Informace o serveru
Číst diskuzi
|
Veřejná omluva pawel
|
|
| thomas23 |
Přidané 22.01.2014 18:58
|
![]() Příspěvků: 630
Založený: 20.02.11
|
Pixel: Citace Ahoj pixel, prosím tě o přečtení tohoto textu má to pro mně velký význam děkuji. Wlcacek Citace Ahoj wlku určitě si pamatuješ co se v posledním měsíci odehrálo. Chtěl, bych ti předat upřímnou omluvu. CzSK Citace Zdarec Cézete myslím, že tu je zbytečné zmiňovat co se odehrálo v podsledních dnech. A prosím zkus si toto přečíst celkem mně na tom záleží. |
|
|
|
| f86 |
Přidané 22.01.2014 19:03
|
![]() Příspěvků: 2106
Založený: 22.10.12
|
treba dva krát merať, raz rezať predsa to je len hra a netreba to brať až tak vážne. Tiež sú tu ludia ktorí ma vedia vytočiť ale v rámci možnosti sa snažím byť kludný s ludským prístupom. ak si to prečítaš...tak do budúcna vela happy a menej nerves takýto prejav sa mi páči, je vidieť že máš charakter. |
|
|
|
| Ruda |
Přidané 22.01.2014 19:45
|
![]() Příspěvků: 2692
Založený: 15.03.13
|
Jak měl ten hráč nick? Žádnej Pawel mi nic neříká. Nebo o koho jde alespoň +-? I když se mě to netýká, tak mě to zajímá.
|
|
|
|
| Kriss |
Přidané 22.01.2014 19:58
|
![]() Příspěvků: 754
Založený: 27.03.11
|
Teď jak si to vezmou Ti na kterého to směřuje, buď strategický tah, nebo upřimný doufám že to druhé. Já Ti uvěřil. |
|
|
|
| RaSTa |
Přidané 22.01.2014 20:35
|
![]() Příspěvků: 162
Založený: 05.11.13
|
ehm...vím, že je Cézet nějakou dobu pryč z AT, ale zasvětí mě někdo proč ? =D |
|
|
|
| thomas23 |
Přidané 22.01.2014 20:38
|
![]() Příspěvků: 630
Založený: 20.02.11
|
Citace (20:34:55) _[P]aWe[L]_: Pawel vzkazuje rudovi: _Pave[L] (změna nicku z xDPawelxD) + Kriss: Promiň, ale tohle mně celkem zarazilo, myslíš si, že bych si dovolil nějaký "strategický tahy" před celou SP ? Je to upřímná omluva a veřejně je z důvodu toho, že když to napíšeš soukromně vypadá to jak, kdyby si seděl v rohu a doufal, že si přilepšíš. Myslím si, že je lepší to dát najevo celé komunitě o, kterou jde. |
|
|
|
| Kriss |
Přidané 22.01.2014 20:56
|
![]() Příspěvků: 754
Založený: 27.03.11
|
Tak to teda, jo. ![]() Jsi charakter, dle toho.
|
|
|
|
| wlcacek |
Přidané 24.01.2014 18:44
|
![]() ![]() Příspěvků: 6229
Založený: 14.04.11
|
Požádal jsi mě na ICQ o vyjádření a před nějakou dobou jsme o tom psali. Tak to vemem popořadě. Citace Kriss napsal: Tvé komentování v tžomto případě je absolutně nemístné. Ty jsi ten co měl v první řadě založit stížnost na help@superparba.eu a neobcházet na webu a zakládat veřejnou stížnost, kam mohli psát i hráči. A Pawel_ byl jeden z těch co neudržel jazyk za zuby, sesmolil něco o čem si myslel že je pravda. Bohužel čerpal evidentně z: ,,jedna bába povídala". Pak to doladil urážkama v SZ a obcházením a dalším osočováním. Takže Pawel_ je víceméně oběť Tvého obcházení. Citace Kriss napsal: Charakter, který neví kdy má skončit. Teď k PBanovanýmu uživateli: Jak jsem již psal tak už jsme o tom psali. Co se týče mě tak jsem pro UnBan. Předpokládám že po tomhle PBanu by sis mohl dát pozor na to co napíšeš, a hlavně si ověříš to zda je to pravdivé nebo ne. Nicméně o UnBanu by měli rozhodnout především Hl. Administrátoři Webu a CzSK (na něj byl směřovaný útok) I když můj hlas k UnBanu je též důležitý, protože já jsme banující administrátor. Omluvu přijímám. |
|
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
Přijdeš letos na Xmas Párty ?
Ano
27 HlasůRád/a bych, ale nemohu
2 HlasůAno, ale jen na dárečky
8 HlasůNe, budu s rodinou
7 HlasůNe, nebaví mě takové akce
8 Hlasů