Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

_PaVe[L] VIZITKA MDFK NEW
_PaVeL
img.tpx.cz/uploads/Server%20info%20doness.png

img.tpx.cz/uploads/%C5%A1ipkamaybeys.pngNick na servrošu: _PaVe[L] (starší: xDPawelxD)

img.tpx.cz/uploads/%C5%A1ipkamaybeys.pngNahráno no-lifu: 1 000h+

img.tpx.cz/uploads/%C5%A1ipkamaybeys.pngZacashenost: Vše má jeden nejmenovaný botolízal.

img.tpx.cz/uploads/%C5%A1ipkamaybeys.pngNahuleno a nasbíráno mařky: 200g

img.tpx.cz/uploads/%C5%A1ipkamaybeys.pngPodnikatel Pája: Prodal jsem firmu.

img.tpx.cz/uploads/%C5%A1ipkamaybeys.pngBarák: 257 (LS)

img.tpx.cz/uploads/%C5%A1ipkamaybeys.pngVlastním hotel číslo: Vždy ten nejlevnější rofl ( Jokeman Pája )

img.tpx.cz/uploads/%C5%A1ipkamaybeys.pngMomentálně jsem šéfem/členem gangu: Outlaws Deckers, ale šéfem jsem everywhere.

img.tpx.cz/uploads/%C5%A1ipkamaybeys.pngMůj oblíbený administrátor: (Komu lezu do assu) zde výběr Smetyx, Detr0it, RedGinger, Shalmay, Under_Taker, PatreS, DoMiNo, Urážmik

img.tpx.cz/uploads/%C5%A1ipkamaybeys.pngMůj nejoblíbenější přejkaz serveru: /admins, /kill, /q

img.tpx.cz/uploads/%C5%A1ipkamaybeys.pngMůj nejoblíbenější event serveru /zavod rally,/zavod stadion

img.tpx.cz/uploads/%C5%A1ipkamaybeys.pngMá nejoblíbenější akce od administrátorů: Závody, ale neumím je.

img.tpx.cz/uploads/%C5%A1ipkamaybeys.pngMé oblíbené vozidlo:Infernus,Cheetah, DUMPER

img.tpx.cz/uploads/%C5%A1ipkamaybeys.pngMá oblíbená práce na serveru: Nejsem ROM, ale nebaví mě makat.

img.tpx.cz/uploads/%C5%A1ipkamaybeys.pngOhodnoťte známkou práci administračního týmu 1** ( Abych řádně vlezl do assu )

img.tpx.cz/uploads/web%20info%20doneskas.png

superparba.eu/static/img/avatars.php/1726494170.png

img.tpx.cz/uploads/%C5%A1ipkamaybeys.pngVáš nick na webu:
Here(klik)

img.tpx.cz/uploads/%C5%A1ipkamaybeys.pngVloženo komentářů: Here(klik)

img.tpx.cz/uploads/%C5%A1ipkamaybeys.pngVloženo příspěvků ve fóru: Here(klik)

img.tpx.cz/uploads/%C5%A1ipkamaybeys.pngDoporučte téma z fóra: Prolezte to celé.rofl

img.tpx.cz/uploads/REAL-LIFE.png

img.tpx.cz/uploads/%C5%A1ipkamaybeys.pngJméno: Pavel

img.tpx.cz/uploads/%C5%A1ipkamaybeys.pngPříjmení: Hej kámo adresu nechceš ?

img.tpx.cz/uploads/%C5%A1ipkamaybeys.pngDatum narození: 2.4.1999 ( K narozkám můžete přát pořád ) rofl

img.tpx.cz/uploads/%C5%A1ipkamaybeys.pngVěk:18 Na holou

img.tpx.cz/uploads/%C5%A1ipkamaybeys.pngVzdělání: Jak šéf jsem dokončil nedokončitelné. Ano mám hotovou základku a momentálně dělám prvák ( FOTOGRAFIE, MULTIMÉDIA )

img.tpx.cz/uploads/%C5%A1ipkamaybeys.pngKontakty: Skype: pavlik006

img.tpx.cz/uploads/%C5%A1ipkamaybeys.pngKraj : Vysočina

img.tpx.cz/uploads/%C5%A1ipkamaybeys.pngKolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Těžko říct, těžko poznat kdo se tak jen tváří a kdo opravdu je. Je jich pár, kterejm (MORAVA GOGO) věřím.

