Informace o serveru
Číst diskuzi
Dominiksimek7 vizitka !
|
|
dominiksimek7 |
Přidané 11.10.2013 10:45
|
![]() ![]() Příspěvků: 13
Založený: 19.12.12
|
můj nick zní: dominiksimek7 Odehrané hodiny CCA:118 Váš bankovní obnos:242$ ![]() Nasbíráno marihuany:0 Vlastním dům číslo: 113 Momentálně jsem šéfem: Folowers OF Storm Můj oblíbený administrátor: [color=#ccff00]Wendis,Smetx,Pitras,Pixel,DomiNo [/color] Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /privolat 2 ![]() Můj nejoblíbenější event serveru: Némám:/ Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Tuning/moto Sraz Mé oblíbené vozidlo:Sultán/nrg-500/stratum/elegy Má oblíbená práce na serveru: Policie Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: ZA 2 Mé Webové Informace Váš nick na webu ![]() ![]() Vloženo komentářů ![]() Vloženo příspěvků ve fóru ![]() Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Nemám Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Nemám Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat:Ne Má osobní stránka Jméno: Dominik Příjmení: Šimek Datum narození: 13,9,1999 Věk: 14 Kontakty: Neuvedu. Kraj: Olomoucký Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: 140-200 Stav Zadaný Zaměstnání:Škola Jazyky: Čeština, angličtina,Ruština Děti: CHcu mít ![]() Kde bydlím: V byťe S kým bydlím: S matkou A nev.otcem Rodiče Rozvedení. Sexuální orientace: Na ženy. Poznámka:nevím Informace Vaší povahy Povaha: flegmatik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Aktivní, bavící,Lenoch Informace o Vaší postavě Výška:nevím Hmotnost:49KG Postava: štíhlá, sportovní, Barva očí: hnedozelené Barva vlasů Hnedé Brýle: Nope Na těle mám: nic Vousy: Strnište Fotografie (Nope) ![]() Závislosti[/b] Kouření:Málokdy Alkohol:S mírou Sex: Jednou ;3 Závislosti: Skype PC televize [b]Vaše zájmy a co máte doma Zájmy:Fotbal PC Sport:Fotbal Literatura Nečtu Hudba (Rap): Zvíře:Křeček ![]() Můj styl Moje motto: Nemam Moje webová stránka: Nope Životní cíl: Policajt Co nesnáším: Když nekdo lže Co miluji: Ženu :3 Oblíbená muzika: Skoro vše Oblíbené jídlo: Pizza Oblíbené pití: Cocacola Oblíbený film: Nevím Oblíbená kniha: Nečtu Oblíbené oblečení: Nevím nosim vše Oblíbená barva:Světle Upravil/a dominiksimek7 dne 11.10.2013 11:28 |
|
|
_PaVeL |
Přidané 27.10.2013 09:17
|
![]() ![]() Příspěvků: 310
Založený: 05.09.13
|
Ty chybičky bys tam mohl trošku poupravit.... Jinak vypadáš na super hráče *Dobrá práce* |
|
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
11 Hlasů💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasů🚀Možnost zakoupit si Jetpack
8 Hlasů📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasů🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasů😍Líbí se mi vše!