Informace o serveru
Číst diskuzi
Sergio-_CR7_ VIZITKA
|
|
_CR7_ |
Přidané 02.05.2014 23:27
|
![]() ![]() Příspěvků: 85
Založený: 14.01.14
|
! Sergio ! Serverové Info: Váš nick na serveru: Sergio Odehrané hodiny na serveru: 430h Váš bankovní obnos: V banke 35mega v dome 5mega + hodnota firmy Nasbíráno marihuany: 0 ! Vlastním dům číslo: ID-833 ![]() Vlastním hotel číslo: Bluebery hotel Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Gangy ma nebavia ! Můj oblíbený administrátor: V12 DoMiNo Luki_ fifaPK Akai Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /hide /port /lv /sf /kill Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Závod po SA Mé oblíbené vozidlo: Tursimo Má oblíbená práce na serveru: Kamionsita ! Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 2 Webové info Váš nick na webu: _CR7_ Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick): X X X Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): X X X Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: ------ Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: -------- Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): --------- OSOBNÉ INFO Jméno: Dominik Příjmení: Mlynárík Datum narození: 25.7. 1995 Věk: 19 Kontakty: Facebook: Domink Mlynárik alebo skype: dominik.mlynarik Kraj (pro neuvedeno napište neuvedeno): Banskobstrický kraj Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Naozajstných kamarátov mam velmi málo ! Stav (pro neuvedeno napište neuvedeno): Zadaný Zaměstnání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Podnikám Vzdělání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Stredoškolské s maturitou Jazyky: Slovensky , Česky , Taliansky a Nemecky Děti (pro neuvedeno napište neuvedeno): Časom určite áno Kde bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): v Dome S kým bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): S frajerkou maminou a starkovcami Sexuální orientace (pro neuvedeno napište neuvedeno): Hetero Moja povaha: Povaha: Cholerik Pohled na svět: Som skôr Pesimista Moje povaha: ctižádostivá, diplomatická, Aktivní,obětavávěrná, veselá Moja postava: Výška: 194 cm Hmotnost: 98kg Postava: Vyšportovaná Barva očí: Hnedé Barva vlasů: Hnedé Brýle: Okrem slnečných nenosím žiadne ![]() Na těle mám: Iba tetovanie Vousy: Nemám Fotografie (ukažte se nám): ![]() Závislosti: Kouření: Áno fajčím pravidelne Alkohol: Príležitostne Sex: ANO Závislosti: Moja práca, šport respektíve FUTBAL ......... Moje záujmy a čo mam doma: Zájmy: PC, TV, turistika, športovanie .... Sport: Fitbal, Hokej, Basketbal Literatura (zde uvedete žánr): Prestal som čítať knihy Hudba (zde uvedete žánr): Hip-Hop Zvíře: Pes , KONE!!! Môj štýl: Moje motto: Nikto nerozdáva tak tvrdé rany ako život !!!! POSTAV SA A BOJUJ! Životní cíl: Dosiahnúť to čo moj starý otec! Co nesnáším: Keď ma niekto ponaučuje ! Co miluji: Objatie a vôňu mojej priatelky ![]() Oblíbená muzika: Určite je to Raper: Separ ![]() Oblíbené jídlo: Pravá Talianska Pizza Oblíbené pití: Coca Cola Zero Oblíbený film: Neporazitelny 1,2,3 Oblíbená kniha: Kniha o : Cristiano Ronaldo! Oblíbené oblečení: Tepláky Oblíbená barva: Čierna a žlta ![]() ďAKUJEM ZA PREČÁTANIE SI MOJEJ VIZITKY!!! Rád príjmem kritiku a pomoc ako všetko ešte zlepšiť! |
|
|
_ReMinGtoN_ |
Přidané 02.05.2014 23:42
|
![]() ![]() Příspěvků: 337
Založený: 14.12.13
|
Vizitka ujde.. Jako hráče tě neznám, ale snad jsi fajn.. A na tý fotce kálíš nebo co? :-D |
|
|
_CR7_ |
Přidané 02.05.2014 23:46
|
![]() ![]() Příspěvků: 85
Založený: 14.01.14
|
Citace Remi_ napsal: ![]() ![]() Udržiavam kondičku ![]() |
|
|
asthenic |