Informace o serveru
Číst diskuzi
|LeErik|- Vizitka
|
|
LeErik_ |
Přidané 26.01.2014 15:29
|
![]() ![]() Příspěvků: 63
Založený: 25.12.13
|
![]() Váš nick na serveru: LeEriK_ ![]() Odehrané hodiny na serveru: 300 +/- Váš bankovní obnos: 10-20 MG ![]() Nasbíráno marihuany: Nesbírám Vlastním dům číslo: 880 ![]() Vlastním hotel číslo: Ten který je blízko u mého domu ![]() Můj oblíbený administrátor: Domino! Domino je opravdu admin kterého bych z AT nerad neviděl. Domino odvádí svojí práci na 100% Vždy pomůže, mohu se na něj obrátit a vždy to vyřeší kompromisem který je pro obě strany výhodný! Dle mě nejhorší administrátor: Spooky, yaroush!!! Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /privolat, /flip, /prihodit Můj nejoblíbenější event serveru: /Zavod DragSF Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Tuning sraz Mé oblíbené vozidlo: Infernus, Sultan, Turismo a Elegy Má oblíbená práce na serveru: Yakuza, Taxi, Mechanik Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: 2+ ![]() ![]() Váš nick na webu: LeErik_ Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Spoiler ![]() Nejlepší video : Moje ne ? ![]() Spoiler ![]() Jméno: Erča Datum narození: 14.8.99 Věk: 14 :O Kontakty: Spoiler Skype:eriik.sulean Facebook: https://facebook.com/eriik.sulean.3 Instagram: http://instagram.com/leerikk Ask.fm: http://ask.fm/Eriik5 Kraj: Plzeň! Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Těch pravejch opravdu málo ![]() Stav: Po velmi dlouhé době čerstvě zadaný ![]() Spoiler ![]() ![]() Zaměstnání: Hráč na SP.. Vzdělání: Základní, zatim ![]() Jazyky: Čeština, angličtina, rumunština, slovenština a trošičku němčina ![]() Děti: Jednou bych chtěl ![]() Kde bydlím: V narnii ![]() S kým bydlím: With parents, my computer and with my dog ![]() Sexuální orientace: Sodoma komora, heterák ty žide! ![]() Povaha: Cholerik a Sangvinik ![]() Pohled na svět: Realista, snažím se brát věci takové jaké jsou Otevřenost: ? Otevřená! ![]() Moje povaha: Aktivní, bavící, samostatná, nerozní, neklidná ![]() Výška: 171 Cm Hmotnost: 57kg Postava: Štíhlá, nabuzená, sportovní Barva očí: Hnědá až černá Barva vlasů: Černá Brýle: Nenosim, jenom sluneční ![]() Na těle mám: Bradavky-.- Budu chtít tetování ![]() Vousy: Nemam, holim se ale možná si necham bradku ![]() Fotografie: Spoiler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kouření: Když už, tak třeba při nějakej oslavě vodnici, jinak ne.. Alkohol: Jak kdy. Sex: If you know what i mean ![]() Závislosti: Auta, sport, zvířata, počítače a všechno kolem, hraní na SP ![]() Zájmy: Zájmy jsou moje závislosti! ![]() Sport: Basketbal ♥ Literatura: Facebook ![]() Hudba: HipHop, Rap, Pop ![]() Zvíře: Můj pes ![]() Spoiler ![]() ![]() ![]() ![]() Moje motto: Spoiler 'V mládí ztrácíme rozum kvůli lásce,později ztrácíme lásku kvůli rozumu.' 'Světu můžeš být jedním člověk, ale jednomu člověku můžeš být celým světem.' 'Je lepší být nenáviděn pro to, jaký jsi, než být milován pro to, co nejsi.' 'Miluji život, protože mi dal tebe. Miluji tebe, protože ty jsi můj život.' 'Koho milujeme, toho nejsme nikdy pevně rozhodnuti opustit, i kdyby nám sebevíc ublížil.' Moje webová stránka: Nemam žádnou vlastní webovku ![]() Životní cíl: Mít krásné 2 - 3 děti, ženu a odjed do Ameriky ![]() Co nesnáším: Je toho opravdu hodně v životě co mě s*re ![]() Co miluji: Ji ![]() Oblíbená písnička: Spoiler Oblíbené jídlo: Pizza, Čína a KFC *PIZZAMNAM* Oblíbené pití: Big Shock, BURN, Cola, Dobrá voda Oblíbený film: Ali-G, Klub ****ů, 8Mile a Fast&Furious Oblíbená kniha: Příběhy kačera Donalda :3 Oblíbené oblečení: Horsfeathers, Jordan, Nike, Puma, Adidas Oblíbená barva: Modrá, Červená, Šedá,Žlutááá Upravil/a LeErik_ dne 02.03.2014 16:30 |
|
|
elcoolion |
Přidané 27.01.2014 19:37
|
![]() ![]() Příspěvků: 310
Založený: 26.07.13
|
Neznám tě ale vypadáš jako v pohodě týpek, pěkná vizitka !![]() |
|
|
LeErik_ |