Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

21.7. _RaPtOR_
LeGacy
Tak teraz končíš? Nechápem.
TheRaP
Citace
LeGacy napsal:

Tak teraz končíš? Nechápem.

Nekončím.
Ja som svoju vizitku aktualizoval naposledny pred pol rokom a vtedy som končil - daval pauzu. A hrači čo si to prečítali dneska si mysleli že končím teraz.

Cháááápeš ??? :D
Ruda
Kámo sem trošku mimo, to končíš nebo co? :D

// Jo takle už si to čtu...:-DDD
Každopádně i když jsme se hodněkrát nepohodli, tak tě pořád respektuju a mám tě svým způsobem rád. Smile
Luky_SVK
Tak ako píše Uda, nespočetne velakrát sme sa na sebe vyzúrili ale to vždy prešlo
Rešpektujem ťa, a vizitka je dokonalá
ELKO
Mr,Rap,
ďakujem že si ma dal medzi svojcih oblubneych.. Ratatata Tak prežili sme toho nespočetne.Pametám si začiatky v IB,ked si ma prinutil ísť Gr. :D Moj ritný veniec bol dosť stiahnutý,ale vyhrali sme a ty si ma pochválil(niečo v tom zmysle že kde si doteraz bol ?).Viem dosť vela krat sme sa pochytili ale čo bolo to bolo.Si super bloker,super hráč a ďakujem ti za každý názor či dobrý či zlý..btw:Slubil si my asi tisic krat že jak dojdeš d Senca a pojdeš von ale ani raz si to nespravil Facepalm
TheRaP
Ruda - poslednu dobu mi dost lezes na nervy, myslim si o tebe svoje veci ale taktiez ta mam rad
Luky - diky moc
Elko - Moc si to nepamatam ten den, coze som ti napisal ? :D Jak som ta pochvalil ci jak ? :D Neboj sa inak, dojdem urcite raz mozno :D
aure
raptor pekna vizitka len tam nieco nevidim alebo niekoho Sad
TheRaP
Tumik diky moc
Aure vidis na teba som zabudol, ked budem robit aktutalizaciu tak ta dam dam Smile Smile
Upravil/a TheRaP dne 03.01.2014 22:15
Ragnar
ehm 5MG ?
TheRaP
Citace
Ence napsal:

ehm 5MG ?

cs :D
Podrazak
Páni, super vizitka a děkuji za takové vyjádření vděčnosti .... jsi v pohodě hráč,fajn člověk a ještě lepší závodník .... Smile Nightmare !!! Smile
Ragnar
5MG si na mě zapoměl :D
Loukas
Citace
Loukas napsal:

Sice tě neznám, ale "Historii tvé postavy" jsem dočetl celou a už jen to mně o tobě zaujalo! *COOOOL*

Toto jsem o tobě napsal 18.03.2013 16:18..

Nečekal jsem, že si přesto s tebou toho tolik zažiju.. Od odchodu z gangu přes hádky apod. sračky, které mně dostaly a od tebe mně celkem štvaly..

Nakonec jsme spolu znovu ve stejném gangu, nezáleží na tom, že jiném. Doufám, že spolu už budeme vycházet, jakožto že vypadá, že ano.

A netrap se tím o čem jsme se bavili, doufám, že to přejde.
Drž se Rape!
TheRaP
Vizitka mi tu hnila vyše roka, konečne som sa ju rozhodol aktualizovať a prerobiť od základov *REKONSTRUKCE*

Upravil/a TheRaP dne 23.04.2015 15:23
aure
pekna masinka raptorko a vizitka sa da ale je moc od hovna :D a este jedna vec zase si na mna zabudol !
Upravil/a aure dne 23.04.2015 15:37
TheRaP
Citace
aure napsal:

pekna masinka raptorko a vizitka sa da ale je moc od hovna :D a este jedna vec zase si na mna zabudol !

Však ty si tam ! :D Aurelius
TheRaP
Citace
aure napsal:

Však ty si tam ! :D Aurelius
aure
jj uz sa vidim ale chcem vediet este dlzku tvojo ehm :D:DD
TheRaP
Citace
aure napsal:

jj uz sa vidim ale chcem vediet este dlzku tvojo ehm :D:DD

myslel som si ze ty to budes vediet Sad Sad :D fajku ?
Strny
Pěkná vizitka RaPe ! Smile Hodně štěstí s gangem ! Dobrý kolega a závodník Smile
Upravil/a Strny dne 23.04.2015 18:09
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasů
19%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasů