Informácie o serveri
Čítať tému
|
xTr3Me_PLay3r - Vizitka
|
|
| Mr_Meadows |
Pridané 03.07.2013 19:15
|
![]() Príspevkov: 150
Založený: 07.03.13
|
Vaše serverové informace: Váš nick na serveru: xTr3Me_PLay3r Odehrané hodiny na serveru: 275 Váš bankovní obnos: vždy okolo 10mg (ja ich vždy pomíňam )Nasbíráno marihuany: 31g Vlastním dům číslo: Nemám Vlastním hotel číslo: Fort Carson Motel Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Aztecas Můj oblíbený administrátor: DoMiNo, RedGinger Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /info, /tuning, /garaz Můj nejoblíbenější event serveru: /zavod Doherty Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Tuning sraz, Fallout Mé oblíbené vozidlo: Flash, Blista Compact Má oblíbená práce na serveru: Terorista Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: 2- Vaše webové informace Váš nick na webu: Mr_Meadows Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick): 9 Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): 125 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Nevenujem sa tomu Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz):http://superparba.eu/viewpage.php?pag...age_id=741 Vaše osobní stránka Jméno: Dominik Příjmení: ... Datum narození: 2.6.1998 Věk: 14 Kontakty:Skype: hackerko151 Kraj: Nitriansky Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: V reáli vela, v GTA asi 5 (skutočných) Stav: Slobodný Zaměstnání: (Neuvedeno) Vzdělání: Základné Jazyky: Slovenský, Anglický, Ruský Děti: Chcem mať Kde bydlím: V byte S kým bydlím: S rodičmi Sexuální orientace: Heterosexuál Poznámka: Je mi jedno čo si o mne druhý myslia, hlavne že si o sebe myslím že som super ![]() Informace Vaší povahy Povaha: Cholerik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Aktivní, bavící, bezstarostná, klidná, neústupná, přátelská, sebevědomá, upřímná, věrná, veselá Informace o Vaší postavě Výška: Dlho som sa nemeral, ale odhadujem tak okolo 170cm Hmotnost: 73kg (Nie som zrovna najchudší )Postava: Tak trošku pri tele ![]() Barva očí: Modrá Barva vlasů: Blond Brýle: Nepotrebujem Na těle mám: Chlpy ![]() Vousy: Nemám Fotografie: Radšej nie, ešte zinfarktujete (Možno niekedy neskôr)Závislosti Kouření: Mesiac som skúšal, ale už nefajčím Alkohol: Na Silvestra, alebo pri niektorých iných sviatkoch Sex: Ne Závislosti: PC, PC hry, dobré jedlo Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: Hrať PC Sport: Futbal, Floorball, Ping Pong Literatura: Ja knihy nečítam, ale keď už si mám vybrať tak asi moja najoblúbenejšia kniha je: Klub záhad, neviem čo je to za žáner, myslím že Detektívka, ale niesom si istý. Hudba: Dubstep, House, Pop a taký ten Hip-Hop na štýl Macklemore ![]() Zvíře: Pes, papagáj, rybky Můj styl Moje motto: Nikto nieje dokonalý. Moje webová stránka: (Nemám) Životní cíl: S každého trochu: Zdravie, Šťastie, Peniaze, Rodina, Priatelstvo Co nesnáším: Falošných ludí a keď doma nemáme nič na jedenie ![]() Co miluji: Život Oblíbená muzika: Všetko dobré Oblíbené jídlo: Špagety s Morca-Dellou, Palacinky, Šúlance s makom, Nugetky, Hambáče z McDonaldu, fazulovú,rajčinovú, šošovicovú, hrachovú polievku Oblíbené pití: Coca-Cola, Voda, ďžús Oblíbený film: Crank - Zastav a neprežiješ 1 aj 2 Oblíbená kniha: Klub záhad (To bola asi moja naposledy prečítaná kniha, to bolo asi v 4. ročníku) Oblíbené oblečení: New Yorker, Takko Fashion Oblíbená barva: Modrá Upravil Mr_Meadows dňa 04.07.2013 13:05 |
|
|
|
| grejden |
Pridané 03.07.2013 19:46
|
![]() Príspevkov: 20
Založený: 10.06.13
|
Naozaj inteligencia v 14 skúšať fajčiť Vizitka pekná
|
|