Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

AnarChyy
AspireK_
Nic moc vizitka,na serveru jsem tě nikdy neviděl a dát sebe jako oblíbeného admina je dětské.
AnarChyy
Citácia
Nic moc vizitka,na serveru jsem tě nikdy neviděl a dát sebe jako oblíbeného admina je dětské.

Smutný že to slyším zrovna od tebe. Kde mám kapesníky ?
Teczka83
Já si tě pamatuju když jsem sem přišel. Pak jsi tu 3 roky nebyl a teď jsi tu 14 dní? Možná ani to ne. ale asi budeš jinej Anarchy, než znám já, protože ten by si tak labilní vizitku neudělal...
AnarChyy
Citácia
Já si tě pamatuju když jsem sem přišel. Pak jsi tu 3 roky nebyl a teď jsi tu 14 dní? Možná ani to ne. ale asi budeš jinej Anarchy, než znám já, protože ten by si tak labilní vizitku neudělal...
Jelikož nesu ''titul'' legenda SP , tak jsem to asi já :D a na tebe si pamatuju , byl jsi jeden z mála lidí se kterýma jsem se dokázal normálně bavit. A mimochodem , já jsem tu pořád... jen jsem neviditelnej a pozoruji to tady o.O
Upravil AnarChyy dňa 15.10.2013 22:48
HeWhoMustNotBeNamed
Citácia
Teczka83 napsal:

Je to on :D Psal mi, že jí založil naschvál. :D
mAGiic
Vizitka splácaná za 5 minut. Klasickej starej ignorantskej Anarchy.
V těch legendách si za ten tragickej web, kterj po tobě převzali Wojta s Martym..?
AnarChyy
Citácia
Vizitka splácaná za 5 minut. Klasickej starej ignorantskej Anarchy.
V těch legendách si za ten tragickej web, kterj po tobě převzali Wojta s Martym..?
neřekl jsem že si zasloužím být legenda :D ohledně webu máš částečně pravdu až na to že jsem majitelem webu nikdy nebyl a celou dobu jsem dělal vše co mi říkal Wojta jazyk Který je doted' mým oblíbeným člověkem tady.
Mimochodem , byly to 3 minuty...
Sh1TeRkO
Anarchýýýý čo Ty tu v tomto zmääätku? :D
VTEC
co stunty ještě vedeš?
AnarChyy
Citácia
co stunty ještě vedeš?

né , ale rád se na nějaký stunt video jednou za čas kouknu Smile

Jinak , je vtipný že tu vizitku berete nějak až moc vážně :D stejnak víte že vás mám všechny nějak skrytě rád. Hlavně kouzelníka
Upravil AnarChyy dňa 16.10.2013 18:44
kapr
Jop, na tebe se nedá zapomenout :D U vizitky jsem se docela zasmál :D ...i když možná jsi to s tím spongebobem myslel vážně že :D

Citácia
Mimochodem , byly to 3 minuty...

Ještě že jsi to upřesnil :D
HatchBack
Tohodle cápka si pamatuje z dob kdy jsem začínal , což už je nějakej ten rok (měl jsem jiný nick samozřejmě), nikdy jsme se neznali , ale vypadal v pohodě jako hráč i admin ....
AnarChyy
Citácia
Jop, na tebe se nedá zapomenout :D U vizitky jsem se docela zasmál :D ...i když možná jsi to s tím spongebobem myslel vážně že :D
toho spongeboba jsem myslel smrtelně vážně :D

Citácia
Tohodle cápka si pamatuje z dob kdy jsem začínal , což už je nějakej ten rok (měl jsem jiný nick samozřejmě), nikdy jsme se neznali , ale vypadal v pohodě jako hráč i admin ....

Taky že jsem , akorát si moc lidí bere až moc k srdci to co jim napíšu :D a pokud to tak je , tak nemají na internetu co dělat.
Patazz
mám před tebou obdiv, ten se ale netýká vůbec sp, ty víš za co tě já uznávám.

Mohli by jsme si zase někdy zapařit simse:D
AnarChyy
Citácia
mám před tebou obdiv, ten se ale netýká vůbec sp, ty víš za co tě já uznávám.

Mohli by jsme si zase někdy zapařit simse:D

Táák někdy určitě :D
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
11 Hlasov
20%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu