Informácie o serveri
Čítať tému
ManTomCity vizitka
|
|
ManTomCity |
Pridané 20.11.2013 21:31
|
![]() ![]() Príspevkov: 47
Založený: 04.04.13
|
Vaše serverové informace-Vidíme sa o 3 mesiace ![]() Váš nick na serveru:ManTomCity Odehrané hodiny na serveru:600h+ - Váš bankovní obnos:- Nasbíráno marihuany:- Vlastním dům číslo:- Vlastním hotel číslo:- Vlastním auta:- Momentálně jsem šéfem/členem gangu:- Můj oblíbený administrátor:každého mam rád ![]() ![]() ![]() Můj nejoblíbenější příkaz serveru:/kill /port /privolat /garaz Můj nejoblíbenější event serveru:/zavod bridge Má nejoblíbenější akce od administrátorů:Tuning zraz a všetko na koncovku -smrti ![]() Mé oblíbené vozidlo:Cheetah,SandKing,Bullet, Má oblíbená práce na serveru:Terorista,Mechanik Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole):2 Vaše webové informace Váš nick na webu:ManTomCity Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick):1 Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick):63 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: ![]() ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas:Nemám oblubené. Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat:http://superparba.eu/forum/viewforum....rum_id=247 Vaše osobní stránka Jméno:Tomáš Příjmení: ![]() Datum narození:23.02.1996 Věk:17 Kontakty:Ked chceš napíš mi SZ alebo PM ![]() Kraj:Nitrianský Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Dosť ![]() Stav:Slobodný ![]() Zaměstnání:Študent ![]() Vzdělání:Materská škôlka ![]() ![]() ![]() Jazyky:Anj,Sj,Čj Děti:Ano,chcem mat ![]() Kde bydlím:V dome ![]() S kým bydlím:Rodičia,sestra a hafík ![]() Sexuální orientace:Heterosexuál Poznámka: ![]() Informace Vaší povahy Povaha:Sangvinik Pohled na svět:Optimista B) Otevřenost:Extrovert Moje povaha:Som za každú srandu ![]() Informace o Vaší postavě Výška:183cm Hmotnost:60 kg ![]() Postava:Tak akurát ![]() Barva očí:Modrá Barva vlasů:Hnedá Brýle:Nepotrebujem,iba ked sa slním ![]() Na těle mám:Oblečenie ![]() Vousy:Oholené Fotografie (ukažte se nám): ![]() Závislosti Kouření:Nie Alkohol:Nooo.. stáva sa ![]() Sex: ![]() Závislosti ![]() Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: Dievčata,Auta,Futbal,Hokej,SuperParba Sport:Futbal,Hokej,Orientačný beh domov po tažkej noci ![]() ![]() ![]() Literatura:Šport Hudba:Majk Spirit,Rudimental,Dj Tiesto,a house/dance. Zvíře:Mám psíka ![]() Můj styl Moje motto:Nerob druhým to, čo nechceš, aby iní robili tebe! Moje webová stránka:Ešte nieje hotová. Životní cíl:Byť štastný,Mat rodinu a ludi na ktorých sa dá spolahnut. Co nesnáším:Ohováranie,Posmievanie,Machrovanie. Co miluji: Dievčatáá ![]() Oblíbená muzika:Majk Spirit,Rudimental,Dj Tiesto,a house/dance. Oblíbené pití:Sprite,Kofola,Čistá voda a vodka ![]() Oblíbený film:Je ich vela ![]() Oblíbená kniha:Nemám Oblíbené oblečení:Nike,Adidas,Puma,LOUIS VUITTON bejby LOUIS VUITTOÓÓN ![]() Oblíbená barva:Zlatá,Biela,Modrá Upravil ManTomCity dňa 18.12.2013 23:07 |
|
|
AspireK_ |
Pridané 20.11.2013 21:32
|
![]() ![]() Príspevkov: 269
Založený: 12.10.13
|
Pěkná vizitka hráč slušnej |
|
|
ManTomCity |
Pridané 20.11.2013 21:34
|
|
Dakujem ![]() |
|
|
imkovrabel |
Pridané 27.11.2013 19:16
|
![]() ![]() Príspevkov: 298
Založený: 26.01.13
|
fajn vizitoš |
|
|
SpookeR |
Pridané 27.11.2013 19:17
|
![]() ![]() Príspevkov: 52
Založený: 01.10.13
|
super vizitka a best hráč ![]() ![]() |
|
|
Mireec |
Pridané 27.11.2013 19:20
|
![]() ![]() Príspevkov: 24
Založený: 09.03.13
|
Pekná Vizitka ![]() |
|
|
Undertaker |
Pridané 27.11.2013 19:20
|
![]() ![]() Príspevkov: 1513
Založený: 16.01.13
|
noo vizitka sa ti ako tak podarila ![]() hrac si slusny a pohode + virtualny kamos ![]() _†_ All Cops Are Bastards _†_ ! ! ! ! ! 7.300 hodin na SP ! ! ! ! ! > > https://img.tpx.cz/uploads/Zakaz-VT-U...Under3.jpg < < ![]() ↓ ↓ Vizitka More ↓ ↓ > > https://img.tpx.cz/uploads/Hunteri-3.jpg < < ![]() |
|
|
ManTomCity |
Pridané 02.12.2013 18:20
|
|
Dakujem vám ![]() ![]() |
|
|
Jiry |