Informace o serveru
Číst diskuzi
MakaPig - Vizitka 3.1.2014
|
|
MakaPig |
Přidané 11.11.2013 22:56
|
![]() ![]() Příspěvků: 169
Založený: 11.11.13
|
Vaše serverové informacel Váš nick na serveru: MakaPig Odehrané hodiny na serveru: 286 Váš bankovní obnos: 3 000 000 +/- Nasbíráno marihuany: 0G ![]() Vlastním dům číslo: Momentálne žiadny nevlastním Vlastním hotel číslo: ![]() Momentálně jsem šéfem/členem gangu: ![]() Můj oblíbený administrátor: CzSK, Pixel, Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /q ![]() Můj nejoblíbenější event serveru: Závod hydraulika, golf, DM Tower *Hraju* Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Kopec Smrti, Tanky pro, ![]() Mé oblíbené vozidlo: Freeway(motorka), Huntley (auto) ![]() Má oblíbená práce na serveru: Právnik ![]() Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: Jasná 1* robia všetko čo je v ich silách [img]http://i.imgur.com/LvxGYGd.png[/img] Ja v celej svojej kráse ![]() Vaše webové informace Váš nick na webu: MakaPig ![]() Vloženo komentářů: 0 :/ budú pribúdať určite Vloženo příspěvků ve fóru: Na lavo ![]() Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Doplním Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Tiež ![]() Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat : Tak určite to sú pravidlá ![]() ![]() Vaše osobní stránka Jméno: Martin Příjmení: ....... Datum narození: 30.5 1999 Věk: Vypočítaj si ![]() Kraj: Slovakia Trenčianský kraj. Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: To sa nedá určiť ![]() Stav : Nezadaný píšte ![]() Zaměstnání : Student čiastočne podnikatel. Vzdělání : Základní. A po základní odbor smetiar <3 Jazyky : Slovenčina, Ruština, Angličtina Děti : Neuvedeno Kde bydlím : Partizánske S kým bydlím : Z mojimi rodičmi a sestrou Sexuální orientace : Heterák Poznámka : Niesom slušný hráč ![]() Informace Vaší povahy Povaha: Cholerik jak sviňa Pohled na svět: Optimista čiastončný pesimista ![]() Moje povaha: Aktivní, bavící, ctižádostivá, diplomatická, charakterní, nervózní, neústupná, plánující, spolehlivá, vůdčí, Informace o Vaší postavě Výška: Čo ja vím -_- asi 170CM Hmotnost: 70Kg +/- Barva očí: Modrá Barva vlasů: Hnedá Brýle: Potrebujem, nenosím ![]() Na těle mám: Kožu Fotografie: Možno časom ![]() Závislosti: SP Kouření: NIKDY! Alkohol: Nie.. ![]() Sex: Zatial nie Závislosti: PC, SP ![]() Vaše zájmy a co máte domal Zájmy: PC Sport: Kedysi hokej dnes už vôbec ![]() Literatura: Nečítam ![]() Hudba: RAP ![]() Zvíře: Škrečok Můj styl Moje motto: Nerobím to čo ma nebaví, Starám sa iba o seba a o nikoho iného ![]() Životní cíl: Malý byt, dobrý job a hlavne! svätý pokoj ![]() Co nesnáším: Sestru ![]() Co miluji: PC, WC ![]() Oblíbené jídlo: *PIZZAMNAM* PIZZAMNAM Oblíbené pití: Kofola Oblíbený film: Fast and Furious Oblíbené písničky: Oblíbená kniha: Matematika pre 8. ročník Oblíbené oblečení: Tepláky Oblíbená barva: Zelená, Modrá Upravil/a MakaPig dne 03.01.2014 23:09 |
|
|
Koldy |
Přidané 12.11.2013 21:33
|
![]() ![]() Příspěvků: 1198
Založený: 18.01.13
|
Hráč , který je svin* , vydírač a doví co ještě . To co si předved a chtěl si po tom peníze tak si ukázal co jsi zač . Vizitka se mi nelíbí . |
|
|
MakaPig |
Přidané 13.11.2013 19:12
|
|
Citace Koldy napsal: Áno ? Za čo som sviň? Za to že som nahlásil adminom váš KidGang? teda ak nepočítam Maosa. Považujem to za povinnosť A z tými peniazmi som to myslel úplne inak ale tvoj 10 ročný rozum to zjavne nevie pochopiť.. Ahoj |
|
|
AspireK_ |
Přidané 13.11.2013 19:30
|
![]() ![]() Příspěvků: 269
Založený: 12.10.13
|
Vizitka docela dobrá jenom je tam mockrát ![]() |
|
|
MakaPig |
Přidané 13.11.2013 19:36
|
|
Citace IAspireK napsal: To nevadí ![]() |
|
|
Delux |
Přidané 13.11.2013 19:39
|
![]() ![]() Příspěvků: 232
Založený: 29.03.13
|
Citace Áno ? Za čo som sviň? Za to že som nahlásil adminom váš KidGang? Vek: 14 *!* |
|
|
MakaPig |
Přidané 13.11.2013 19:58
|
|
Citace Gravadigger napsal: Nejaký múdry nie? ![]() Áno je to KidGang pretože pojem - Kid používam pre človeka ktorý nevie rozmýšlať. Jeden z nich ma pozval do konverzácie kde sa detičky vyprávali z Maosom. Aká je SP blbosť. Hovorili tam o FUNREAL-ovi atď. V tej dobe bol Bobis (jeden z nich) pomocník pri LOH Superparba. To ma presvedčilo nahlásiť ho pretože tvári sa že je kamarát a ohovára hneď ako môže. ![]() |
|
|
Koldy |
Přidané 13.11.2013 21:36
|
|
Citace MakaPig napsal: Ty si taky dobrý ... ![]() ![]() |
|
|
MakaPig |
Přidané 14.11.2013 16:39
|
|
Citace Koldy napsal: Fakt? Ja som si myslel že taký ako ty sa radi hádajú cez počítač.. poď von a povedz mi to do očí ty pat a mat |
|
|
Koldy |
Přidané 15.11.2013 16:53
|
|
Citace Fakt? Ja som si myslel že taký ako ty sa radi hádajú cez počítač.. poď von a povedz mi to do očí ty pat a mat Nebudu se tady hádat , protože se bojím , že si pro mě večer přídeš ![]() |
|
|
MakaPig |
Přidané 15.11.2013 17:07
|
|
Citace Koldy napsal: Urobím si o tebe zmienku keď si mi spamoval SZ na webe za to že som dostal neoprávnený ban.. Upravil/a MakaPig dne 03.01.2014 23:11 |
|
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
11 Hlasů💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasů🚀Možnost zakoupit si Jetpack
8 Hlasů📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasů🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasů😍Líbí se mi vše!