Informácie o serveri
Čítať tému
|
Vizitka MyReS
|
|
| MyReS |
Pridané 04.08.2014 08:56
|
![]() Príspevkov: 124
Založený: 14.09.13
|
![]() Váš nick na serveru: MyReS Odehrané hodiny na serveru: 2800+ Váš bankovní obnos: stale sa mení Nasbíráno marihuany: malo Vlastním dům číslo: 976 Vlastním hotel číslo: nemám Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Milujeme Párno Můj oblíbený administrátor: všetci z AT Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kill, /mise, /help, /info Můj nejoblíbenější event serveru : GR Bridge,flappy birds Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Neviem si vybrať ale všetci moj oblubeny Mé oblíbené vozidlo: Sandking či Cheetah Má oblíbená práce na serveru: Pravník xD Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 1 ![]() Váš nick na webu: MyReS Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick): Neviem Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): Neviem ![]() Jméno: Dominik Příjmení: určite všetci ma poznaju. Datum narození: 25.01.2000 Věk: neviete kolko mám rokov? skus si pocitat podľa datum narodeniny xD Kontakty: Ak chceš mi napíš sz. Kraj (pro neuvedeno napište neuvedeno): Bratislavský kraj Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: 2 Stav (pro neuvedeno napište neuvedeno): Svobodný Zaměstnání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Zamestnanec otrok no :/ Vzdělání (pro neuvedeno napište neuvedeno): vyučný list stredná škola Jazyky: Slovenský posunkovy jazyk,Česky znakovy jazyk , Slovenčina, Čestina Děti : Neviem. Kde bydlím : v byte S kým bydlím : S rodičom Sexuální orientace : Heterosexuál Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne): Som nepočújuci odmalička, mám problém s gramatiku. nosím nasluchadlo pri operacií Kochlearné Implantát. ![]() Typologie osobnosti: Flegmatik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: obidve Extrovert a Introvert Moje povaha: Klidný,priateľstvo,uprimný,napočutie, trpezlivosť,podporujuci, diplomatická,spolahlivý ![]() Výška: 170 asi Hmotnost: Vaha sa mi zlomilo.. tak 90kg cca Postava: plnoštihly xD Barva očí: hnedé Barva vlasů: hnedé Brýle: nosím no Na těle mám: nemám načo? Vousy: mám bradu Fotografie (ukažte se nám): nn dik ![]() Kouření: fajčím občas Alkohol: občas Sex: Ako kedy.. Závislosti: Auta passat, Superparba.eu,PC hry, četovanie ![]() Zájmy: Hranie hry, auta, technologia, testovanie Sport: Futsal, e-šport CS2 Literatura (zde uvedete žánr): nečítam Hudba (zde uvedete žánr): FRENCHCORE, DNB, NU METAL, METAL Zvíře: Kocur Murkooo ![]() Moje motto: Nikdy sa nevzdavaj. Moje webová stránka: Nemám Životní cíl: být úspešný a robím to, čo má baví. Co nesnáším: klamstvo,podvadzanie, nefér spravanie. Co miluji: Rodinu,priatelstvo, auta, hranie hry Oblíbená muzika: Linkin Park.. Oblíbené jídlo: Bryndzové halušky Oblíbené pití: Kvas ale väčšinu kofolu. Oblíbený film: Rychlo a zbesilo Oblíbená kniha: nečitam Oblíbené oblečení: športovní alebo elegantný košela a tak niečo Oblíbená barva: Čierne alebo biele. Upravil MyReS dňa 29.07.2026 23:56 >>S1NCE BY 2K13<< |
|
|
|
| Cthulhu |
Pridané 04.08.2014 09:16
|
![]() Príspevkov: 257
Založený: 01.07.13
|
Vizitka je nemastná , neslaná. Nedal jsi si s ní žádnou práci. Jinak ty , jako hráč neumíš psát správně slova po sobě.. S vizitkou si dej více práce - je to tvoje vizitka mezi hráče.
Upravil Cthulhu dňa 04.08.2014 09:19 |
|
|
|
| MyReS |
Pridané 04.08.2014 09:18
|
|
Musím sa naučiť Gramatiku
Upravil MyReS dňa 04.08.2014 09:24 >>S1NCE BY 2K13<< |
|
|
|
| ILSPKorny |
Pridané 04.08.2014 09:23
|
![]() Príspevkov: 35
Založený: 07.07.14
|
Správne to má byť: Musím sa naučiť gramatiku. Ale to je detail. K tebe: Hráč, ktorý sa "preslávil" jeho gramatikou a súťažami typu: Kde som sa narodil o 20K atď.. Osobne som si s tebou nepísal a ani nič podobné ale to je detail. Aj keď síce neviem, kde bývaš ale píšeš po Slovensky takže tipujem, že pochádzaš zo zahraničia, ale aj keď ti nejde skloňovanie, vieš niečo povedať lepšie ako niektorý rodený Slováci a za to ťa uznávam, držím ti palce na servery nech sa ti darí ale aj študovaním
|
|
|
|
| MyReS |
Pridané 04.08.2014 09:24
|
|
ďakujem (som Hluchý )
>>S1NCE BY 2K13<< |