Informace o serveru
Číst diskuzi
Nejspíše konec - Pako
|
|
pako |
Přidané 18.04.2013 09:04
|
![]() ![]() Příspěvků: 138
Založený: 17.03.13
|
VIZITKA EDITOVÁNA 15.3.2014 Zdravím vás všechny.. dnes jsem dostal PBan.. bylo to mou chybou, strašně mě to mrzí.. tohle se mi stává vždycky, když to pořádně rozjedu tak udělám nejakou kravinu.. Chtěl bych poděkovat všem co tuhle hru se mnou hráli ať už mému bráchovi(PouCZ) - je na mě teď naštvaný, že už nemůže hrát, tak i SparXovi - kvůli mě vyházel tolik peněz, že to není ani možné.. díky ti.. Ale mé díky patří i těm co se se mnou bavili a nebo jen zdravili.. také děkuji AdminTeamu a gratuluji k dobře vykonávané práci (nevím jaké to je být admin tudíž ani netuším jaká dřina to je).. také děkuji ATomasovi za to,že vůbec tento server založil a jak vypracoval ubohou RZe - 7.4.(kterou jsem také hrál) k něčemu takovému jako je nyní RZe 8.1. ![]() PS: nevím jestli se po UNBanu(pokud ho tedy dostanu) vrátím tudíž se radši loučím už teď(je mi už 16 a chodim na střední) Děkuji všem.. ![]() ![]() Váš nick na serveru: PakoCZ Odehrané hodiny na serveru: 200Hodin Váš bankovní obnos: 76,2MG.. ![]() Nasbíráno marihuany: 0G Vlastním dům číslo:1018 Vlastním hotel číslo: Nevlastním.. ![]() Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Nemam gang Můj oblíbený administrátor: Xena, Paladino, Wellar, Domino Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /info, /pm, /firmy Můj nejoblíbenější event serveru: /zavod Phoenix, /dm Museum Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Tuning sraz, Vyrazovak, let smrti Mé oblíbené vozidlo: Elegy, Turismo Má oblíbená práce na serveru: Yakuza(1020 ZK), Ruská Mafia, Právník, Kongresman(ten tu existuje?? ![]() Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 1 Vaše webové informace Váš nick na webu: Pako Vloženo komentářů: 3 Vloženo příspěvků ve fóru: 133 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Nemam, nekoukal jsem se.. Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): ........ Vaše osobní stránka Jméno: Matuš Příjmení: Nemusíte znát.. ![]() Datum narození: 9.9.1997 Věk: 16 Kontakty: Neuvedu.. Kraj: Plzeňský kraj Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: 150 +/- Stav: Svobodný Zaměstnání: Student Vzdělání:Základní Jazyky: Čeština, angličtina, němčina Děti: chci mít. Kde bydlím: V domě S kým bydlím: S rodiči. Sexuální orientace: Heterosexuál Poznámka: Jsem normální člověk co se umí bavit.. ![]() Informace Vaší povahy Povaha: flegmatik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Aktivní, bavící, diplomatická, klidná, naslouchavá, přátelská, romantická, taktní, upřímná, věrná, veselá, vůdčí. Informace o Vaší postavě Výška: 187 cm..=1,8M.. ![]() Hmotnost: 63 KG Postava: sportovní, vypracovaná Barva očí: Hnědá Barva vlasů: Hnědá Brýle: nosím občas (na PC třeba) Na těle mám: Kůži.. ![]() Vousy: Vousy oholené Fotografie (ukažte se nám): Díky nechci.. ![]() Závislosti Kouření: ne, nikdy... Alkohol: s Mírou (bydlí hned vedle.. ![]() Sex: Male (muž v AJ..) =D Závislosti: Auta, dobré jídlo, kamarádi, muzika, pc, sport Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: Hudba, pc, čtení (jen nečeho dobrého) Sport: Fotbal, Florbal, Basket, Cyklocross Literatura: Dramatické Hudba: Co se dá poslouchat např. (Dechovku - NEEE!!) Zvíře: Jsem.. ![]() Můj styl Moje motto: Pravda vítězí Moje webová stránka: měl jsem.. Životní cíl: Být programátor, mít pěkný dům, ženu, děti... Co nesnáším: když se mi lže a přitom znám pravdu.. Co miluji: Auta, ženy.. ![]() Oblíbená muzika: rock Oblíbené jídlo: řízeček se salátem.. ![]() Oblíbené pití: Kofola Oblíbený film: Forrest Gump Oblíbená kniha: Podzemí -1,2,3,4,5 díl Oblíbené oblečení: To co rád nosím.. ![]() Oblíbená barva: zelená, modrá Upravil/a pako dne 15.03.2014 15:30 |
|
|
Wellar |
Přidané 18.04.2013 09:41
|
![]() ![]() Příspěvků: 1326
Založený: 06.06.12
|
Vizitka trochu jednobarevná, ale děkuji za označení ![]() |
|
|
pako |
Přidané 18.04.2013 09:42
|
|
Citace Wellar napsal: ji hold trosku upravim.. ![]() |
|
|
MaoS |
Přidané 10.05.2013 15:56
|
![]() ![]() Příspěvků: 522
Založený: 11.07.12
|
Pekná vizitká takých hráčov tu treba. ![]() |
|
|
The_Creamcz |
Přidané 10.05.2013 16:40
|
![]() ![]() Příspěvků: 224
Založený: 15.11.12
|
Po krátké známosti si myslím, že si jeden z těch co se umí chovat na serveru ![]() ![]() |
|
|
StiggCZ |
Přidané 10.05.2013 17:19
|
![]() ![]() Příspěvků: 114
Založený: 18.11.12
|
Jednodušší ale pěkná vizitka ![]() |
|
|
MikeSs |
Přidané 20.05.2013 01:04
|
![]() ![]() Příspěvků: 87
Založený: 25.04.13
|
Pekná Vizitka ![]() |
|
|
Fantasy |
Přidané 20.05.2013 01:21
|
![]() ![]() Příspěvků: 1022
Založený: 24.01.13
|
V pohodě hráč + pěkná vizitka ![]() |
|
|
pako |
Přidané 20.03.2014 15:57
|
|
Citace Fantasy napsal: Děkuji |
|
|
LuKi_ |
Přidané 20.03.2014 16:00
|
![]() ![]() Příspěvků: 2071
Založený: 26.05.12
|
Vizitka vypada jak ta moje.. Taky ji mám takhle barevnou.. ![]() |
|
|
pako |
Přidané 20.03.2014 16:13
|
|
Citace LuKi_ napsal: jo no.. ale já nic nekopíroval.. ![]() Upravil/a pako dne 20.03.2014 20:11 |
|
|
Xena |
Přidané 21.03.2014 15:40
|
![]() ![]() Příspěvků: 2016
Založený: 21.07.11
|
tak pako lúčim sa s tebou ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa