Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Kikush
Zrušený účet
Aby jsi si nevypsal klávesnici. :D
CoRtEx
Citácia
_Kikush napsal:

Aby jsi si nevypsal klávesnici. :D
Moc tě ještě neznám nemám co psát :D
Frenk98
A ty jsi která ? :O
Prvotřídní štětka (vím že to nesnášíš jazyk jazyk). Mechanik jsi úplně na h*vno, yakuza ještě horší :D Jen jsi mi vydělala u mechaniků 1,5mg :D :D Za to Ti moc děkuju.
Upřímně budu rád až si koupíš mikrák nebo cos to psala. Budu mít lepší pocit když se Ti vysměju přes skype než přeš web. :D

Každopádně jsi super hráčka, vždycky si máme o čem povídat. :D :D

A bacha na gramatiku, víš že to Vasilku dost vytáčí.
Zrušený účet
Jsem ta levá. :D
No jasně, štětec na malování akorát tak. :D Tak já se polepším u mechanika Sad To je málo co. Sad Nemám na to love, abych si koupila mikrák. Sad Néé, už mě nebíj. Pláču :D
Díky.
Vím, ta moje gramatika jde na ňu jak červená na býka. :D:D
RaSTa
U vizitky jsem se i zasmál :D . Jinak ještě si vzpomínám na ten screen, dobrý blbosti tam vznikli v tom karavanu z nudy...

Hráčka bezproblémová a přátelská, dobrej byznys partner :D , určitě další sexy baba na SP !
Zrušený účet
U čeho ses zasmál prosimtě ? :D Ano, ano, jsem byla ráda, že jsem ho vůbec našla ten screen. :D
To jsi ty ? :D Co jsme si "hráli" na DM o penízky ? B) :D Jinak Danke schón rofl
RaSTa
Citácia
Gigush napsal:

U čeho ses zasmál prosimtě ? :D Ano, ano, jsem byla ráda, že jsem ho vůbec našla ten screen. :D
To jsi ty ? :D Co jsme si "hráli" na DM o penízky ? B) :D Jinak Danke schón rofl

Yop, DM byl jeden ze způsobů, jak zbohatnout :D
Zrušený účet
Ahá. :D Pak jsem se na to vykašlala. :D Protože tam došel jeden sawner aaaa. :D:D
KrtkO
Super hráčka Smile Pametám šete ked som s tebou menil fiemu v Dilimore TAXI LS :D Pekná vizitka Smile
DoMiNo
Vítej v AT a hodně pevných nervů. :-D Přesouvám.
xenon
Gratulujem pani administratorka :D
Zrušený účet
Citácia
KrtkO napsal:

Super hráčka Smile Pametám šete ked som s tebou menil fiemu v Dilimore TAXI LS :D Pekná vizitka Smile

Ale já si nic takového nepamatuji. Sad Mám už na to děravou hlavu. :D Na to, kolik tu znám lidí. :D

Pevné nervy budu potřebovat. :D Při mém těžkém období, což je jednou za měsíc raději vypnu noťas. rofl
NorB
Ej more gratulujem Giguška. Prajem vela šťastia v práci s bandami kidov.
Yamatino108
čumímčumímToto som fakt nečakal.Osobne som ťa mal za dievča na spôsob hetky,ktorá si užíva hru ako takú :D.Ale vidím,že som sa zmýlil.Volal som s tebou na skype,bol som u teba vo firme,písal som si s tebou v PM.Rozum máš je s tebou sranda :D.Ako raz Vikush napísala ukecané deckorofl.Mrzí ma,že už nebudeš mať čas na hranie Sad.Ale prajem ti to a uži si to tam :D.
Zrušený účet
NorB, děkuji za podporu. Palec nahoru rofl
Yamo, už jsem se tam začínala i nudit. Mám tam nějaké ty $, ale nevím co s něma nechce se mi moc nic kupovat. Ale i tak, už mě to přestávalo bavit, nevěděla jsem kde pracovat, co dělat, tak jsem toto vzala. Nikdy jsem nebyla adminka. V žádné hře, tak to bude moje první zkušenost a užiji si ji. Smile jazyk
Vikush
Ukecané decko? :D No neviem jak to teraz myslíš, každopádne držím palce v AT kikuš nech ťa moc neotravujú decká :D Smile
Zrušený účet
Já jsem ukecané dítko a to jsi slyšela sama. :D Neboj neboj, mám tam ještě Xenu, jako ženskou podporu. rofl
Czipisek
Vítej v týmu, kdybys potřebovala pomoct, klidně napiš. Smile
Krowky
Tak vitaj v AT moja drahá herná manželka Palec nahoru

A pevné nervy s tou divou zverou čo pobehuje na SP :D :D
A rada do adminovania: nerob tunin zrazy ak nemáš nervy z ocele :D
Zrušený účet
Czipisku, díky Smile a neboj se, určitě budu chtít poradit. :D
Krowky, na akce nebudu mít náladu tak 2 týdny, se budu se vším seznamovat. *11*
Tumiku, si piš, budu vás všechny v AT otravovat, než se to všechno naučím pořádně. :D
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
11 Hlasov
20%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasov
13%