Informácie o serveri
Čítať tému
ArcikTV Vizitka
|
|
ArcikTV |
Pridané 27.11.2013 19:30
|
![]() ![]() Príspevkov: 27
Založený: 31.10.13
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru: ArcikTV Odehrané hodiny na serveru: 160+ Váš bankovní obnos: 23mg+ Nasbíráno marihuany: 20 Vlastním dům číslo: Neni Vlastním hotel číslo: Neni Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Neni Můj oblíbený administrátor: yaroush , smetyx Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /info Můj nejoblíbenější event serveru : /zavod Bridge Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Vyrazovak , Kopec smrti Mé oblíbené vozidlo: Cheetah Má oblíbená práce na serveru: Právnik Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: 2.5 Vaše webové informace Váš nick na webu: ArcikTV Vloženo komentářů: 23 Vloženo příspěvků ve fóru: 9 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: ---- Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: ---- Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: ---- Vaše osobní stránka Jméno: Patrik Příjmení: Grega Datum narození: 24.1.2000 Věk: Zachvíli 14 Kontakty: skype - nedám Kraj: Neuvedeno Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Moc Stav: Svobodný Zaměstnání: Študent Vzdělání: Základní Jazyky: Slovenčina , Čeština , Nemčina , Angličtina , Ruština Děti: Neuvedeno Kde bydlím: V dome S kým bydlím: S rodiči Sexuální orientace: Sem na ženy ![]() Poznámka: No nic ![]() Informace Vaší povahy Povaha: Neviem ... Pohled na svět: ---- Otevřenost: ---- Moje povaha: Vúdči , Veselý , Taktický Informace o Vaší postavě Výška: 170 Hmotnost:57 Postava: Sportovo-vypracovaná Barva očí: Hnedo-zelená Barva vlasů: Hnedá Brýle: Jen sluneční Na těle mám: Kožu Vousy: Když mám , sundám Fotografie: B) Závislosti Kouření: Nene ![]() Alkohol: To neni pro mé .. Sex: Když dá tak ano ![]() Závislosti: Armáda , superparba.eu , Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: Počítač .... Sport: Futbal , MMA Zápasník (nezápasím zatím) Literatura : Neuvedeno Hudba : Kali Zvíře: Pes Můj styl Moje motto: Nikdy to nevzdávaj (Never Back Down) Moje webová stránka: Tich je moc .. Životní cíl: Být voják Co nesnáším: Policii Co miluji: Vojaky , Ženy Oblíbená muzika: Rap , soundtracky od armádních filmú Oblíbené jídlo: Špagety Oblíbené pití: Cola Oblíbený film: Black Hawn Down Oblíbená kniha: Nečítam Oblíbené oblečení: Maskáče Oblíbená barva: Modrá , Zelená |
|
|
rikardo |
Pridané 30.11.2013 22:17
|
![]() ![]() Príspevkov: 361
Založený: 07.10.13
|
Pekná vizitka Arcik ![]() ![]() |
|
|
ArcikTV |