Informace o serveru
Číst diskuzi
Vizitka-rad0
|
|
rad0 |
Přidané 14.11.2013 21:44
|
![]() ![]() Příspěvků: 18
Založený: 28.02.12
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru: rad0 Odehrané hodiny na serveru: 670 nato že tu hram pomaly 3 roky celkom muka ![]() Váš bankovní obnos: okolo 50 000 ![]() Nasbíráno marihuany: 20 g Vlastním dům číslo: nemám Vlastním hotel číslo: 1 v Las Barrancas Momentálně jsem šéfem/členem gangu: niesom v gangu Můj oblíbený administrátor: [R]uda_[K]ral, [PaTre$_ Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /lv /kill Můj nejoblíbenější event serveru (vyberte pouze jedno z kategorie - jeden závod, jeden dm,...): /zavod route Má nejoblíbenější akce od administrátorů: tuning zraz ![]() Mé oblíbené vozidlo: Blista compact (Honda CRX ![]() Má oblíbená práce na serveru: mechanik Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 1 Vaše webové informace Váš nick na webu: rad0 Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick): 0 ![]() Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): 71 a aj to len take odveci ![]() Vaše osobní stránka Jméno: Radoslav Příjmení: netreba Datum narození: 15.7.1998 Věk: 15 Kraj (pro neuvedeno napište neuvedeno): Banskobystriscký Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: neviem nepočitam to Stav (pro neuvedeno napište neuvedeno): Slobodný Zaměstnání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Študent Jazyky: Slovenčina, Čeština, angličtina, němčina Děti (pro neuvedeno napište neuvedeno): nemam no ![]() Kde bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): v byte Ským bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): S rodičmi Sexuální orientace (pro neuvedeno napište neuvedeno): Heterosexuál Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne): po dlhej dobe vizitka Informace Vaší povahy Povaha: Flegmatik Pohled na svět: Realista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Bezstarosná Informace o Vaší postavě Výška: 165 cm Hmotnost: 47 čo už no som chudý ![]() Postava: Chudá Barva očí: hnedá Barva vlasů: tiež hnedá Brýle: nenosím Na těle mám: NIČ Vousy: nemám ani nerastie ![]() Závislosti Kouření: Ano trochu Alkohol: Nepijem Závislosti: nemam viem kedy dosť ![]() Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: graffiti Sport: ping pong, a strelba dakedy Literatura (zde uvedete žánr): nečitam Hudba (zde uvedete žánr): rapova hudba a rap z ulice Zvíře: nemam žiadne ale chel by som psa ![]() Můj styl Moje motto: nemam nejaké motto iba chcem byt dobrý v tom čo robím Moje webová stránka: a načo ? ![]() Životní cíl: aby sa na mňa len tak rychlo nezabudlo Co nesnáším: klamstva Co miluji: dobre veci ![]() Oblíbená muzika: Druhá Strana, Miky Mora, Moloch Vlavo, LUZA, Strananský Rosy, MOMO, Zverina, Oblíbené jídlo: Halušky ako Slovák Oblíbené pití: zelený čaj s jahodou Oblíbený film: Fredyho úlet Oblíbené oblečení: tričko teplaky Oblíbená barva: Zelená Upravil/a rad0 dne 01.12.2013 00:55 |
|
|
Mia_ |
Přidané 14.11.2013 22:11
|
![]() ![]() Příspěvků: 285
Založený: 18.07.13
|
Nepáči sa mi tvoja vizitka, možno keby bola pestrejšia, keby si sa s ňou trošku pohral... Myslím si že je to dosť odfláknuté.
![]() |
|
|
rad0 |
Přidané 14.11.2013 22:15
|
|
Citace Mia_ napsal: ano to je robil som to narychlo |
|
|
Mia_ |
Přidané 14.11.2013 22:19
|
![]() ![]() Příspěvků: 285
Založený: 18.07.13
|
Tak máš tam napísane že "graffiti" tak sa s tým potom pohraj a potom ti dám 'LIKE', a tých smajlíkov tiež si myslím že niekedy málo je dosť. *LOVELINUX*
![]() |
|
|
rad0 |
Přidané 14.11.2013 22:20
|
|
Citace Mia_ napsal: čosi to už zajtra |
|
|
Ruda |
Přidané 18.11.2013 21:57
|
![]() ![]() Příspěvků: 2692
Založený: 15.03.13
|
Děkuji za označení oblíbeného admina. Ať se dál na SP daří. |
|
|
AspireK_ |
Přidané 18.11.2013 22:01
|
![]() ![]() Příspěvků: 269
Založený: 12.10.13
|
Vizitka není špatná *Dobrá práce* Jako hráče tě nějak extra moc neznám. |
|
|
NorB |
Přidané 18.11.2013 22:03
|
![]() ![]() Příspěvků: 1035
Založený: 14.07.13
|
No na serveru neviem o tom, že by som ťa niekedy v poslednej dobe videl, ale aj tak ti prajem vela šťastia do virtuálneho ale aj reálneho sveta. |
|
|
rad0 |
Přidané 25.01.2014 21:23
|
|
Diky ![]() |
|
|
rad0 |