Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

[D)ianka_- To musíš vedieť :D !
Delux
Citace
[img]http://images.dogforum.sk/files/ezjs6xts78w408w0ena6.jpg[/img]

Toto mi nadáva na servery ? :DDDDDDDDDDDDDDDDD fakin
Dianka
:D Nick na servery? Keby som tak vedela kto si :D sa ukáž ty.
Maorex
Pekná vizitka *Dobrá práce*
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=11618
Dianka
:D Dík Marečku. *VZDAVAMSE*
AjanCZ
V pohodě holka, stebou bych si v reálu určitě měla co říct. *Dobrá práce*
Dianka
Dík. :D Nápodobne, máme dosť spoločného, si myslím :D . Jojo
Polaco
Vizitka pěkná třeba se ale viac poznať :D
TheRaP
Z tej vizitky som asi oslepol čumím R.I.P. teplé farby.
Hhhhh, nato že maš 11rokov sa mi zdaju byť dosť vtipne tie nazory na tu politiku :D A aj ten tvoj "rasizmus" :D Ja som sa v 11 hrával doma s Legom a bol som rad že sa mám s čím hrať a deti s 11 v sučastnosti už takyto rasisti ? :D No doplaču proste :D
Dianka
To, že nemám rada imigrantom nemá nič spoločné s tým, že by som si mala myslieť, že bieli sú nadriadená rasa. Je to len môj názor. Ma ovplyvňuje prostredie heheheee. Dôvody? Ešte pred rokom som bránila Vietnamcov, cigánov a čiernych. Ale z toho ako sa ku mne títo ludia správali vo mne vznikla nenávisť k nim. Ja nemám nič proti tomu ak niekto žije vo svojej krajine, mne len vadí, že sa sem sťahujú a množia sa. Môjmu bratovi skupinka cigánov keď mal 7 rokov priložila nôž ku krku. Mňa šesť cigániek napadlo. Opitý cigán ma skoro zabil, pretože odo mňa pýtal zapalovač a ja som ho nemala. Malí cigáni odo mňa žobrali a keď som im nič nedala začali mi nadávať. Idem s kamarátom z obchodu a skupinka nás len tak zastavila a chceli sa biť. Samozrejme hneď vyťahovali nože. Idem s kamarátkou z obchodu a dvaja cigáni po nás začnú pokrikovať "Vyfajči mi! " . Sedím v autobuse a ožratý cigán vojde, lahne si na zem a začne kričať na celý autobus. 15- ročný Vietnamec mi začal rozprávať o tom, ako si chytí nejakých bielych a rozkope ich. Tučný Vietnamec mi začne nadávať, že som k...., tučná. Môjmu otcovi jeden malý cigán skočil pod auto a kvôli nemu mal problémy. Každý deň vidím cigánov ako sa hrabú v smetiakoch a doslova nám serú pod oknami. Dnes som išla na tréning a opitý cigán s cigánkou začnú nadávať na plné hrdlo, blokovať premávku. Ešte stále je to málo dôvodov? Naštvaný
AjanCZ
Souhlasím s Diankou, za těch pár let mám vůči nim takovou averzi, že to není možný. Bydlím v kraji, kde jsou s nima opradu velké problémy, ale to se nedá srovnávat se Slovenskem. Čím dál víc si dovolují. Vysmívají se pracujícím lidem, i když je živí. Já se nepovažuji za rasistku, ale netajím se tím, že mi tu prostě vadí. Jsem jen nespokojená občanka ČR, ale podle některých jedinců jsme extremisté. Nu, proč ne. Ratatata
Dianka
Akurát dneska sa stalo, že Vietnamec ( deviatak ) zbil môjho spolužiaka a sharp skinhead sa na tom dobre zabával. Žijem v Košiciach a ako vela ludí vie, nachádza sa tu Lunik 9 stačí si to dať do googlu a hneď si môžte urobiť predstavu ako zničili cigáni sídlisko, na ktoré išli milióny eur.
Ruda
Citace
Atmyni robia svoju prácu na 2- moji oblúbení sú Rudinsky jazyk, WendiS a mAGiic

watafak? :D To kde si vyhrabala? :D
Dianka
:D noo... je to pravda :DD [2+] :D
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů
13%