Informácie o serveri
Čítať tému
|
Dominiksimek7 vizitka !
|
|
| dominiksimek7 |
Pridané 11.10.2013 10:45
|
![]() Príspevkov: 13
Založený: 19.12.12
|
můj nick zní: dominiksimek7 Odehrané hodiny CCA:118 Váš bankovní obnos:242$ DDDDNasbíráno marihuany:0 Vlastním dům číslo: 113 Momentálně jsem šéfem: Folowers OF Storm Můj oblíbený administrátor: [color=#ccff00]Wendis,Smetx,Pitras,Pixel,DomiNo [/color] Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /privolat 2 ![]() Můj nejoblíbenější event serveru: Némám:/ Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Tuning/moto Sraz Mé oblíbené vozidlo:Sultán/nrg-500/stratum/elegy Má oblíbená práce na serveru: Policie Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: ZA 2 Mé Webové Informace Váš nick na webu ominiksimek7 DVloženo komentářů 5)Vloženo příspěvků ve fóru 5) Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Nemám Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Nemám Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat:Ne Má osobní stránka Jméno: Dominik Příjmení: Šimek Datum narození: 13,9,1999 Věk: 14 Kontakty: Neuvedu. Kraj: Olomoucký Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: 140-200 Stav Zadaný Zaměstnání:Škola Jazyky: Čeština, angličtina,Ruština Děti: CHcu mít ![]() Kde bydlím: V byťe S kým bydlím: S matkou A nev.otcem Rodiče Rozvedení. Sexuální orientace: Na ženy. Poznámka:nevím Informace Vaší povahy Povaha: flegmatik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Aktivní, bavící,Lenoch Informace o Vaší postavě Výška:nevím Hmotnost:49KG Postava: štíhlá, sportovní, Barva očí: hnedozelené Barva vlasů Hnedé Brýle: Nope Na těle mám: nic Vousy: Strnište Fotografie (Nope) ![]() Závislosti[/b] Kouření:Málokdy Alkohol:S mírou Sex: Jednou ;3 Závislosti: Skype PC televize [b]Vaše zájmy a co máte doma Zájmy:Fotbal PC Sport:Fotbal Literatura Nečtu Hudba (Rap): Zvíře:Křeček D a pesMůj styl Moje motto: Nemam Moje webová stránka: Nope Životní cíl: Policajt Co nesnáším: Když nekdo lže Co miluji: Ženu :3 Oblíbená muzika: Skoro vše Oblíbené jídlo: Pizza Oblíbené pití: Cocacola Oblíbený film: Nevím Oblíbená kniha: Nečtu Oblíbené oblečení: Nevím nosim vše Oblíbená barva:Světle Upravil dominiksimek7 dňa 11.10.2013 11:28 |
|
|
|
| _PaVeL |
Pridané 27.10.2013 09:17
|
![]() Príspevkov: 309
Založený: 05.09.13
|
Ty chybičky bys tam mohl trošku poupravit.... Jinak vypadáš na super hráče *Dobrá práce* |
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasovBudu sám, nemám nikoho.
12 HlasovBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasovNeslavím tento svátek.
17 Hlasov
Len prihlásení môžu hlasovať.