img.tpx.cz/uploads/%C5%A1ipkamaybeys.pngDěti: Budou,budou heheheee

img.tpx.cz/uploads/%C5%A1ipkamaybeys.pngS kým bydlím: S rodiči Tu máš

img.tpx.cz/uploads/%C5%A1ipkamaybeys.pngHráči, které nikdy nezapomenu: Kapr,@angel, Detr0it

img.tpx.cz/uploads/%C5%A1ipkamaybeys.pngHráči, kteří stojí za zmínku: Ameli1,Tumik, Norb, Elcoolion, Shalmay, Matuš, RedGinger, DoMíNo, Kikush, ..Derpina.., GamblerKiller, Hunacam, Wanty, Pitras, Trepkin, Jiry, Pilot, Sippox, Gatoo, Vokřajs.. a vůbec celé OD

img.tpx.cz/uploads/POSTAVASKALOLAS.png

img.tpx.cz/uploads/%C5%A1ipkamaybeys.pngVýška: 172

img.tpx.cz/uploads/%C5%A1ipkamaybeys.pngHmotnost: Tu nějakej fitnes odborníkolízal ? Potřebuju tak dvacku navrh.. =D

img.tpx.cz/uploads/%C5%A1ipkamaybeys.pngPostava: Hubená, Sportovní, ale to jen ve chvíli když běžím na židlu od kompa.

img.tpx.cz/uploads/%C5%A1ipkamaybeys.pngBarva očí: Modrá

img.tpx.cz/uploads/%C5%A1ipkamaybeys.pngBarva vlasů: Hnědá

img.tpx.cz/uploads/%C5%A1ipkamaybeys.pngBrýle: max. SWAG BREJLE MDFK

img.tpx.cz/uploads/%C5%A1ipkamaybeys.pngVousy: Sekám to křoviňákem.

img.tpx.cz/uploads/%C5%A1ipkamaybeys.pngFotografie (ukažte se nám):

img.tpx.cz/uploads/NE%C4%8CUUM.png

img.tpx.cz/uploads/z%C3%A1vislostistkys.png

img.tpx.cz/uploads/%C5%A1ipkamaybeys.pngKouření: Špatný

img.tpx.cz/uploads/%C5%A1ipkamaybeys.pngAlkohol: Smile Smile Smile Smile

img.tpx.cz/uploads/%C5%A1ipkamaybeys.pngSex: 69 heheheee

img.tpx.cz/uploads/%C5%A1ipkamaybeys.pngZávislosti: PC,

img.tpx.cz/uploads/z%C3%A1jmo%C5%A1kytest.png

img.tpx.cz/uploads/%C5%A1ipkamaybeys.pngZájmy: Fotbal,Florbal,PC, Běhání na komp, Běhání na bus, Spaní

img.tpx.cz/uploads/%C5%A1ipkamaybeys.pngSport: Florbal,Fotbal...a vše co se zrovna hraje Pohoda

img.tpx.cz/uploads/%C5%A1ipkamaybeys.pngLiteratura : Kdysi jsem přečetl abecedu :|

img.tpx.cz/uploads/%C5%A1ipkamaybeys.pngHudba : Bzum, Bzum brekekekekeek

img.tpx.cz/uploads/%C5%A0T%C3%9DLMDFK.png

img.tpx.cz/uploads/%C5%A1ipkamaybeys.pngŽivotní cíl: Hah.. doposud jsem to nikomu neřekl, ale VY NEBUDETE VYJÁMKOU ! ( Trollolo, už jsi čekal, že to napíšu ? né..) :D

img.tpx.cz/uploads/%C5%A1ipkamaybeys.pngCo nesnáším: Namyšlený Na hlavu

img.tpx.cz/uploads/%C5%A1ipkamaybeys.pngOblíbená muzika: Bzum Buzm brekekekek rofl

img.tpx.cz/uploads/%C5%A1ipkamaybeys.pngOblíbené jídlo: *PIZZAMNAM*

img.tpx.cz/uploads/%C5%A1ipkamaybeys.pngOblíbené pití: *PEPSI* Kofola,Fanta,Big Shock,Coca Cola,

img.tpx.cz/uploads/%C5%A1ipkamaybeys.pngOblíbená barva: Modrá

ROZHOVOR WITH ****ING ME => http://superparba.eu/forum/viewthread...rowstart=0

VIZITKA JE NA RYCHLO BUDU JÁ JEŠTĚ EDITOVAT
Upravil/a _PaVeL dne 08.02.2018 21:58
NorB
Krajšia vizitka ako pred tým. Najz.
Dnes si ma prekvapil, že si ani nevedel, že som v tvojom gangu :D. Nevadí, stane sa :D
_PaVeL
Citace
NorB napsal:

Krajšia vizitka ako pred tým. Najz.
Dnes si ma prekvapil, že si ani nevedel, že som v tvojom gangu :D. Nevadí, stane sa :D

Asi tě nabral Tumik parchant mně nic neřekl rofl
Sorry jinak díky NoRethe.heheheee

Upravil/a _PaVeL dne 29.12.2013 19:17
carbon
Pěkně zpracovaná vizitka, jde vidět, že jsi si dal práci. *Dobrá práce* Kdyby jsi se nudil tak v podpisu mám odkaz na mou vizitku jazyk ;)
_PaVeL
Citace
carbon napsal:

Pěkně zpracovaná vizitka, jde vidět, že jsi si dal práci. *Dobrá práce* Kdyby jsi se nudil tak v podpisu mám odkaz na mou vizitku jazyk ;)

