Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Kikush
f86
no akože moja pekná krásna najkrajšia... okamžite ten rešpekt zas stupnuj hore :D :D
Zrušený účet
S tou krásou bych to nepřeháněla... *11* Já mám z vás všech respekt, jen jsem taková, že si dělám srandu ze všeho a někdy to přeháním no. Jak třeba dneska s Jancim. To jsem nechtěl
_KoS_
Hezká vizitka, vpoho na serveru Smile
Zrušený účet
Díky.
Opti
Milá Giguřinko.Vizitka je krásná.Mám tě rád.Půjčuješ mi Zuldána.A někdy jsi lakomá.
Zařízlá giguřa,proto jsi tak krutá poslední dobou:D
[img]http://oi57.tinypic.com/2poppio.jpg[/img]
Predator
Já tě rád už nemám,chtěla jsi mě kastrovat a obřezávat mojeho pipiška. A to se strejdovi nedělá jazyk Nenene :D Nicméně i když zlobíš tak patříš do rodiny céro. Boss Pěkná vizitka a dobrá i když zlá adminka. Kytka pro tebe
Zrušený účet
Catone, kdo jiný by ti tak mohl půjčovat mého Sultána. :D A budu pokaždé měnit heslo, aby se tvoje kalkulačka provětrala do školy. :D

Predatore, víš co jsem zjistila. Že jsi starší jak můj taťka. :D On má 36 a ty 38 hmm tatí Kamarádi Ale né sranda. Nemůžu Neměla bych ti radši vykat v tolika letech. :O A volali jsme spolu někdy nebo ne ? :D Já si to už nepamatujů. To jsem nechtěl
RuliiKkO
Kikush aneb Gigush aneb Vyku.. raději to nedokončíme :D
Vizitka jednoduchá a pěkna? Jo pěkná :D
Za tou krátkou dobu co se známe už sem si tě oblíbil , nevím jak to děláš ale co už .. Připadáš mi jako pohodová , rozumná a zábavná holka , štveš mě s "Ahoj Ruličko od toaleťáku" , no co když tě to dělá šťastnou tak to dělá i mě štastnýho Jsi dobrý! , chováš se ke mě moc dobře a pomůžeš vždy jak můžeš. Sem rád že sme se poznali Smile
S Pozdravem , Růlík.

Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
Zrušený účet
Roulec hajzlový. :D:D
Známe se chviličku a za tu chvilku jsem si tě taky oblíbila. Nikdy dřív jsem tě tu ani neviděla. *koukam* Jinak pohodový kokr španěl :D:D S Andynou jsem vás seznámila, ta je z toho úplně hotová. Teď si bude pro změnu psát furt s tebou, než s tím španělem co měla. :D
Predator
Kiki nevolali, no jsem už starej pardál,ale na SP nás je takových dost. :D Chlapi jsou přerostlý děti tak si holt hrajeme. :D A díky Kytka pro tebePusinka pro tebe
Zrušený účet
Kdo si hraje nezlobí. heheheee
Predator
No když bych měl doma babu nebo vůbec měl rodinu tak bych tím hraním asi zlobil a hodně. :D Ale takhle je to vcelku jedno,přijdu z práce a buď usnu nebo sednu na gta a pařim. :D
Zrušený účet
Citace
kachna napsal:

Já tě rád už nemám,chtěla jsi mě kastrovat a obřezávat mojeho pipiška. A to se strejdovi nedělá jazyk Nenene :D

Toto už v plánu nemám, když jsem zjistila, že jsi starší. No jo no, nějaký ten respekt tam je. :D To si nechám na mladší kusy, které mě budou štvát. rofl
DarKoBiT
Kikuš super vizitkoška ešte lepšia administrátorka Smile
Zrušený účet
Citace
DarKoBiT napsal:

Kikuš super vizitkoška ešte lepšia administrátorka Smile

Oooo díky. Mimo :D
Andyna
Citace
Gigush napsal:

Roulec hajzlový. :D:D
Známe se chviličku a za tu chvilku jsem si tě taky oblíbila. Nikdy dřív jsem tě tu ani neviděla. *koukam* Jinak pohodový kokr španěl :D:D S Andynou jsem vás seznámila, ta je z toho úplně hotová. Teď si bude pro změnu psát furt s tebou, než s tím španělem co měla. :D

.... Ok, už se nedivím, proč mi několik lidí psalo, jestli jsem zamilovaná do Rulího! :D
(Eres una tonta jazyk)
Ale stejně, díky Ti. :D Jen si nemysli, že bychom Tě třeba někdy vzali do Espaňolákova s sebou... Nenene
EXTRA
Pekná vizitka Palec nahoru
Pamätám si ťa keď si začínala na SP bola si u mňa vo firme AutoBahn Servis :D čumím
SparX
Známe se jen chvilku, ale za tu dobu si myslím že seš strašně v pohodě holka..) Snad se poznáme ještě víc heheheee*Andílek* :D:D
Pekná vizitkaSmile)
Yamamoto
Ty nezbednice v srdci má jediná :D :D dostaneš vrtačkou za to jak mě fůrt šikanuješ, vizitka pěkná, moc rád jsem tě poznal a těším se na budoucí níčení tvojí mise heheheee
Zrušený účet
EXTRA: To je už dávno, co jsem tam byla. :D Ale byla to firma, kde jsem si vydělala prvních 10mg. :D
SparX: To se uvidí, zatím jenom firemní vztah jo ? :D:D
YamamotoGED!: Ti narvu okurku do zadku a pak uvidíme kdo tu bude brečet ! :D Zkus mi zničit párkrát misi, ještě jsi mi ji ani jednou nezničil. Vytáhnu na tebe RPG a uvidíš zač je toho loket. rofl Ratatata
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
11 Hlasů
20%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasů
13%