Informácie o serveri
Čítať tému
|
Vizitka-KikoS
|
|
| KikoS |
Pridané 03.07.2014 17:50
|
![]() Príspevkov: 66
Založený: 21.03.13
|
![]() Váš nick na serveru: [K]iko[S] Odehrané hodiny na serveru: 350 + (momentalne 50 po pbanu) Váš bankovní obnos: 18 000 000 $ Nasbíráno marihuany: 10 g Vlastním dům číslo: 887 Vlastním hotel číslo: 71 Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Nejsem Můj oblíbený administrátor: Carter,Xenon,FifaPK,Tumik,[R]uda_[K]ral Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /port Můj nejoblíbenější event serveru: DM Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Tuning Sraz Mé oblíbené vozidlo: Cheetah Má oblíbená práce na serveru: Popelář,Terorista ![]() Váš nick na webu: KikoS Vloženo komentářů: 2 Vloženo příspěvků ve fóru: 63 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Screenuju jen duležité věci Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: http://superparba.eu/forum/viewthread...d_id=56990 ![]() Jméno: Dennis Příjmení: Žá****** Datum narození: 1997 Věk: 17 Kontakty: Vixicze.pako(skype) Kraj : Jihočeský Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Dost Stav : Zadaný Zaměstnání : Student Vzdělání : ŽŠ Jazyky: Čeština, angličtina, němčina Děti : Chci mít Kde bydlím : V domě S kým bydlím : S rodiči Sexuální orientace : Hetero ![]() Povaha: Flegmouš Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Introvert, Moje povaha: Upřímná,naslouchavá,taktní ![]() Výška:185 Hmotnost: 75 Postava: Vypracovaná Barva očí: Hnědá Barva vlasů: Hnědá Brýle: Nepotřebuji Na těle mám: Tetování Vousy: když mám tak sundám ![]() Kouření: Občas si nechám Alkohol: Příležitostně Sex: Jop Závislosti: Sex,pc,škola ![]() Zájmy: Zbírám figurky Sport: Fotbal Literatura: Ne to fakt ne... Hudba: Pop Zvíře: Klokan,mini čuník ![]() Moje motto: Jezdit na babetě je stejný jako šu*at tlustý holky,je to paráda dokud tě přitom nevidí kamarádi Moje webová stránka: Nemam Životní cíl: LCS PLAYER Co nesnáším: Poláky Co miluji: Herdyna Oblíbená muzika: Oblíbené jídlo: Rohlík v párku Oblíbené pití: SemteX Oblíbený film: Rychle a zběsile Oblíbená kniha: Nečtu Oblíbené oblečení: Holínky Oblíbená barva:Hnědá,Červena,Šeda,Fialova ![]() OcoNneR Melmen _Tedja_ RadekCZ Maos [R]uda_[K]ral a další... Upravil KikoS dňa 03.07.2014 22:43 |
|
|
|
| OcoNneR |
Pridané 03.07.2014 17:53
|
![]() Príspevkov: 405
Založený: 15.06.13
|
Pěkně jsem ti udělal popisy jinak v pohodě hráč na to že tě znám chvilku nejsi kid a to se cení na SP jen tak dalej
|
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasovBudu sám, nemám nikoho.
12 HlasovBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasovNeslavím tento svátek.
17 Hlasov
Len prihlásení môžu hlasovať.
Najnovšie články
Kto je online
· Hostí online: 20

jinak v pohodě hráč na to že tě znám chvilku nejsi kid a to se cení na SP jen tak dalej