Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Czipisek // vizitka starého pardála!
Zrušený účet
Poznala jsem tě teprve nedávno, když jsem zjistila, že jsi taky v OD. :D Jinak i v Shoutboxu jsem tě zahlédla. Jinak tě moc neznám, ale připadáš mi v poho. Smile A ať ti to vydrží v AT.
caseyy_
Moja láska je v AT, no neverím. Nachvílu mi odíde notebook a toto sa stane. Gratulujem. Ešte Jeffo a bude to TOP. Smile
Czipisek
Citácia
Gigush napsal:

Poznala jsem tě teprve nedávno, když jsem zjistila, že jsi taky v OD. :D Jinak i v Shoutboxu jsem tě zahlédla. Jinak tě moc neznám, ale připadáš mi v poho. Smile A ať ti to vydrží v AT.

Kik, jak jsem ti říkal na serveru, jsem jeden z těch starších hráčů/adminů, teď teprve jsem se vrátil. Smile Ale děkuju moc.

Citácia
Moja láska je v AT, no neverím. Nachvílu mi odíde notebook a toto sa stane. Gratulujem. Ešte Jeffo a bude to TOP. Smile

Láska, vidíš to, že se stává nevídané, když máš rozbitý noťas. :D Smile Díky kamaráde.
Grizzly
Mám hlad. :D:D:D:D Zase jako před rokem, večerní hodiny na Skype. Jsi pán a víš to, pěkná vizitka, vagíno. :D
img.tpx.cz/uploads/ZabijaciSRO.png
Czipisek
Citácia
Grizzly napsal:

Mám hlad. :D:D:D:D Zase jako před rokem, večerní hodiny na Skype. Jsi pán a víš to, pěkná vizitka, vagíno. :D

To teda brácho, nejvíc top. :D:D:D A dnešní noční klikování. :D:D Prostě nerozlučná dvojka!! :D
DenisWeisz
V pohodě týpek, jen tak dál Smile
Czipisek
Citácia
DenisWeisz napsal:

V pohodě týpek, jen tak dál Smile

Díkeec, mám na tebe stejnej názor.
Kytka pro tebe
HeWhoMustNotBeNamed
Největší homoš na SP. Ale ne. :D Známe se fakt už dost dlouho, prožili jsme si svoje, viz. s lofasem, atd, atd.. :D
Ale ne, super admin, kámoš, cigáň. Snad se tu udržíš. Smile
Czipisek
Citácia
Pixel napsal:

Největší homoš na SP. Ale ne. :D Známe se fakt už dost dlouho, prožili jsme si svoje, viz. s lofasem, atd, atd.. :D
Ale ne, super admin, kámoš, cigáň. Snad se tu udržíš. Smile

My jsme kámoši? Co jsi fetoval? Ani nevím kdo jsi. :D
**** pleasee, srandy byla kupa, a ještě určitě bude, než to tu oba někdy zapíchnem, jsem rád, že jsem Tě poznal a díky za koment puso.
Sotasek
Czipe pěkná vizitka ačkoli tě znám osobně celkem dost věcí jsem věděl bez vizitky, ale hodnotí se tu vizitoš takže paráda :D *Dobrá práce*
Czipisek
Díky Soťas. :D
Shodak
dobrý atmyn a vizitka dlhá jak ... ale peekná :D
asthenic
Citácia
Člověk se kterym se znám prakticky skoro od mýho působení tady na superpařbě, jsi dobrej kluk. Víš co chceš a deš si za tim. Koukám že ti avatar furt slouží, jsem rád. Hodně štěstí.

patazz
NISSAN_350_Z
Marry me Pusinka pro tebe
Czipisek
Shoody: Co jsi čekal? Jsou to čtyři roky, musím to tam nacpat všecko. :D

funnky: Vzkaž patazzovi, že mu děkuju, rád jsem ho poznal.

Nismo: Láska moje. Pusa
Sotasek
Není zač ;) Jsi super hráč, admin i jako kamarád Palec nahoru
RuliiKkO
Czip , moc se neznáme ale viděl sem tě na sp už od mého začáku. Připadáš mi jako dost rozumný a podohový týpek , pomůžeš vždy jak můžeš. Vizitka se mi moc líbí Smile
Fanoušek Realu a CR7 .. Pravej opak co já To jsem nechtěl :D (FCB - Messi)
Doufám že se časem víc poznáme .. Smile Jen tak dále Jindro
S Pozdravem , Růlíčék.

Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
Czipisek
A tak cooo.. poznáme se časem víc určitě. :D Jsem rád, že Ti připadám tak jak píšeš, ty se mi taky jevíš jako jeden z těch pohodovejch a rozumnejch hráčů (že jich tu je fakt hodně :D:D:D:D).

Nojo, tak co viď, každej má něco. Oba dva jsou bezkonkurenční fotbalisti. Díky moc kámo, díky za komentář. Smile)
Baseball
Moc tě nepotkávám na serveru ale když občas tak mi přijdeš vpohodě Good job! snad tě nějak počase poznámPivo
TimG
Na teba si z dávnych čias pamätám :D Celkom v pohode týpek a to motto sa mi páči rofl Vizitka je pekná Smile
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasov
19%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasov
13%