Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Kikush
Macik
Kikush, pekna vizitka. Smile Poznam ta celkom dlho a si v pohode. Smile
LuKi_
Citace
LuKi_
Co k tobě napsat. Jsi fajn kluk s kterým jsem asi provolala nejvíc hodin na skype. :D Známe se poměrně krátkou dobu, ale to nevadí a vycházíme dobře. Jednou jsi udělal malou chybičku, za kterou jsem byla na tebe naštvaná. (ty víš za co) Ale nějak jsme se udobřili a já to překousla. Jinak doufám, že všechno co bude dál bude pokračovat v dobré a přátelské náladě jako před tím incidentem. Smile

Moc si toho vážím, si také super holka, sice ta chybička byla velká, ale .... No nic, krásní vizitka, nevím jestli už tu mám koment :D
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
Zrušený účet
Macik, jaký jsi měl dřív nick ? Protože tento si fakt nepamatuji. :D
Luki, to si piš že to byla chyba ! Tu máš Ale tak co, já to beru za uzavřené. BANNED!!! :D
HraseCZE
Na serveru se chováš super k hráčům né jak robot, při otázkách odpovídáš svým stylem né jak na vojně, totéž Patres a Jiry, vy tři ste nejlepší :3
Zrušený účet
Citace
HraseCZE napsal:

Na serveru se chováš super k hráčům né jak robot, při otázkách odpovídáš svým stylem né jak na vojně, totéž Patres a Jiry, vy tři ste nejlepší :3

Jiry už v AT není. Ale jinak díky, něco takového potěší, když jsem poprvé v AT. Smile
Czipisek
Parádní administrátorka, dobře se s tebou mluví, jsem rád, že jsi v týmu. Vizitka pěkná. Pohoda
Xena
Citace
MaReK_ napsal:

Dám tu našu Selfye :D

img.tpx.cz/uploads/Kikusshh.png

kde chodíš na tieto veci! :D :D :D
Zrušený účet
Zawy, díky. No, tak snad mě z tama nevykopnout. :D

Czipe, taky díky ty cheatere na příkazy. :D Nabindované to máš nějak, ikdyž nevím jak. :D:D

Xeni, to je náš OD pes ! :D
DenisWeisz
Super vizitka a super administrátorka Smile Provrtám tě
Zrušený účet
Jo, tak proč bys mě nejradši provrtal ? :D
Ale ne, dík. :D
DenisWeisz
Citace
Gigush napsal:

Jo, tak proč bys mě nejradši provrtal ? :D
Ale ne, dík. :D

Abych našel nějakou vnitřní krásu :D :D Nemáš za co *PIZZAMNAM*
Zrušený účet
Že vnitřní krásu. Nemůžu Dobře, akceptuji tvůj příspěvek. :D:D
Macik
Citace
Gigush napsal:

Macik, jaký jsi měl dřív nick ? Protože tento si fakt nepamatuji. :D
Luki, to si piš že to byla chyba ! Tu máš Ale tak co, já to beru za uzavřené. BANNED!!! :D
Áno, mal som iný nick. Smile Ale ten sem nenapíšem, pretože s ním mám fakt zlú históriu, správal som sa ako **** s ním. Preto som "začal" s týmto a snažím sa to napraviť. Smile
Zrušený účet
Aha, tak mi to aspoň napiš do SZ, jak jsi se dřív jmenoval. Protože tě fakt jinak vidím poprvé.
stinG_
Komentoval som to či nie? Neviem pre istotu:D

Administrátorka niečo ako xena :D:D:D:D Volali sme na skype, ak ťa niekto nasere má po guliach, vizitka no.. mohlo byť lepšie :D
Zrušený účet
Já nefím, se podívej. :D
Už jako Xena jo ? Ano ano volali i se slavným Lukoslavem a ano nechtěj mě naštvat, jinak.... heheheee A co se týče vizitky. Si myslíš, že se s ní budu štvát ? Nechce se mi. rofl Jinak díky. Pusinka pro tebe
stinG_
Leniva jak ...... Prase :D:D:D
Zrušený účet
Tak si ju nechám smazat úplně a hotovo. :D A nebudu mít žádné problémy. *LOVELINUX* :D
f86
počkáme ešte dva roky nech to je official 18+ ...

....a pôjdeme na rande a budeme mať velkú rodinu a dvoch psov :D :D

ty si moja najväčšia SP láska, ty môj malý pinguín *LOVELINUX*
Zrušený účet
f69vítka se ozvala ? :D
Na tych 18 si počkáš rok a půl. :D V roce 2015 to už ale bude. :D Sice na konci, ale bude. :D
Kytka pro tebe Se ani moc neznáme, jen z AT. :D A popravdě, když jsem tu začínala hrát, tak jsem z tebe měla respekt. :D Né, že bych teď neměla. :D
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
11 Hlasů
20%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasů
13%