Hehe díky ano práce byla.. Smile Něco jsem ti tam taky napsal (nemáš zač.) rofl
Upravil/a _PaVeL dne 29.12.2013 21:21
tuhy10
Pekná vizitka :D Pekne sis dal záležet *Dobrá práce*
_PaVeL
Citace
tuhy10 napsal:

Pekná vizitka :D Pekne sis dal záležet *Dobrá práce*

Taky díky *Dobrá práce*
Upravil/a _PaVeL dne 29.12.2013 23:41
Panzer
Ty mě přijdeš jako takovej rektální aplinista. Jinak ty
Citace
Hráči, kteří udělali něco pro SP:
Máš špatne nick @ngel a @ngel je legenda, ne zrovna holčina která pro SP udělala něco ohromnýho. Ale jo názor je názor, s kaprem souhlasim. Ale mělo by tam být mnohem víc lidí.
Citace
Hráči, kteří stojí za zmínku:
A proč stojí za zmínku?
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
_PaVeL
Citace
Panzer napsal:

Ty mě přijdeš jako takovej rektální aplinista. Jinak ty
Citace
Hráči, kteří udělali něco pro SP:
Máš špatne nick @ngel a @ngel je legenda, ne zrovna holčina která pro SP udělala něco ohromnýho. Ale jo názor je názor, s kaprem souhlasim. Ale mělo by tam být mnohem víc lidí.
Citace
Hráči, kteří stojí za zmínku:
A proč stojí za zmínku?

Pro SP:
Můj názor nezměníš..

Zmínka:
Něco jsem ti tam doplnil, doufám, že jsi nad míru spokojen Proč !!

Prosil bych trochu objasnění proč si myslíš, že bych byl nějaká vlezdop.. ?
*!*
Panzer
Beru podle chování a vyjadřování. Pro mě jsi vlezdo****ka Smile
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
_PaVeL
Citace
Panzer napsal:

Beru podle chování a vyjadřování. Pro mě jsi vlezdo****ka Smile

Je to tvůj názor já ho beru.
Ale nechápu proč bych měl někomu lízt do pr**le na nějakým herním serveru superpařba. Na hlavu
Nemám k tomu důvod.
Upravil/a _PaVeL dne 30.12.2013 11:23
asthenic
Prečo musí mať písmo velkosť takú, aby to videl slepý človek? Nestačí mať normálnu prednastavenú velkosť na /12/ ? Ťažšie sa to číta, keď je to také velké. Apropo, zmenši počet smajlíkov a bude to fajn. Aj s nadpismi si sa mohol pohrať.
_PaVeL
Citace
LOL_Noob napsal:

Prečo musí mať písmo velkosť takú, aby to videl slepý človek? Nestačí mať normálnu prednastavenú velkosť na /12/ ? Ťažšie sa to číta, keď je to také velké. Apropo, zmenši počet smajlíkov a bude to fajn. Aj s nadpismi si sa mohol pohrať.

Samá kritika.
Vizitka je velkými písmeny, aby byla přehledná.
Smajlíci tam vyjadřují to co mají.
Na tomhle nic nehodlám měnit.
Ale díky.Díky
Upravil/a _PaVeL dne 30.12.2013 12:28
rikardo
Náhodou je to pekná vizitka, je priehladná s pekne zladenými farbami. *Dobrá práce*
_PaVeL
Citace
xlsonSK napsal:

Náhodou je to pekná vizitka, je priehladná s pekne zladenými farbami. *Dobrá práce*

Díky moc aspoň někdo se najde a ocení Díky
Upravil/a _PaVeL dne 31.12.2013 12:07
_PaVeL
Citace
Ameli1 napsal:

Tenhle kluk je strašnej blázen. Dobře se s nim kecá a vyváděj bláznoviny. Pěkná vizitka, doporučuju :D

Díky ty lamáku Jooo Pusa Pusa
Upravil/a _PaVeL dne 03.01.2014 11:37
_Ego
Pěkná povedená vizitka, super si si s tim pohrál, ale úplně TOP jsou ty "[img]http://jaros.in/skins/inv/imgs/ico_right.png[/img]", to se mi fakt líbí.
_PaVeL
Citace
VaciQ napsal:

Pěkná povedená vizitka, super si si s tim pohrál, ale úplně TOP jsou ty "[img]http://jaros.in/skins/inv/imgs/ico_right.png[/img]", to se mi fakt líbí.

Moc,Moc díky.
BTW: Taky to bylo tam dávat rofl
Yamatino108
Vizitka sa mi moc páči :D.Si mi moc simpatický hráč zatial nemám proti tebe žiadnu kritiku Smile.Bol som s tebou v gangoch a je s tebou sranda :D.
_PaVeL
Citace
Yamatino napsal:

Vizitka sa mi moc páči :D.Si mi moc simpatický hráč zatial nemám proti tebe žiadnu kritiku Smile.Bol som s tebou v gangoch a je s tebou sranda :D.

Děkuji ti moc yama Smile
Upravil/a _PaVeL dne 03.01.2014 16:17
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasů
19%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu