Informace o serveru
Číst diskuzi
|
Vizitka by 7anz7
|
|
| 7anz7 |
Přidané 05.08.2011 14:30
|
![]() Příspěvků: 2
Založený: 15.05.11
|
Vaše server info Váš nick na serveru:7anz7 Váš nick na webu:7anz7 Věk:15 Odehrané hodiny na serveru:cca 250h Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek:XXX Můj oblíbený Administrátor:_[Fria_ Mé oblíbené vozidlo:Bullet Bullet a jenom Bullet Má oblíbená práce na serveru (jsem v ní zaměstnán již delší dobu) olicie... ![]() Vaše osobní stránka Stav (vyberte, nebo napište podle sebe): svobodný Zaměstnání:škola Vzdělání: zatim žádné Jazyky:Čj,Aj,Nj Vztah: Mam s Gta ale zahejbam s Minecraftem Děti:zatim žádný Kde bydlím (vyberte, nebo napište podle sebe): v domě S kým bydlím (vyberte, nebo napište podle sebe): s rodiči Vaše info o postavě Výška:nwm Hmotnost:Kg Postava:nwm nemame zrcadlo Barva očí:zeleny Barva vlasů:tmave hneda Brýle:mam Závislosti C AirsoftVousy:ne Závislosti Kouření:nekdy doutnicek Alkohol:moc ne Info Vaší povahy Pohled na svět (vyberte, nebo napište podle sebe): optimista Moje povaha (vyberte, nebo napište podle sebe) iplomatickáKoníčky, co mám doma Zájmy:airsoft airsoft airsoft. Sport:airsoft Literatura:žádná Hudba nBOblíbená barva:zelena |
|
|
|
| Zrušený účet |
Přidané 05.08.2011 14:31
|
![]() Příspěvků:
Založený: 01.01.70
|
Dobrej podpis
|
|
|
|
| _Fria96_SVK_ |
Přidané 05.08.2011 14:32
|
![]() Příspěvků: 38
Založený: 03.04.11
|
Vizitka celekm krátká ale pobavila .) Nejlepší "Vztah: Mam s Gta ale zahejbam s Minecraftem" ![]() Díky za ozn. oblíbeného admina
|
|
|
|
| SVKDominus |
Přidané 05.08.2011 14:36
|
![]() Příspěvků: 364
Založený: 09.03.11
|
AIRSOFT vitaj v klube a vizitka je v pohode
|
|
|
|
| Zoldicek |
Přidané 16.03.2014 17:02
|
![]() Příspěvků: 34
Založený: 09.02.14
|
Moc obyčejný...zkus si pohrát s barvami )
|
|
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasůBudu sám, nemám nikoho.
11 HlasůBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasůNeslavím tento svátek.
17 Hlasů