Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

díííí End:)
Xpression
Jaj, takže na 921 zpráv jsi neodpověděl, tytyty :D

Ne, sranda, však tady je vidět, že opravdu odpovídáš. Jen tak dál a promiň za křivé obvinění o té aktivitě na serveru, o prázdninách jsem tu nebyl... ale i tak, aktivita na serveru je jen + pro tebe.
_Ego
Pěkná vizitka:O
Pozdravuj rixe:D
HeWhoMustNotBeNamed
Dík, udělal jsem Vánoční úklid vizitky. Skull Něco zaktualizoval a něco zase ne(Už se mi nechtělo. :D)
LeGacy
Pixeli, Pixeli. :D
Na ICQ máme cez 2400 správ, na Skype ešte viac. Vychádzali sme si velmi dobre, dobre sa s tebou pracovalo, len potom prišlo to nedorozumenie a nejak sme sa navzájom nekontaktovali. Prajem ti Veselé Vianoce a budem rád, keď sa vrátiš späť k aktívnemu hraniu, pretože 1 hlavný administrátor to tu má ťažké. Som zvedavý na ten design, keď budeš niekedy niečo potrebovať, napíš. Palec nahoru
Yamatino108
Ked som tu začínal hrať myslel som si že si namysleý administrátor ktorý má len svojich vyvolených a o hráčov sa niak nezaujíma.Ale nakoniec som zmenil na teba názor myslím že pre nás-hráčov robíš maximum niekedy zabehneš na server.A nemáš žiadnych vyvolených s ktorými iba udržiavaš kontakt a s nikým iným.Odomňa máš velké +.Prajem ti krásne a veselé Vianoce Smile.
HeWhoMustNotBeNamed
Citace
Yamatino napsal:

Ked som tu začínal hrať myslel som si že si namysleý administrátor ktorý má len svojich vyvolených a o hráčov sa niak nezaujíma.Ale nakoniec som zmenil na teba názor myslím že pre nás-hráčov robíš maximum niekedy zabehneš na server.A nemáš žiadnych vyvolených s ktorými iba udržiavaš kontakt a s nikým iným.Odomňa máš velké +.Prajem ti krásne a veselé Vianoce Smile.

Díky moc Smile Tobě taktéž šťastné a veselé Vánoce.

Citace
LeGacy napsal:

Pixeli, Pixeli. :D
Na ICQ máme cez 2400 správ, na Skype ešte viac. Vychádzali sme si velmi dobre, dobre sa s tebou pracovalo, len potom prišlo to nedorozumenie a nejak sme sa navzájom nekontaktovali. Prajem ti Veselé Vianoce a budem rád, keď sa vrátiš späť k aktívnemu hraniu, pretože 1 hlavný administrátor to tu má ťažké. Som zvedavý na ten design, keď budeš niekedy niečo potrebovať, napíš. Palec nahoru

Samozřejmě Smile A děkuji. Zvyš aktivitu, ať se můžeš vrátit do AdminTeamu. Tobě taktéž šťastné a veselé Vánoce. Smile

Díky oboum. Smile)
Donutte
Jseš sexi a v pohodě admyn! Moc tě lavískuju :*
VTEC
je to řízek
HeWhoMustNotBeNamed
Citace
Donutte napsal:

Jseš sexi a v pohodě admyn! Moc tě lavískuju :*

Hm, jsi tu přes HSS, takže obchazeč.. :D

Citace
VTEC napsal:

je to řízek

heheheee
Patazz
Absolutně největší homosexuál na serveru.
HeWhoMustNotBeNamed
Citace
Patazz napsal:

Absolutně největší homosexuál na serveru.

Díky. Smile
Jiry
Pěkná vizitka a Ústečák Palec nahoru
img.tpx.cz/uploads/rchldkk.png
rrufo
Pixel patriš medzi naj administratorou si king
Ruda
rrufo rovnou napiš že chceš do AT.

Jinak Pixlo, jsem rád že jsme se poznali. Sranda byla, tak snad zase někdy, ať ti to dopadne jak chce tak přeju hodně štěstí, rád jsem byl v tvým teamu.
HeWhoMustNotBeNamed
Citace
Ruda napsal:

rrufo rovnou napiš že chceš do AT.

Jinak Pixlo, jsem rád že jsme se poznali. Sranda byla, tak snad zase někdy, ať ti to dopadne jak chce tak přeju hodně štěstí, rád jsem byl v tvým teamu.

Díky, s Tebou jsem taky zažil v AT dobrý chvíle, hlavně o prázdninách. :D Třeba zase někdy. Smile
Panzer
Nahoď web design lamičko :D
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
HeWhoMustNotBeNamed
Citace
Panzer napsal:

Nahoď web design lamičko :D

haha
Joseph_CZ
Hele a ty Baftiaři to sou jako mafiani jo? V pohodě člověk ,pomůže když může :D Dá se s nim pokecat, další z ústí.
HeWhoMustNotBeNamed
Citace
Joseph_CZ napsal:

Hele a ty Baftiaři to sou jako mafiani jo? V pohodě člověk ,pomůže když může :D Dá se s nim pokecat, další z ústí.

ja to takhle nenapsal. :D:D
Joseph_CZ
No to je jedno ale v tom smyslu jo :D :D
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
11 Hlasů
20%