu a samozrejme aj tebe v živote Smile

Dobre, je môj spolusediaci, tak mu odkážem. ďakujem.

Po 4 mesačnej pauze sa zas vraciam späť k aktívnemu hraniu, takže comeback. Jooo
Upravil LeGacy dňa 24.12.2013 10:15
Joseph_CZ
Dobrý kámoš ze sp ,dá se s ním i dobře kecat.
NorB
Super hráč. Som rád, že sa môžeme poznať aj v reálnom živote Smile
Lolkar
Dobrej Hráč Smile je fajn mít tě tu zpátky
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasov