Informace o serveru
Číst diskuzi
Vizitka - WendiS
|
|
Frenk98 |
Přidané 31.03.2014 18:31
|
![]() ![]() Příspěvků: 910
Založený: 23.09.13
|
Vizitoš vtipnýa hezký ![]() ![]() ![]() |
|
|
Rap |
Přidané 31.03.2014 18:31
|
![]() ![]() Příspěvků: 585
Založený: 22.08.13
|
Vizitka pěkná, design taktéž. Býval jsi dobrý admin, vždy když jsem měl problém poradil jsi mi za což ti velice děkuji. Jinak jsem se zrovna nekámošili. Přeji Ti hodně úspěchů ve hraní. |
|
|
_ReMinGtoN_ |
Přidané 31.03.2014 18:53
|
![]() ![]() Příspěvků: 337
Založený: 14.12.13
|
Super vizitka a super řidič Burrita ![]() ![]() |
|
|
_MaraS |
Přidané 31.03.2014 20:15
|
![]() ![]() Příspěvků: 289
Založený: 19.09.12
|
Smrdí vám "zadnice" ! ![]() ![]() Vizitka pěkná ![]() S pozdravem MaraS ![]() |
|
|
TimG |
Přidané 31.03.2014 20:21
|
![]() ![]() Příspěvků: 1308
Založený: 17.09.13
|
Vizitka je pekná, ako admin si patril k tým najlepším, nemal som s tebou problém, nech sa darí na SP aj naďalej. |
|
|
WendiS |
Přidané 01.04.2014 16:44
|
![]() ![]() Příspěvků: 742
Založený: 13.02.13
|
Frenk98: Spoiler Děkuji, ať se daří a toč další Letsplaye ![]() Sipoxx Spoiler , ty zvíře. Už zase pBAN a tentokrát všude. mPecko: Spoiler Nebylo to tak hrozný, děkuji ![]() Ameli1: Spoiler Nejen vojáka ![]() ![]() Yamatino: Spoiler Děkuji ![]() ![]() Fellaz: Spoiler Borče, co blbneš, že tě vyBANili? ![]() ![]() Game_ExpertsLP: Spoiler Děkuji ![]() Ruda: Spoiler My máme zvláštní vztah, ale nakonec vše dobře končí a přes občasné neshody to nějak ukormidlíme. ![]() ![]() WilliamKrizak: Spoiler Ich muss sie ansprechen, denn sie ist meine Traumfrau. Wenn nicht jetzt, wann dann, morgen ist der Supergau! Ich wollt dich immer schon fragen: Liebst du mich? Nó, eigentlich nich, aber heut ertrag ich dich! Xena: Spoiler ![]() MaXiKinG_27: Spoiler Děkuji. Jsem rád, že se najde pár lidí, kteří se mnou během mé činnosti v AT neměli problém. ![]() _ReMinGtoN_: Spoiler Nejlepší střelec deserty na SP. ![]() Tumik: Spoiler Už jsem to Amelimu říkal ![]() ![]() _MaraS: Spoiler Bezproblémový hráč, který se dopracoval do AT. Nemám s Tebou problém a je s Tebou legrace ![]() Gump_: Spoiler Děkuji za koment. Na serveru se určitě potkáme ![]() |
|
|
Xena |
Přidané 01.04.2014 17:00
|
![]() ![]() Příspěvků: 2016
Založený: 21.07.11
|
čo si chcel to maš wendisisko!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa